Prodavaonice optike Zrakoplovi - recenzije

Prodavaonice optike Zrakoplovi - recenzije

Negativne recenzije

Sranje je dovršeno. ******* čista. Osvetiti ću se. Bolje da se ne miješate s ikraftom

Naručio sam naočale iz progresivne kategorije. Nema zamjerki na izradu, ali nisam mogla koristiti naočale, otišla sam u drugi salon i naručila nove
naočale. Na istom mjestu pitao je optičara zašto loše vidim u naočalama tvrtke Aircraft, pokazalo se da markacija nije pravilno napravljena za izradu leća. Nikad više neću ići u Zrakoplove i nikoga ne preporučujem.
Naručite salon Shopping Center Watercolor

Ne pogoršava se. Čista obmana. Oglašavaju se kao japanske leće, ali u stvari Kina. Uopće ne napreduju, ali uzimaju se. Već imam drugu izmjenu za 40 tisuća rubalja. Uopće nema izbora leća. Na progresivne ne stavljajte ekstenziju, jer nema ništa. nemojte pokušavati naručiti astronomske cijene za takve smeće.

U salonu u Kijevu odabrali su okvir i naručili leće. Svidjela mi se usluga i bodovala sam na vrijeme. Nakon nekog vremena, okvir je oslabio, počeo je padati s nosa. Opet su se okrenuli prema salonu, učvrstili su okvir za nas, ali ne zadugo. Opet su počeli padati. Naočale su naručile moju kćer. Naručila sam drugog muža, ista stvar, okvir uskoro slabi, muž se žali da se okvir negdje kosi. Kći kćeri ubrzo nakon uvijanja perekosola, jedno oko iznad drugoga. Stigli smo s pritužbom, optužili su nas za zlouporabu u kabini i odveli na popravak, obećavši da ćemo baciti SMS kad je trebalo pokupiti. SMS nikad nije stigao, stigli smo u salon, primili su dosta negativnosti od prodavača u njihovom smjeru, dobili smo iskrivljene naočale, nisu ih popravili na putu. Napisao sam žalbu u knjigu pritužbi i ostavio bodove za njih, pišući prigovor da zamijenim okvir s uobičajenim. Dakle, nitko se ne javlja. Usput, moja je kći mjerila druge kadrove dok sam pisala žalbu, kadrovi su svi iskrivljeni. Ja ću kontaktirati Rospotrebnadzor

Moja supruga i kćer došli su u utorak, 26. studenog 2019. uvečer u vaš ured u parku Reutov, a posjet je uzrokovao samo negativne učinke. Ako zaposlenica ne želi raditi s klijentelom, vozite je za vrat, a ne stopalo do vaše trgovine i nećemo preporučiti nikome vašu sharashkin ured

Postao sam klijent ovog čuda optike. Kupio sam najskuplje okvire i leće srednjih cijena, ukupno sa popustom od 17.000, ne sjećam se točne količine. U prvom tjednu talijanski se okvir počeo penjati naokolo, logotip "PRADO" sam se otkida, bez ikakvih utjecaja. Cijeli svjesni život nosim naočale i radim to pažljivo, takve stvari su mi se dogodile prvi put. Nakon logotipa primijetio sam kvar na lijevoj leći, u obliku mikro pukotina na površini leće izvana. Otišao sam do optičara, gdje sam kupio ovaj proizvod. Ponudili su mi da napravim druge naočale, i ove su poslane komisiji. Nisu bile druge mogućnosti, morao sam ići po drugi otpad, ponudio mi je popust, u početku 50% tada, u trenutku narudžbe, smanjilo se na 30%. Pa, Bog ga blagoslovio, naručio sam i skuplje leće i, kako su mi rekli, vrlo dobar okvir. Ispalo je oko 11.000 p. Radili smo to dugo, poput prve narudžbe. Čekao sam i razmijenio jedan proizvod za drugi Pokazalo se da su i druge naočale neispravne, desna leća nije fiksirana, malo visi, da tako kažem, leće su postavljene sa centriranim pomicanjem prema dolje, tako da to ne vidim oštro, oči su mi umorne, a glava me počinje boljeti od večeri. Mjesec dana kasnije čekao sam povratak prvih bodova i odgovor na zahtjev. Leće su promijenjene, ali okvir je ostao uz komentar moje krivnje. Naočale su napravile bolje nego prvi put, ali okvir se i dalje penje, sada na prednjem dijelu. U optici su mi rekli da nisu krivi i da su spremni nagraditi drugu čašu za naočale, sigurno nisam odbio, ali što mogu sada s ovim okvirom bez naočala i drugim okvirom koji svaki dan malo obilazi. I najvažnije, iako za sada vjerojatno još neću napisati finale, tako da kažem, lopta je na vašoj strani terena, ali posljednji potez bit će moj. Sretno vama i vašem poslu.

Strašan dojam! Naočale sam predao na popravak 17. srpnja, rekli su da ako to ne mogu popraviti nazvat će i upozoriti. 07/30 nazvala je optiku sama, ispada da je bilo problema s kurirom i čaše će biti donijete večeras. Kao rezultat toga, 31. srpnja stigao je u salon, a ispada da nisu jesen ni sredili. Užasan stav kupca i izgubljeno vrijeme.

Oni vam lupaju glavu. Nakon primitka narudžbe i 100% plaćanja reći jedan rok i tada je nemoguće primiti narudžbu. Naočale čekamo 3 tjedna, iako su obećali da će ih napraviti za tjedan dana. Svaki put kad glasuju novi i novi izraz... Samo nekakva prevara s lijepim znakom (

Pridružujem se negativnim recenzijama! Svi imaju istu stvar. Kvaliteta okvira je strašna, iako nije jeftina (usporedno), samo okvir 8000. Kvaliteta rada je također odvratna.

23. ožujka 2019. kupili su naočale u kabini na autocesti Mozhaisk. S vremenom su primijetili da leće nadilaze prednji rub okvira. Tada je lijeva leća ispala. Vjerojatno su leće nepravilno izrezane. Oni su 8. travnja predali naočale salonu na ispitivanje sa zahtjevom da raskinu ugovor o prodaji u vezi s proizvodnim nedostatkom i vrate novac u skladu s člankom 18. Zakona o zaštiti prava potrošača. Stanje naočala zabilježeno je u dokumentima, a rok za ispitivanje je 10 dana, obećali su da će se javiti u SMS-u. SMS nije stigao.
23. travnja, rezultati inspekcije u kabini još nisu bili. U pozivnom centru obećali su da će ga srediti i nazvati, ali nisu ga nazvali. 26. travnja izdane su naočale s umetnutim lećama i prijedlog da se okvir zamijeni metalnim u skladu s programom vjernosti. Leće i dalje nadilaze prednji rub naočala. Umjesto čina, rezultati ispitivanja izdali su čudan dokument, odbili su izdati akt.
Oni su također odbili vratiti novac. Voditeljica salona ponaša se neljubazno. Vratio sam bodove na ponovno ispitivanje. Ostaje kontaktirati Rospotrebnadzor i Tužiteljstvo u vezi s kršenjem zakona.

Nikome ne savjetujem.
Naručio smo naočale za dijete 24. ožujka 2019. godine, trgovina je rekla da će naša narudžba biti 28. ožujka 2019., rok je 29. ožujka. Zasebno smo se složili da je za nas izuzetno važno da što prije dobijemo gotove bodove jer dijete je razbilo stare naočale i s dovoljno velikim minusom u školi to neće biti lako, a na sigurnost ulice značajno utječe.
Uvjerili smo se da će sve biti spremno na vrijeme!
Kao rezultat...... za danas kažu da će biti spremni 04.03.2019. Pozovite se na uslugu dostave, ABSURD.
Ne znam što ćemo još dobiti u pogledu kvalitete s tim odnosom prema klijentu.
Zašto lažimo tako bezobrazno, jasno je da bismo, kada bismo znali da je produkcijsko vrijeme tako dugo, prešli na drugi salon za optiku.
Dijete ne može nositi leće, već 10 dana hodamo bez naočala............ MNOGO HVALA u avionu

p.s. Usput, okvir nije uzet jeftino, više od 10 tr.

Želim ostaviti osvrt na vaš salon koji se nalazi na adresi Ivanovo, trgovački centar Euroland
Prvi put kad sam kupio naočale 2017. godine, pregled je bio besplatan, naočale su odabrane, tada je sve bilo u redu. Naočale su posluživale nekoliko mjeseci (luk se slomio), jer me je prvi posjet zadovoljio, došao sam ovdje drugi put u srpnju 2018. godine. nije bilo zaposlenika, pojavila se još jedna djevojka, zove se Ekaterina, ona radi za 2 salona (također u Yasenu). Stav je uljudan, odabir je napravljen, datum proizvodnje naznačen. Uznemiren sam što sam izgubio vid po jedinici (bilo je + 1,5, postalo je + 2,75).Naručio sam čaše za ured i za čitanje. Zbroj definitivno nije mali. Po primitku su postojale tvrdnje da Ne vidim baš dobro, zvali su Catherine (u to je vrijeme radila u Yasenu), osobno me nazvala i rekla da se jednostavno moram naviknuti na to. Nisam konfliktna osoba, moram, a onda moram nositi naočale. Glava me boli u očima samo je postalo zamućeno.Na kraju sam se odlučio obratiti oftalmologu. Evo, onda nema ograničenja za moje iznenađenje. Vid mi je 1,75. Pišem ovaj post tako da nećete pretrpjeti isto razočaranje i bacanje novca u vjetar da sam iz drugog grada. Da, mogao bih se žaliti na njih, ali samo sam bacio sve njihove papire.

Želim podijeliti svoju negativnu recenziju. Posjetili smo ovu optiku 12. veljače. Stručnjaci su izvrsni - provjerili su im vid, pokupili naočale. Mislim da nekako sve dobro boli. rečeni bodovi bit će izvršeni u roku od 3 dana. Najekstremniji dan naloga je 21. veljače. 20. veljače telefonom su potvrdili da ću imati narudžbu 21. navečer stiže poruka, oprosti što ćete imati narudžbu 26. veljače. Pozivam ih ponovo 21. veljače i kažu da ne mogu reći točan datum. Općenito, ako vam hitno trebaju naočale, definitivno niste ovdje. moja je narudžba 7561007985, za trenutni datum još uvijek u proizvodnji http://joxi.ru/V2VDkENSd8VZNr.
Na telefon, jednostavno mi otvoreno lažu i nepristojni su. Obećavaju da će vam uzvratiti poziv, a ne uzvratiti poziv, obećali će se prenijeti na optiku i neće prevoditi. Šokiran sam tim stavom. Sada ću podijeliti sa svim svojim prijateljima takva negativna iskustva.

Zrakoplovna mreža prodaje iskreno nekvalitetnu robu. Ruke otpadaju nakon tri tjedna korištenja, okviri puknu prvog dana uporabe. Pod jamstvom odbijaju ispraviti svoje. Ali ljubazno ponudite popust na novu narudžbu. Pa, tko želi potrošiti više novca onda trčati i ponovno naočale. Kad sam ga pokušao odvesti na popravak pod jamstvom, prodavač je iskreno rekao: "Imaš tako tanki okvir, pa je puknuo." Zašto me nisu upozorili prilikom kupovine da kupujem tako nekvalitetan proizvod? Činjenice - naručite 745002727, salon u Kijevskoj ulici, 2. Okvir se slomio prvog dana korištenja, dok sam bio na odmoru morao sam potražiti ljepilo! U drugom zemlju i zalijetanje pukotina. Pješačenje bez naočala je problematično (-3.75) To su moralne patnje koje patite od prevaranata iz Ai Krafta.

prednosti:

oprosti nakon drugog posjeta svi su tvoji plusevi nestali

Nedostaci:

nisu mi dali priliku da vam napišem žalbu i izbacili vas iz salona

Detalji:

. Kad sam naručio naočale, objasnili su mi da su naočale gotovo neprobojne, a kad sam ih ogrebao futrolom, odmah su mi dali upute za njegu naočala. I ovdje je postalo jasno da je došlo do razvoda i preplaćivanja 10 puta. Kada sam tražio knjigu recenzija ili su me oni odbili žudnjom i pokazali na vrata, šteta je što vjerujemo u takve organizacije i da nas obmanjuju

U našem gradu otvorena je trgovina pod robnom markom Aikraft, za koju nije jasno. Izbor proračunskih okvira je jak, s takvim izborom proizvoda. 30 minuta čekanja dok se prodavač ne oslobodi, jer poslužio jedan. Druge bodove najavljene su kao poklon, nema se što odabrati. Postoji i besplatna dijagnostika, nema pritužbi na uređaj, ali zdravstveni radnik nije mogao elementarno izmjeriti udaljenost. Jasno je gdje je besplatni sir, ali bilo bi bolje kada bi uzeli novac. I na kraju su prošla 3 dana od trenutka obećanja da će ispuniti zapovijed - tišina.

Nikad više neću doći u zrakoplov. Naočale nosim od djetinjstva. Odlučivši naručiti sljedeće naočale za sebe, došla je do Aikrafta i, naručivši naočale za 12 tisuća rubalja, na kraju sam dobila da nije jasno što. Okvir se raspao nakon mjesec dana. Došavši do njih sa žalbom, nepristojno su mi rekli da je ona kriva sama. Jednom riječju, ne stopalo u ovom Zrakoplovu, ako vam je stalo do živaca.

Na prvim naočalama koje sam naručila u ovom salonu sloj na lećama ogulio se. Vratio sam se u salon, prodavači su mi zaklonili naočale u rukama i rekli da su to vidjeli prvi put. Ponudili su se da naruče još jedan par, provjerili su im vid, razgovarali o nekom novom sustavu, ukratko, naočale koštaju 8000 rubalja. Kad sam došao primiti, počeli su mi govoriti da još moram naručiti naočale za svoje prijatelje. Nisam pridavao važnost njihovim riječima. Otprilike tjedan dana kasnije, kad su mi se oči naviknule na nove naočale, shvatila sam da u njima ne izbliza vidim fini otisak. Evo razvoda.

2018/03/13 skrenuo u optički salon Aikraft na Tuli. Trebao sam umetnuti leće u novi Ray Ban okvir. Uljudno osoblje ponudilo mi je besplatno mjeriti moju viziju. Sa sobom sam donio i svoje stare naočale kako bi mi optometrist mjerio stare naočale. Nosim svoje stare naočale više od 7 godina, ne osjećam nelagodu u njima, samo mi se okvir dosta istrošio. Kao rezultat toga, izmjeren je vid, provjerene su stare naočale. Leće su odabrale skuplje - neprobojne, za 2500r. Kao rezultat toga, s radom majstora izašlo je 4500r. 2018/03/23 došao po narudžbu. Sretna sam stavila svježe zatamnjene čaše i odlazila kući. Ali usput razumijem da osjećam nelagodu: Pri kretanju mi ​​se sve počelo zamagljivati, oči su mi se počele umoriti i bolovati. Pojavila se vrtoglavica. Nije bilo stalne oštrine (slika je bez fokusa), ako pogledate rubove naočala, osjetite učinak povećanja, bilo je posebno uočljivo kad sam se spuštao ili penjao stubama - jednostavno je bilo nepodnošljivo, mislio sam da se neću vratiti kući. Unutra je to bilo jednostavno nemoguće razumjeti! Naravno, morali su ih ukloniti i još dva sata da se oporave od njih. Nakon 40 minuta vratio se u salon na Tulu. Uljudni savjetnici počeli su me uvjeravati. Tražili su da hodaju u njima barem još tjedan dana da se naviknu na njih (ili da na kraju oslijepe?). Kao rezultat toga, napisao je žalbu i vratio bodove. Kako smo vidjeli da se to događa u najvećoj mreži salona za optiku u Moskvi, u centru glavnog grada? Novac u odvodu. Čeka se odgovor na zahtjev. I sada se moramo moliti da novi okvir ne trpi. Poštedite se zdravlja i ne idite u prodavnice optike ove tvrtke!

NAROD. Znam da je iKraft iznutra, imali smo njihovu franšizu! Stoga, kao poslovni partner, Zrakoplovi isisavaju i za korisnike Kine leće. Da je Aiko, navodno Japan, laž! Oni prodaju robu široke potrošnje po pretjeranim cijenama! Otkupnina za davatelja franšize vrlo je velika, oni nameću nelikvidne, gotove naočale, pribor koji nećete dobiti. Svi su njihovi proizvodi vrlo jeftina niskokvalitetna Kina, zapošljavaju se optometristi među bivšim prodavačima, kuririma itd., Podučavaju ih u njihovom "centru za obuku" 5 dana da provjere vid i uzgajaju narudžbe. Ne vjerujte njihovom odabiru i bježite odatle.

Naočale sam kupila prije tjedan dana, ali nisu mi odgovarale. Sve lebdi, nije jasna slika (sve je valovito), glavobolja, mučnina. Prošla je neovisni pregled u dvije različite dijagnostičke klinike i obje su potvrdile da mi naočale ne odgovaraju ni po dioptriji ni po obliku (poravnavanje ne odgovara, niže je za takav tip lica kao moje, ne može se podići - s ovom vrstom naočala ) Bodovi me koštaju 8000 tisuća rubalja, vjerujem da ovo nije mali iznos koji ne namjeravam baciti! Pogrešan odabir naočala rezultat je liječničke pogreške koja je štetna za moje zdravlje! Točke (u vašem slučaju) navedene su u odjeljku s medom. roba koja ne podliježe razmjeni i vraćanju. Iskreno vam želim da pregledate odjeljak "razmjena i povratak", jer se ubuduće svaki građanin neće htjeti baviti klinikom u kojoj klijent gubi novac bez primanja odgovarajuće robe!

prednosti:

Osoblje salona ugodno je u komunikaciji

Nedostaci:

odvratna kvaliteta naočala

Naručio sam dvofunkcionalne naočale za čitanje i računalo. Plaćanje odmah u cijelosti. Vizija je provjerena u kabini, oprema im je dostavljena dan kasnije, kad sam počeo isprobavati na njima, shvatio sam da je okvir jasno deformiran, jer su leće smještene pod različitim kutovima jedan u odnosu na jedan, objektiv je izašao 1 mm od okvira. Kad sam stavio naočale i pogledao monitor računala, slika se deformirala u luku, na lijevom oku, gdje je leća stršala iz okvira, vidjelo se kao da je prekrivena rukom, odmah je počela napetost zbog napetosti. Zahtijevao sam ponovno naočale, zaposlenici su se složili, ali ponudili su da pozovem drugog stručnjaka da provjeri ispravnost recepta koji mi je napisan. Specijalist je trebao doći sljedeći dan, ali nije došao. Pozvani su me otići u njihov ured na drugom kraju Moskve ili čekati tjedan i pol za dolazak. Zahtijevao sam povrat novca, tada je pitanje s dolaskom specijalista odmah riješeno. Došla je djevojčica optičar i sve pregledala, rekla da je sve u skladu i očigledno je da ima skriveno oštećenje leće, a na dijagnostiku treba dati naočale. Prošao je tjedan dana bez odgovora, bez pozdrava. U petak sam ušao u salon i osoblje me zvalo u ured, rečeno im je da su naočale spremne u ponedjeljak, dostavit će ih u salon u utorak, jer kuriri ne dostavljaju u subotu-nedjelju, naočale to čine u utorak nisu je donijeli, zaposlenici su ponovno nazvali ured i pokazalo se da naočale još nisu pronijele dijagnozu. Zatražila sam povrat novca i napisala izjavu. Zaposlenici su rekli da mi trenutno ne mogu dati novac, jer nemaju osnovu rezultata ispitivanja i vratit će mi novac nakon dodatnih 5 dana, jer praznici, vikendi ne dostavljaju kuriri, itd. Nakon praznika nazvali su me i rekli da su naočale isporučene, dijagnoza nije otkrila probleme i moram pokupiti naočale, a ako mi ne odgovaraju, mogu obaviti neovisan pregled i tek tada će mi vratiti novac.

Odlučio sam naručiti naočale, prije toga otišao sam u komercijalnu kliniku, sve pregledao, a sada je došlo vrijeme da odaberem salon. Birao sam između dvije tvrtke, na kraju se nastanio na Aikraft-u, budući da se tvrtka geografski nalazi na mjestu mog rada. Došla je, poslali su me na uređaj, provjerili koje dioptrije trebam, baš kao što mi je djevojka davala demonstracijske naočale, tamo stavljala leće tako da sam odabrala ono što mi odgovara. Zatim slijedi najzanimljiviji dio, kad sam odabrao okvir, jasno sam naznačio iznos koji želim upoznati, djevojke (a bilo ih je 3) složile su se, sve smo pokupile, ali onda su se činile da su djevojke slučajno počele paliti na mene drugima, što je veličine skuplje, nježno ali odlučno odbio. Došlo je vrijeme da napravim narudžbu, trebaju mi ​​leće ne jednostavne, jer astigmatizam, zaustavio sam se na lećama od 1.600 rubalja svaka, također sam želio raditi na 3000 leća, ali ne) na kraju sam dao 3200 za leće, a ostatak iznosa (2.597 rubalja) trebali dati već nakon primitka narudžbe! Dobro je što nisam dao cijeli iznos odmah, otkad sam došao tog dana kada sam primio naočale i stavio ih, shvatio sam da nisu napravljene ispravno! Lebdi u mojim očima, ali istovremeno mi se oči "režu", + imam kratkovidnost, Ali fizički nisam mogao uzeti i pročitati ono što je tamo napisano, nisam mogao.

Djevojke su bile jako iznenađene kad sam objasnio sve, u početku je bilo pokušaja da me optužuju, kažu da sam ih doveo u zabludu čak i tada, kad sam podizao leće, ali ovo bi se pitanje brzo riješilo, njihova je krivica, ali ne mogu riješiti prokletstvo bez nadređenih !! Čekam sutra kad ću biti obaviješten tek kad to bude. ne mogu vratiti novac bez nadređenih

Neutralni pregledi

prednosti:

Cijene naočara za naočale, besplatan test oka

Nedostaci:

Jeftini okviri su kratkotrajni

Detalji:

S mojim minusom 8, bez stanjivanja leće, neće se uklopiti ni u jedan normalan okvir. Pitao sam cijenu u drugoj optici i ispalo je puno jeftinije. Jako su mi se svidjele prve točke. Plastični okvir i ruke su ojačani metalnim šipkama, tako da nisu deformirani. Jednog kišnog dana pali su i okvir se razbio. Morao sam potrošiti novac na zamjenu. Leće su netaknute, a u optici su rekli da ako postoji takav okvir, moguće je samo preurediti leće, ali nažalost. Kao i prvi put u zrakoplovu, pregled mi je pregledan besplatno i propisan mi je recept. Kad su naočale bile spremne, pokazalo se da je konzultant mjesio dioptriju na mjestima. Ali nakon par dana uspio sam besplatno preuzeti pretvorene čaše. Prošlo je nekoliko mjeseci, a okvir se već pomalo ogulio. Boja se nanosi samo na površinu. Mislim na bonuse od posljednje kupnje za kupnju rezervnog okvira, iako je poprilično jeftin za 1000 rubalja i kvaliteta je loša.

Zrakoplovstvo mi se prije svega sviđa jer možete skupiti bodove za normalnu cijenu u rasponu od 3.000 do 4.000 vrijedne kvalitete. U osnovi, leće se ne razlikuju vrlo po cijeni, ali okviri - da. Njihov veliki izbor, čak su i djeca.

Prije nego što sam odabrala naočale, otišla sam liječniku na pregled očiju, koji je bio u istoj trgovini. Takva provjera je besplatna. Zaključak iz ruke nije izdat. Ako se odlučim kupiti naočale, morat ću samo dati svoje ime, jer su mi prije pregleda stavili karticu i dodali je u bazu podataka.

Stigao sam 2. dan nakon pregleda. Brzo sam pokupio obruč, iznenadila me njegova cijena - samo 2.000 rubalja. Također mi se svidjelo što je avansno plaćanje upola manje od bodova, nakon što su bili spremni, ostatak sam uplatio. Obećali su mi da će čaše biti spremne za 5 dana, ali nazvali su u 12. Bio sam vrlo ogorčen, barem bi smanjili troškove! To su njihove mane!

Ovdje su besplatno testirali moj vid. Na prozoru je bilo puno različitih uzoraka okvira. Više direktorija za razmjenu koje možete odabrati. Odabrao sam katalog. Rekli su da pričekaju oko mjesec dana. Plaćate cjelokupni iznos odjednom. Obvezali smo se nazvati kada stigne narudžba. Nazvala je mjesec dana kasnije, pojasnila zašto me nisu zvali. Pokazalo se da čaše još nisu stigle, doći će za 2 dana. Sve su dali na vrijeme, ispričali se zbog malog kašnjenja. Rade kao standard. Komunicirajte suzdržano, bez nepotrebnih emocija. Ne postoji entuzijazam za uslugu. Svidjele su mi se naočale, stvarno mi odgovaraju.

prednosti:

Narudžba je došla brzo

Nedostaci:

Tjedan dana kasnije shvatio sam da naočale nisu pravilno podignute.

I tako, prošetali smo oko trgovačkog centra City Mall-a, autoputem Novo-Astrakhan u gradu Saratovu, Zavodskoy okrugu, ako itko zna, i evo, djevojka mi daje letak s besplatnom dijagnostikom vida upravo ovdje i sada. S vizijom kod mene nije sve savršeno, pa sam odlučio iskoristiti ovu uslugu i proći dijagnostiku.
Učini se brzo i onda djevojka kaže rezultat, u mom slučaju to je miješani astigmatizam, tko ne zna, to je kada oči vide na potpuno različite načine, imam veliku razliku.
A onda mi je djevojka počela savjetovati koje naočale odabrati, za trajno nošenje to je odmah nestalo, jer ako stalno hodate, bolje je koristiti leće, pa su počele skupljati naočale za posao. Odabrali su je jako dugo, jer oči vide na potpuno različite načine, oko sat vremena sam mučio djevojku, a djevojku mene: D i na kraju sam odabrao prave leće, ostaje samo odabrati okvir.
Okvir u ovoj trgovini, ali u principu kao i u bilo kojem drugom, u potpuno različitom cjenovnom rangu, od 300 do beskonačnosti. )
Odabrao sam za 1850., imala je crni metalni kovčeg, udoban fit, nisu veliki i nisu mali, općenito, po potrebi)) Probala sam i sve vrste, i zaustavila se na njima))
Sama leća vrijedila su 2.400 i da sam, uzimajući u obzir rad, dobila 4650 rubalja.
Leće su se mogle odabrati jeftinije, ali rekli su mi da će za moj vid drugima biti jeftiniji samo ovi. Naravno, mislim da su to čiste laži, ali oh dobro. Napravio 50% depozita i rekao da čeka 7 dana.
Došla sam, uzela naočale, iako budem iskrena, nakon što sam ih nosila otprilike tjedan dana, očekivala sam veći rezultat, jer nisam primijetila velike razlike, naravno, jasnije su i boje su svjetlije, ali ipak nešto nije u redu.
Sada ih ne stavljam puno, jer su mi se oči jako umorile i mislim da je to zbog pogrešnog odabira. Dakle, moj savjet je ili otići kod pouzdanog optičara s dobrim stručnjacima, ili zakazati sastanak s optometristom i doći s receptom.
Želim reći i nakon otprilike dva mjeseca, moj mladić je također napravio naočale, kojih se optike ne sjećam točno, ali trebalo mu je najviše pola sata, brzo je uzeo ispravne leće u kojima je još uvijek ugodno, a navlaka je još uvijek Dali su ga kao poklon, ali koštao je nešto više od 5300 rubalja, ali oni nisu samo ležali oko njega. )
Učite na tuđim greškama! Sretno!

prednosti:

izbor okvira po cijenama

Nedostaci:

vrlo mala soba

Bio sam u šoping centru "Mariel", gdje sam nakon malo zastoja našao salon optike Aikraft. Odjel za optiku je mali i s puno ljudi tamo vjerojatno neće biti raspoređeni, ali tijekom mog posjeta bila je cijela osoba i zato nije bilo gužvi. Od osoblja osobe: jedan na odlasku i jedan obišao je dvoranu, savjetovao se i, kako se kasnije ispostavilo, kasnije se pokazao kao optimist (obavio dijagnostiku pametnog vida). ured za provjeru vida je vrlo mali, s vremenom je trajalo 7-10 minuta, nisu davali podatke prema rezultatima, tražili telefonski broj, obećali su da će stići SMS ipak. Možda ako bih odmah naručio naočale, stav bi bio drugačiji, teško je reći. Ukupni dojam je miješan.

Danas sam htio razgovarati o svom prvom posjetu Aircraft Optics-u.

Imam loš vid i obično ga provjeravam u gradskim klinikama. Ovo, kao što znate, oduzima puno vremena, a komunikacija s medicinskim osobljem nije veliko zadovoljstvo..

Naočale nosim više od 3 godine i došlo je vrijeme da ponovno provjerim vid i naručim nove naočale, do posljednjeg trenutka kad ga nisam odgodio. Odlučio sam da ću uštedjeti vrijeme i otići do najbliže optike i tamo sve obaviti kako treba. A onda sam naišao na optiku Icraft.

Vrlo lijepa optika, zaposlenici su mi odmah prišli, otkrili sa kojim problemom se suočavam, ponudili su mi da besplatno provjerim vid. Još nisam prošao bolju dijagnozu vida, nije trebalo puno vremena, ali prema mojim osjećajima bilo je bolje nego prije (u gradskim klinikama).

Nakon provjere vida, zatraženo mi je da odaberem model okvira. Tamo ih ima više nego dovoljno, za svaki ukus. Ali ono što je važno su troškovi bodova. Ova optika je jedna od najjeftinijih optika. Kupio sam naočale s lećama za samo 2900 rubalja. Leće se izrađuju po narudžbi. Mislim da je to vrlo razumna cijena, posebno za one koji kupuju nekoliko para odjednom ili ne nose uvijek naočale.

UPD
Danas sam uzeo naočale, okvir je dobar i stvarno mi se sviđa, ali nažalost cijeli dan sam nosio naočale, shvatio sam da su leće izabrane pogrešno.
Svakodnevno nosim naočale i oči me nikad ne bole, ali danas u novim naočalama nije bilo baš ugodno. Mislim da ću ovu optiku koristiti, ali samo kao kupnju naočala, bez pregleda oka.

Pozitivne kritike

Naočale uvijek kupujem samo u zrakoplovnoj optici. Po mom mišljenju, oni tamo rade

vrlo dobri stručnjaci. Pismeni i pristojni ljudi. Također vrlo

zadovoljan kvalitetom naočala. Kupio sam i jeftino i skupo. Ni sa ni sa

nije bilo drugih problema. Jedino, otprilike prije dvije godine kupio sam Mio naočale, čini se

Dao sam oko 3 tisuće za njih. Nehotice su razbili okvir na njima.

Nakon kupnje prošlo je pola godine. I sjećam se da su rekli da su zagarantirani

5 godina, pa sam odlučila otići saznati. Kao rezultat toga, sve je stvarno pod garancijom.

zamijeniti. Nakon ovog incidenta, ponovno sam se uvjerio da Icraft nije

Puno ti hvala! Jako su mi se svidjele naočale! Zadovoljan sam i okvirom i kvalitetom leća. Po mom mišljenju, slijetanje naočala ovisi o našem neovisnom odabiru okvira koji je prikladan za nas. Pronašao sam ovaj okvir kod tebe. Prvi put sam odlučila umetnuti fotokromne leće u okvir, vrlo sam zadovoljna njima! Moja jedina preporuka vama koja se tiče pouzdanosti praćenja proizvoda, meni jednostavno nije uspjelo. Već sam primio bodove, a status narudžbe ostao je "u proizvodnji".

Pozdrav, želim podijeliti svoju posjetu optičkim zrakoplovima. Nosim naočale i leće dugi niz godina i pokušavam redovito provjeravati oči. Ovaj put kad sam dijagnosticirao vid u ovom salonu, svidio mi se stav liječnika, njen pristup i kako mi je otvorio oči na mnoge stvari koje mi nisu bile poznate. Uspjela me uvjeriti i ispravno odrediti moj vid (kod posljednjeg posjeta doktor me zaista uplašio da mi je vid jako pao i nije ispravno odredio potrebne dioptrije). Želim vam još jednom zahvaliti na činjenici da sam se osjećao ugodnije zbog ispravno definirane dioptrije. Želim vam uspjeha i obrazovanja.

Kupio sam leće u "ikraft optikama".

Osoblje je vrlo ljubazno, profesionalci rade, sve su ispričali, pokupili, dali savjete za upotrebu. Također u ovom salonu je ogroman asortiman, svatko će pronaći nešto što mu odgovara. Ono što je vrlo ugodno je cijena)

Od samih leća baš sam oduševljen. Brala Alcon® dnevne novine 1

Ne osjete se pred našim očima, nisu osušeni kao prošlost koju sam pokušao. Nosiš se cijeli dan i jednostavno uživaš u životu i svijetlom svijetu, zaboravljajući da si u lećama! Sve je super, sigurno ću ga opet koristiti.

2018/06/09 na putu kući ugledao sam oglas Aviona salona o besplatnoj usluzi provjere vida i odabira naočala / leća. Odlučio sam svratiti, jer mi se vid nedavno pogoršao. Postalo mi je teško vidjeti u svojim lećama. Želio bih naglasiti ljubazan odnos zaposlenika prema posjetiteljima u salonu Aikraft Optics na Kijevskoj ulici 2. 2. (Nažalost, nisam se sjetio imena prodavača i liječnika). Dočekuju ih sa smiješkom, lako objasne i pronađu pristup svakom klijentu. Pregled mi je provjeren, naočale i leće su pokupljene. Objasnio kako ih treba nositi i kako se brinuti. Bio sam vrlo zadovoljan! Ondje sam kupio i ACUVUE® OASYS jednodnevne leće, jer mi je lakše nositi jednodnevne leće (zahtijevaju manje održavanja). Leće su mi se jako svidjele, oči su im ugodne, čak i na kraju radnog dana. Kupila sam i kapi BIO Comfort + sa jantarnom i hijaluronskom kiselinom. Ovo je samo božji dar za one koji često rade za računalom! Također u kabini možete kupiti naočale za samo 1900 rubalja. Ova cijena već uključuje okvir i leće za naočale i rad majstora. Iznutra, širok izbor okvira za bilo koji "džep". Jednog dana tražiti ću ICRAFT bodove! Odlučila sam ostaviti svoju pozitivnu recenziju o salonu. Kao što kažu: "Ne postoji pratitelj okusa i boje!" Ali ovaj salon je po mom ukusu i boji))). Sad sam vam redovna mušterija!

Kad sam imao potrebu za pregledom oka, okrenuo sam se optici zrakoplova. Ranije sam već kupio naočale i leće na mreži ove optike, pa sam ovaj put išao kod njih. Ovoga puta to je bio salon na Novy Arbatu. Kao i uvijek, ljubazno osoblje, nova oprema i izbor su nas obradovali. Unatoč činjenici da je unutrašnjost mala, uvijek se može odabrati između okvira i leća. Nakon provjere vida, optičar je preporučio promjenu dvotjednih leća na jednodnevne. U istom sam salonu, slijedeći savjete, kupila leće od Alcon dnevnih brojeva ukupno 1. Bila sam zadovoljna lećama. Tanka, uopće ne osjetljiva u oku. Ne isušuju se, čak ni nakon dugog radnog dana za računalom.Hvala puno za optiku Aircraft-a na Novy Arbatu za kvalitetno obavljanje njihovog posla.!!

Želim izraziti duboku zahvalnost radnicima iz trgovačkog centra. Mango (metro Shchelkovskaya), kao i djevojka operatera (nažalost, ne sjećam se imena), koji su mi pomogli da što prije dobijem svoju narudžbu (broj 7440005253) (08.10.2018.).
Vrlo su prijateljski raspoloženi, u teškoj su situaciji pomogli da se problem riješi, na najmanju su pitanje spremni da im pomognu, sugeriraju, razjasne i upoznaju. Učinili su sve što je bilo moguće (činilo se i nemoguće) da bi danas dobili narudžbu, a to je bilo izuzetno važno zbog odlaska!

Recenzije

franšizni partneri iz tvrtke Icraft

Aleksandar Ivanov, Ufa

Godine 2013. razmišljao sam o pokretanju franšiznog posla. Glavni kriteriji bili su iznos početnog ulaganja i razdoblje povrata. Od prijedloga koji se razmatraju, optika franšiza zrakoplova činila se optimalnom. Stigavši ​​na izložbu franšiza, osobno je razgovarao s predstavnicima mreže i odlučio se na suradnju. Uspješno lansirajući prvu trgovinu, u roku od godinu dana otvorio je još dvije koje i danas rade. Usput, predstavnik tvrtke odlazi na otvaranje svake prodavaonice, koji pomaže uspostaviti proces i podržava prve dane rada.

Zahvaljujući vlastitoj proizvodnji, asortiman prodavaonice je ekskluzivan i ne ponavlja se u bilo kojoj gradskoj optici (za razliku od optičara koji podržavaju asortiman javnih dobavljača). Sa svoje strane, redovito radim na promociji prodavaonica i na kvaliteti usluge. Za pomoć u vezi s tim pitanjima i preporukama, uvijek se možete obratiti stručnjacima odjela za podršku franšize. Želim reći da poslovni model funkcionira, a ako se bavite trgovinama, dobit ćete pozitivne rezultate.

IP Vješta Irina Sergejevna, Vješt Denis Nikolajevič

Prije nego što sam započeo posao, dugo sam radio kao financijski analitičar u nekoj od poslovnih banaka i dugo sam razmišljao o stvaranju svoje tvrtke - tražio sam nešto prikladno, nešto što bi bilo zanimljivo učiniti, što bi koristilo ljudima. Stoga, kad smo naišli na franšizu Ikraft na Internetu, gotovo smo se odmah odlučili obratiti tome. Tako se pojavila naša prva točka Aikraft Optics Salona, ​​a moj san o vlastitom poslu ostvario se.

Optika je jedno od najperspektivnijih područja aktivnosti. Trenutno smo dodatno otvorili trgovinu cipelama i nakit, ali optika je i dalje najisplativija. Uvjereno gledamo u budućnost, jer za razliku od prodavača, koji će uskoro u potpunosti ući u mrežu, trgovine optikom ostat će. Doista, za podizanje naočala potrebna vam je konzultacija liječnika, precizan pregled očiju. To se ne može učiniti u internetskoj trgovini..

Lilia, glavna računovođa aviona Salon za franšizno poslovanje u Nyaganu

S tvrtkom "Zrakoplovstvo" započeli smo suradnju prošle godine. I dovoljno dobro, ova tvrtka nas je dovela do otvaranja. Vrlo dobra priprema, nema kvarova, isporuka robe, obuka naših prodavača. Svi su bili sretni i svi su bili vrhunski. & Nbsp

Gledaj video

Pavel, vlasnik franšize u salonima Aicraft, Stupino, Serpukhov, Čehov, Moskva

Dosta zanimljiv posao, vrlo je tehnološki i prilično profitabilan... Paleta proizvoda koje Aircraft nudi prilično je ekskluzivna, kvalitetna izrada naočala, podrška za oglašavanje, kvalificirani menadžeri. & Nbsp

Gledaj video

Vlasnik salona franšize za optičke zrakoplove u Jeletu

Dugo sam birao franšizu, ali zaustavio sam se na ovom poslu jer je transparentan. Ono što je najvažnije, ovo je slobodna niša i postoji prostor za razvoj. & Nbsp

Gledaj video

Vlasnik franšize salona zrakoplovne optike u Blagoveščensku

S Aircraftom surađujemo 4 godine. Tijekom ove četiri godine otvorene su 4 trgovine optikom u različitim gradovima Dalekog Istoka: Khabarovsk, Blagoveshchensk, Belogorsk, Birobidzhan. & Nbsp

Gledaj video

Vlasnik salona franšize zrakoplovne optike u Tjumenju

Bio sam zaposlenik Sberbanka i izdavao sam određeni broj kredita za razne franšize u okviru programa Business Start. Najoptimalnija opcija za ulaganja i prihode bila je letjelica. & Nbsp

Gledaj video

Rinat, vlasnik franšize u salonima Aikraft, Votkinsk, Sarapul, Elabuga

Prije godinu dana odabrali smo posao s Aircraftom. U tom periodu otvorili smo tri prodavaonice. Ovaj posao nudi najpovoljnije uvjete za nas. Danas s pouzdanjem možemo reći da "Zrakoplovstvo" ispunjava sve navedene uvjete suradnje. & Nbsp

Zrakoplovna optika

Negativne strane

Neobrazovani vođe. Dvije djevojčice od 32 godine s trgovinskim obrazovanjem, 26 godina bez obrazovanja (od 9. razreda srednje škole) nadgledaju optiku. Polovica zaposlenika radi bez registracije. Prilikom izrade navedite 13 TR Nitko nema medicinske knjige. Među zaposlenima nema osobe s medicinskim obrazovanjem, oftalmologijom ili optometrijom. Tijekom moja dva mjeseca 4 osobe su napustile posao. Liječnici i optometristi kažu kako provjeriti vid, zabranjeno im je stavljanje astigmatike, treba ih pregledati ne više od 5-10 minuta po osobi. Svakodnevno se kaju za sitne prihode i upozoravaju na otkaz.Svi bodovi za preradbu na štetu su zaposlenika. Nepristojnost i prostirke - norma komunikacije.

Pozitivne strane

Za dodavanje podataka prijavite se..

Recenzije tvrtki


Negativne strane:
Besramno prevara! Sve je obećano tako slatko, ali u stvarnosti plaćaju manje nego što je obećano, novčano ih kažnjavaju kako god žele, ne otplaćuju plaće nakon otkaza, novčane kazne dostižu ludost! Obećavaju jednu plaću, plaćaju mnogo manje. Platite ispod tržnice, 20 30 tisuća, uz otkaz ako budete imali sreće dobili ste pola! Stalno studirate, polažete neke ispite, plaća se za to dodaje 0,0001% !

Pozitivne strane:
Dobar dan. Nedavno sam upao u jednu od optika na Snežnoj, d. 27 u blizini metroa Sviblovo. Odlična lokacija za moj posao i dom, kao i jako puno. Više detalja >>

Negativne strane:
U zrakoplovu nema ljudskih odnosa! Stalne provjere, prisluškivanje, nadzor. Takvo nepovjerenje zaposlenika, toliko laži, bahatosti, nepristojnosti, nepoštivanja. Bilo mi je jako žao što sam došao na federalnu mrežu raditi! Prije nego što se smjestite na posao, savjetujem vam sto puta da razmislite.

Negativne strane:
Varanje u z.p.-u, godišnji odmor, prebacivanje u rezervu, prisiljen na odustajanje, prijevare novčane kazne, prikrivanje radne isprave, neopravdani odbitci zbog nedostatka, kašnjenje - novčana kazna u iznosu od 10 rubalja. minuta.

Negativne strane:
Raspored 3/1. Vaše mišljenje je vaše mišljenje. Za zaposlenike postoji mala vrijednost. Malo je profesionalaca. Kvaliteta okvira i leća je loša. Politika tvrtke: „Malo ih je, trebate više!“ Odnos prema zaposlenicima u salonu odvratan je: „Negro crni problemi ne e ** ut. "Sa zadovoljstvom prestanite)))

Negativne strane:
Održan je prvi razgovor, pozvan na drugi i na studij. Ali šokirana sam recenzijama osoblja. Radim kao prodajni pomoćnik 18 godina i nisam vidio ništa slično. Vjerojatno neću ići za ovaj stol..

Pozitivne strane:
U tvrtki radim 1 godinu, odabirem Aircraft zbog stabilnosti i bijele plaće, koja se uvijek plaća na vrijeme. Dobila je posao menadžera, a nakon osam mjeseci stigla je na mjesto administratora - voditelja 5 trgovina, uzgajajući za to vrijeme nekoliko zaposlenika koji su se dokazali i sada uspješno rade na mentorskim pozicijama. Glavno je da ne budete lijeni, da znate svoj posao i radite ga dobro, a tada vam je zajamčena pristojna plaća i rast u karijeri.

Pozitivne strane:
Dobar stav menadžmenta. Sn bijelo. Odmor Dobar tim.

Negativne strane:
Došao sam na intervju, ispunio upitnik. Tada su ustali i riješili nekakve glupe testove. Nakon 20-30 minuta, osmišljen je za početak samog intervjua. I što? 4 osobe svaka. To je općenito ono. Rekli su da je zp najmanje 40-45t, raspored 2/2. Danas su nazvali, rekli su da je prošlo. I mislim da me ovaj ured jebe. Otišao sam u jednu od trgovina Aycraft, optičarka je rekla da ima 23 tone sn. Ukratko, moraju ih poslati u dupe.

Pozitivne strane:
Radila je kao optičar četiri godine, sve je bilo u redu i stav i sn-bijelo i na vrijeme! Nakon rada u sivom uredu, zarada za godišnji odmor za mene je uglavnom bila ugodno iznenađenje. Nažalost više ne radim tamo, supruga su premjestili na službu u drugi grad.

Negativne strane:
Puno varanja, sn. jedan i pol puta niži od deklariranih, novčane kazne za neprestano mijenjanje pravila. Čvrsti raspored, nemoguće je promijeniti. Ako niste radili 15 smjena mjesečno, bonusi se ne isplaćuju, a to je gotovo polovica plaće. Čak i ako se razbolio posljednjeg dana i radio je samo 13 smjena, oni će plaćati samo plaću (120 rubalja na sat). Vječni nedostaci koji vise o zaposlenicima (a čaše su izrađene da bi ostale u javnoj domeni). Izostani iz trgovine - 3 puta po 10 minuta. Nije označeno na kaznu biosenzora 10r. jedna minuta.

Negativne strane:
RIBE ROTOVI IZ GLAVE. TVRTKA KOJA JE NAČELO ZA KRŠ. ODLUČILI DA OBAVIJESTI SVE TKO ŽELI RIZIKATI I NASTAVITI TU - NE DOĐITE PAŽLJIVO SU VIŠE OD 30.000 R NA RUKAMA. SVA ODLUKA ŠTO EKARCI govore. KOLEKTIV KAO UVIJEK JE PISANO NEDO, Sranje. TO JE DOBRO LETO FAKVALNIH PREGLEDA. ODLUČILI SU ISTINU NAPISATI. NJIHOVI IZVRŠENI LJUDI ŽIVETE OVE "ICRAFT" IZGLEDA.

Negativne strane:
Želim upozoriti one koji žele dobiti posao u nekoj tvrtki kao savjetnik ili optičar. Početi ispočetka. Na treningu ćete natočiti malo vode da su svi pregledi lažni i ne biste trebali vjerovati u njih. Staž nije uvijek dobro obučen. Mnogo suptilnosti koje trebate znati u programu programa. Za činjenicu da s tvrtkom zaključite ugovor o radu, mentoru će biti plaćeno 1.500 rubalja, ako radite 2 mjeseca, još 1.500 rubalja. U njihovim je interesima namamiti. Prvi mjesec oslobođeni ste novčanih kazni. Pored krađa i odstupanja na odjavi. Čak i ako ste optometrist i ne približite joj se. I

Pozitivne strane:
Radim na adresi: Bolshaya Tulskaya 43 Za pola godine Zp. Bijelo bez odgađanja, tim je prijateljski raspoložen, menadžer je vrlo zadovoljan, pomaže novopečenim članovima, ljubomorno se ponašaju prema svakom zaposleniku, Da, dosta je posla na nogama 12 sati, ali tvrtka ima sustav motivacije Plaća 30 dobit će više kada prekomjerno popunjavanje dnevno

Negativne strane:
3,5 godine je radila kao optičar u zrakoplovu (ne franšizi, izravno iz ureda) u Krasnodaru u Mega Adygei. Za više nisam bio dovoljan. Herojski idite na optiku s transplantacijama 2-2,5 sati, ne znajući kako ću kući doći iz Adygee noću kad radim do 22. (unatoč činjenici da je upravitelj u Krasnodaru bio unaprijed obaviješten da čekam transfer u salon u trgovački centar,, Galerija. Koji mi je geografski bliži) stalno u kršenju zakona o radu u zemlji, novčane kazne, nedostatak korisničke podrške, koji već pola godine ne mogu uzeti novac u olupini

Pozitivne strane:
U tvrtki radim četvrtu godinu, s izuzetkom nekih nijansi, o kojima ću pisati u nedostacima, sve mi odgovara. Čitam loše komentare i pitam se. Jasno je da će malo tko napisati dobre kritike, pa ću pokušati ispraviti tu manu i objektivno razgovarati o radu u Aircraftu. Plaća je potpuno bijela, plaćajte bez odgađanja iz dana u dan. Postoje dobri bonusi za radno iskustvo, pa tvrtka cijeni iskusne zaposlenike. Trgovine imaju hladnjak, mikrovalnu pećnicu, čajnik - možete normalno piti čaj i ručati. Mogućnost karijere nije prazna fraza. Gotovo svi rukovoditelji

Negativne strane:
Obećanje sirena koje ih tjeraju na rad diktira njihova osobna motivacija i odstupa od stvarnosti za 30% ako govori o s.p. i 99% ako govori o radnim uvjetima. U salonima su obični robovi sasvim adekvatni i ljudi koji se nađu u teškoj životnoj situaciji, u pravilu su potlačeni višim vezama, koje su, zauzvrat, viši stupanj govna na sajmu seronja. Hvala Bogu ako imate sreće s administratorom, ali, po mom mišljenju, svi su ih nadživjeli odatle, tu su napola pojedeni (pa čak i bradati) babischi, koji djeluju u svojoj maloj kapljici "moći".

Pozitivne strane:
Stabilnost, mogućnost rasta, obuka i razvoj zaposlenika, pristojne isplate, mogućnost povećanja vlastitog dohotka.

Negativne strane:
Čista obmana. Radnici se tretiraju kao robovi. Čisto poniženje !! Da biste zaradili više od 40.000, trebate raditi od 9 do 20 i trčati da biste trčali. Ja sam tamo radio 1.6. I kad se rukovodstvo promijenilo, bila je noćna mora! Čak i samo ustanete da prigovarate bit ćete kod kuće, a na poslu biste trebali raditi. Oko su samo pratnja i skrbnici. Samo hodaj i gledaj!

O nama

RETWORK - brza pretraga mišljenja na Internetu o tvrtki, trgovini, zaposleniku, poslodavcu. Web lokacija nije odgovorna za informacije primljene od izvora treće strane..

Nisu pronađene dodatne recenzije tvrtki. Možete koristiti našu naprednu pretragu..

Recenzije zaposlenika o zrakoplovima

Optometrista

Najgori posao. Ne znaju kako raditi. Jedan pritisak. Što ste dali zaposlenicima? Nisu ugodni uvjeti rada.

Nakon otkaza, dužni su drugaru K. izdati paket dokumenata. Radnu knjižicu, potvrde o prosječnoj plaći, ali očigledno ova predivna organizacija to uopće ne zna. Nisu dali ništa, čekala je 3 tjedna svoju radnu knjižicu. Sramota, a ne organizacija.

Optometrista

Nema pluseva. Potrebno je provjeriti vid, oprati pod i slomljeni proizvod pariti. Ne preporučujem za rad.

Optometrista

Nema pluseva. Najobičnije mjesto. Nepoštovanje zaposlenika. Ne može ništa riješiti, ne može i ne uči. Samo prostirke. To je jedino što sam naučio u 50 godina..

Ne idite raditi u ovoj optici.

Optometrista

Oni koji su pristojni, a ne informatori i samo normalna osoba, ovdje neće moći raditi. Poniženja i prostirke ne mogu podnijeti. Kazne za bilo koji okret glave. Prisiljavaju ljude da rade nešto što ljudima ne treba. Nemojte ni čitati uvjete mučenja. Sve pogrešno.

Riba trune iz glave. Otpustiti teritorijalni Klochev Denis. Može se poboljšati.

Optometrista

Varanje, počevši od prvog intervjua. I nemojte se ni sramiti toga. Upravo tada kažu da su obećali, da to zapravo i nema. Obećavaju jednu stvar, u stvari ispada da je potpuno drugačija. Kazne za sve. Nakon otkaza ne isplaćuju bonus dio plaće (dvije trećine vaše plaće prepuštaju sebi). Ne brinu o radnicima. Stalne provjere, novčane kazne, odbitci. Pa, ovdje mogu zaraditi samo oni koji imaju med. obrazovanje, koji je radio oko 9 godina i koji je sretan da dođe do dobre točke (nekoliko ih je za cijelu Moskvu i hren). Pa, ili ako uživate sa 2-3 slobodna dana u mjesecu i super pare svojim kupcima koji bonusi se isplaćuju za ovaj mjesec, ali sve će vam ići na živce. Ovo je najgora tvrtka u kojoj sam ikad radio..

Sve dolazi s vrha. Postoji trulež i stav prema svima jednak.

Dobar dan. Hvala na pisanju. Želimo razumjeti situaciju. Molim vas napišite što su točno obećali, a što nisu ispunili i koji su odbitci. Možete odgovoriti e-poštom: [email protected] Hvala.

Optometrista

Pokušao sam se kao stariji salon. 7522 dolazi iz drugog grada. Karijeru je započela 2016. godine. U zrakoplovu je. Jako mi se sviđa ova optika. Smatram je najboljom optikom u državi.

Kad sam saznao da je Aikraft otišao u grad Novosibirsk, bio sam vrlo sretan. Za mene je to bio sjajan događaj. To je značilo da su mi se otvorile mnoge perspektive. Novi grad, novi tim, nove mogućnosti. Iza više od 3 godine iskustva. Bila je velika želja pomoći početnicima optometristima. Budući da sam vrlo ambiciozna osoba, imala sam želju krenuti ljestvicom karijere. Bez oklijevanja je nazvala teritorijalnog upravitelja Klochev Denisa. Sutradan je napustila posao. Radila je dva tjedna, spakirala se i stigla u Novosibirsk. Ponudili su mi da prođem trening, ali bilo mi je dosadno tijekom treninga i cijelo vrijeme sam željela dopuniti podatke trenera (Margarita Ryazanov.) Imala sam toliko emocija, neprestano sam je prekidala. Iako je to pogrešno. Dozvolili su mi da preskočim trening i sljedeći dan sam otišao raditi optometrist. Rekli su da dok ne položim ispit nisam stalno zaposleni. Nakon toga bacili su odgovore na ovaj test. Potpisao sam ugovor, ali nisam dao kopiju u ruke. Moj posao su poslali u Moskvu. Obećali su 37.000 rubalja tijekom stažiranja. (Financijski jastuk). Bio sam zainteresiran za rad prvi mjesec. Saloni su se otvarali jedan po jedan, nije bilo dovoljno ljudi. Stoga sam rado prihvatio honorarne poslove, išao u različite salone. I princip je bio zadovoljan. Cijelu veljaču imao sam samo 5 slobodnih dana. Došla je kartica, plaća za prvi mjesec iznosi 60.000 rubalja. Bio sam zadovoljan svime. Zamolio sam da radim kao administrator u salonu koji se trebao otvoriti u trgovačkom centru Aura. Ponudili su mi da privremeno radim za stariji salon 7522. U kabini nema administratora. Istovremeno i naučite kako obavljati administrativne poslove. Pristala sam, ali vrlo brzo požalila. U salonu na 61 Bogdana Khmelnitskog nitko nije htio raditi. Kako nisam lokalna osoba, od mnogih sam čuo da je to područje nepovoljno, postojanost nije velika, kontingent siromašnih ljudi. Moj zadatak je bio zaposliti osoblje (moj tim). Obučite ih sve i radite u ovom salonu do otvaranja salona u trgovačkom centru Aura. Sama je obožavala ovaj salon, a ljudi su posegnuli. Bilo je vrlo teško istovremeno kombinirati rad optometrista i seniora. To je, u stvari, rad za dvoje. Morao sam to naučiti, podučavati druge, rješavati administrativna pitanja i još uvijek imam vremena prodati ga. Nemoguće je fizički i psihički. I još više s tako užurbanim rasporedom. Denis je puno zahtijevao, bilo je puno zadataka. Na kraju, nije mi se svidio stav u momčadi. Skupljaju tračeve, okreću ih, varaju, dodaju sami i sve stavljaju protiv vas. Čini se da se trudiš najbolje, a noževi lete u leđa. Puno nepotrebne i beskorisne gužve u krugu. Što utječe na raspoloženje i želju za radom. Nitko nije osposobljen za rad s programima. Na sva pitanja bilo je oštrih odgovora (ZAŠTO SVOJE PROBLEME SVE ODGOVORUJE? ZAŠTO VAŠE DJEVOJCE postavljaju pitanja ADMINISTRATORIMA DRUGIH SALONA? GDJE ŽELITE NOVAC). U početku kažu da smo jedan tim, prijatelju moramo pomoći u svemu, ali u stvarnosti je sve drugačije. Dobio sam puno negativnosti. A koga pitati, ako ne znam, nitko me nije upoznao s programom. Sa sustavom povrata (OTVORITE PORTAL I PRETRAŽITE, SVE JE). Ne kažem da sam super optometrist, da sam najpametniji... ne. Željela sam pomoći, bila sam u krivu, možda nisam imala strpljenja i obrazovanja. Ali rad s takvim stavom je nepodnošljiv. Posljednja slama moje strpljivosti bio je razgovor s knjigovođom. Komuniciraju vrlo nepristojno. Drugi kosaju, a ja ispravljam sve pogreške. Također dobivam od svih za sve. Pa, rad... Svakako volim optometriju, ali vrlo razočaran. Posljednju sam smjenu radio sa suzama, sljedeći dan sam napisao izjavu. Na kraju su mi pružili preliminarne miline u uredu Denisa Anatolijeviča. U oči mi je rekao sve moje mane i prednosti. I oni su također diktirali razlog moje otkaza na moj vlastiti zahtjev. Teže je raditi putem interneta od privatnih vlasnika. Ali kad bismo pristojno obučili propise, sve bi uspjelo. Općenito, naučio sam nove stvari. Komunicirao s izvršnim direktorom mreže. Vrlo lijepa osoba. Za mene je ovaj sastanak bio od posebnog značaja. Vidjela sam svoju ličnost u ogledalu, na pozadini svih tih divnih ljudi. Uspješniji su ljudi koji su puno bolji od mene. Bilo mi je jako drago učiti nove stvari, bilo je zanimljivo. Iako je sediment i dalje ostao negativan. NOVOSIBIRSK, HVALA ZA SVE! 7522 Nikad te neću zaboraviti. NAJBOLJI SI