Je li Vizulon prijevara? Pročitajte recenzije, podijelite mišljenja

Aparat za stimulaciju pulsa u boji Visulon predstavlja proboj na području liječenja širokog spektra ljudskih bolesti, koji pomlađuje tijelo na staničnoj razini. Barem se na ovaj način prezentira u medijima i na službenoj web stranici Neuromeda. Zbunjujuća je samo činjenica da je većina web lokacija u prvim redovima tražilica koje se pojavljuju kada se upit "Vizulon" zbuni, poput ovih:

Kao predstavnika skupine ljudi koji promoviraju web stranice na Internetu, prvenstveno me zbunjuje pitanje - zašto bi medijska publikacija poput Komsomolskaya zaista trošila svoj proračun (u ovom slučaju reklamna veza plaća se s računa KP) na opći članak s informacijama opisan u vrsta intervjua? Druga točka - pojavit će se ista reklamna veza ako u upitu za pretraživanje unesete "vizulon je razvod". Izgleda da cijeli vrh rezultata tražilice pokušava zauzeti web mjesta koja uporno žele dokazati da je ova jedinica učinkovita i učinkovita. To ćemo shvatiti vađenjem nekih prednosti i nedostataka.

Visulon pomaže ili ne?

Da biste saznali koliko je uređaj ili neki lijek učinkovit, morate pitati one koji imaju iskustvo stvarne upotrebe. Beskorisno je čitati podatke s službenih stranica ili trgovaca - još uvijek će se naći informacije koje mogu biti dovedene u pitanje samo zato što ne odražavaju stajalište velike skupine ljudi. Kako bismo pročitali recenzije o učinkovitosti Vizulona, ​​otišli smo na Internet.

Do danas je najatraktivnije mjesto na području pregleda sakupljač javnog mišljenja, mjesto Otzovik. Tamo ljudi dijele svoje dojmove o posjedovanju raznih stvari, od lijekova i mobitela do motornih brodica i drvenih kuća. No, na stranici recenzija o Vizulonovom aparatu čekalo nas je malo razočaranje.

Činjenica je da je od 7 objavljenih pregleda (na dan kada je ovaj članak napisan) samo 1 osoba imala vjerodostojnu ocjenu. U isto vrijeme, osoba koja ga je objavila podijelila je samo iskustvo jedne upotrebe uređaja. Prema tome, ovaj se pregled ne može smatrati vjerodostojnim. ostatak recenzija o Vizulonu napisale su osobe koje uopće nisu zabilježene na web mjestu, što vrlo nagovještava da je njihova registracija bila posvećena napuštanju ove registrirane recenzije i mirnom odlasku. Evo primjera takvih recenzija:

Što liječnici kažu o Vizulonu?

Isto su pitanje novinari Komsomolske Pravde postavili Sergeju Nikolajeviču Ivanovu (pitam se koliko će puno prezimenjaka imati osoba s tako puno ime?), Ali nije bilo konkretnih imena. Zašto? Vjerojatno zato što će upućivanje na izjave osoba koje rade u zdravstvenom sektoru zahtijevati snažne dokaze. Na primjer, u kliničkim ispitivanjima učinkovitosti lijeka koja je već poznata u 20 zemalja. Ali uz podnošenje Ivanova S.N. ta su lica ostala prekrivena.

Doktorska diploma podrazumijeva odgovornost. A godine rada na ovom području stvaraju autoritet liječnika. Niti jedan liječnik koji se poštuje neće požuriti s neutemeljenim izjavama ili dati izjave koje se, ako se detaljno ispita, lako mogu klasificirati kao lažne.

Sažetak

Sažetak ovog članka o pitanju - "Je li Vizulon aparat prijevara ili ne?": Ne bismo savjetovali donošenje žurnih zaključaka o učinkovitosti metoda liječenja koje se koriste u aparatu Vizulon samo na temelju izjava proizvođača. Da, Nobelova nagrada za fiziologiju ili medicinu, koju je 1903. godine dobio Niels Ryberg Finzen (slučajno, bio je pogrešno predstavljen u članku KP) za proučavanje utjecaja koncentriranog zračenja svjetlosti na obični tuberkulozni eritematozni lupus, dobra je i časna. Kako se, međutim, sposobnost Vizulonove aparature „pomlađuje u tijelu na staničnoj razini“ uklapa u ovu vrstu bolesti i Finzen-ov rad (citat s službene web stranice aparata)?

Pitanja je mnogo, a kupci "čudotvornog stroja" odgovore moraju sami smisliti. Još jedno pitanje - u članku KP, gospodin Ivanov Sergej Nikolajevič, predstavljen kao "direktor znanosti" tvrtke Neuromed, koja proizvodi Visulon, govori o 20 zemalja svijeta u kojima je poznat njihov razvoj. Obično bi takve izjave trebale biti potkrijepljene pozadinskim informacijama na službenom web mjestu, ali tamo ih nismo mogli pronaći..

Registrirani patenti ili čak brojevi prijava patenta bili bi dovoljni jer znamo da su zapadne zemlje vrlo osjetljive na sve učinkovite lijekove i uređaje koji se koriste u medicini. Razlog je ogromni novac dostupan onima koji posjeduju jedinstvenu tehnologiju. Samo uvijek postoji zahtjev - dokazi o učinkovitosti moraju proći autoritativnu procjenu liječnika i istraživača. Vizulon se ne može pohvaliti ni sa čim takvim. Prema ekstremnim informacijama ove vrste, ne postoji službena web stranica.

A to što intervjue ove vrste pišu poznati mediji poput Komsomolskaya Pravda ne znači ništa. Već smo napisali detaljnu istragu o jednoj financijskoj piramidi, čija se vijest može naći u internetskim gigantima poput Kommersant Publishing House, Financijskog direktora, pa čak i Interfaxa. Svatko zarađuje najbolje što može i ne smije slijepo vjerovati onima kojima je glavna zarada publika i oglašavanje.

Kao što ste napomenuli, ne tvrdimo da je Vizulonov aparat prijevara lakovernih građana za novac. Mi samo ističemo da organizacija koja daje tako značajne izjave, prema našem mišljenju, nije pružila nikakve dokaze o istinitosti svojih riječi.

1. Niti jedno pitanje provođenja kliničkih ispitivanja učinkovitosti aparata,
2. Niti jedno od pitanja o dostupnosti patenata i potvrda,
3. Nijedno od pitanja koje se odnose na autoritativne i cijenjene liječnike našeg vremena, barem naše, čak i zapadno.

A posebno za Ivanova Sergeja Nikolajeviča, želimo podsjetiti da terapija bojama kao polje medicine u cijelom civiliziranom svijetu pripada kategoriji pseudoznanstvenih, netradicionalnih. Ali živimo u 21. stoljeću, kad se čak i obrazovani i imućni ljudi obraćaju iscjeliteljima i osobama sa srećom.

Ocjene jasnoće uređaja

Danas je oftalmolog propisao uputnicu za hardversko liječenje djeteta, miopije 3. stupnja. Dioptrije -4,5.

Pitanje: postoji li netko koji je pohađao sličan tečaj na uređajima? To daje rezultat?

I propisane su kapi za dvije različite vrste, o njima se ovdje raspravlja, ali nešto je sumnjivo kako će mi se kapi vida poboljšati.

Moj sin ima nasljednost, muž ima -7 i astigmatizam, imam 3co druge klase i još uvijek.
Neću kapnuti.Nema smisla.

Jučer sam pročitao na mreži da se uređaji ne koriste nigdje u svijetu, osim Rusije i zemalja ZND, smatraju se beskorisnim.

Početak hardverskog liječenja miopije

Dijete je išlo u školu, već se za pola godine oštrina vida pogoršala. Liječnik preporučuje hardverski tretman u klinici.

Bila bih vam zahvalna na povratnim informacijama onih koji su prošli sličan tečaj.
Kamo ići i koji je rezultat ?

18.01.11 21.11 Odgovor na poruku Hardverski tretman za početnu kratkovidnost korisnika Vesna33

18.1.2011. 21:43 sati Odgovor na poruku Re: Hardverski tretman za početak miopije korisnika Billy Holiday

Danas nam je liječnik na ISTC-u ponudio neke leće za kontrolu miopije, djelotvorne su u slučajevima slabe kratkovidnosti - stavljaju se noću i izgleda da ujutro imaju 100% vid (ispravite / ispravite rožnicu), navečer vid postaje takav kakav je bio.
pomažu da se ne pogorša ono što već postoji.

Napisao sam sve što je liječnik rekao - ne znam koliko je učinkovit.

stoga bih želio čuti i o hardverskom liječenju - za nas je problem miopije vrlo hitan

18.1.2011. 21.48. Odgovor na poruku Re: Hardverski tretman za početak miopije korisnika Muara

19.1.11 00.04 Odgovor na poruku Re: Hardverski tretman za početak miopije korisnika Muara

19.1.2011 13:46 Odgovor na poruku Re: Hardverski tretman za početak miopije korisnika Billy Holiday

19.1.11 13:53 Odgovor na poruku Re: Hardverski tretman za početak miopije korisnika Muara

Ispravio korisnik Vesna33 (19.01.11 13.56)

19.1.11 17.26 Odgovor na poruku Hardverski tretman za početnu kratkovidnost korisnika Vesna33

19.1.2011 17:34 Odgovor na poruku Re: Hardverski tretman za početak miopije korisnika Vesna33

19.1.11 17.44 Odgovor na poruku Re: Hardverski tretman za početnu kratkovidnost korisnika Vesna33

Kao odgovor na:. Muara, nudila je leće djetetu koje god dobi?

Sama nosim dnevne leće više od 15 godina, tako da mislim da neće biti problema s stavljanjem / skidanjem

Jučer, kad sam mučila liječnika s mogućnostima vraćanja vida, jasno su mi rekli da se ne možeš potpuno vratiti na 100%, možeš se samo suzdržati, a kad odrasteš razmisli o korekciji

nakon 2 tjedna idemo na recepciju - pitat ću o hardverskom liječenju

19.1.11 17:46 Odgovor na poruku Re: Hardverski tretman za početak miopije korisnika tanhik

Kao odgovor na to: moja je kći, u dobi od 7 godina, imala potpuno isti problem, otišli smo na taj "hardverski tretman" u mikrokirurgu u Kijevu, nosili smo leće, kao što vam se preporučuje., rezultat - ništa se nije promijenilo (gotovo ništa).

19.1.2011 18:32 Odgovor na poruku Re: Hardverski tretman za početnu kratkovidnost korisnika MaRuHa1976

19.1.11 20.39 Odgovor na poruku Re: Hardverski tretman za početnu kratkovidnost korisnika Vesna33

19.1.11 20.55 Odgovor na poruku Re: Hardverski tretman za početnu kratkovidnost korisnika MaRuHa1976

imamo i nasljednu - moj sin od mene :(, od moje majke. počeli smo padati u drugom razredu, ali hvala Bogu (ttt), nema pogoršanja za godinu dana
potpuno eliminirao računalo, tv - strogo ograničena količina vremena, također je pio borovnice.

što se tiče borovnica - jučer su nam u ISTC-u rekli da je bolje ne trošiti novac. bolje je jesti borovnice svježe u bilo kojem obliku, 1 šalicu dnevno (mjesec dana), žuto i crveno povrće, voće i žitarice (heljda, zobena kaša)
Pa, gimnastika za oči
a također su predlagali nošenje dnevnih leća umjesto naočala, oni bi također smanjili vjerojatnost zamagljenog vida (ovdje sumnjam, ali mislim da je to samo moja sumnjičavost)

19.1.11 22:33 Odgovor na poruku Re: Hardverski tretman za početak miopije korisnika Muara

O dnevnim lećama.

Kad sam kupio svoja leća, u Novosibirsku još nisu bili za obične smrtnike. Bila je to 91. godina. Čuo sam preko radija najavu moskovskog istraživačkog instituta za očne bolesti Helmholtz da imaju otvorenu snimku. Nazvala sam, prijavila se i otišla na odmor tamo. Liječnički pregled trajao je sat vremena. Sve su mi ispričali na najsloženiji način, pokupili, naučili. I između ostalog rečeno je da kontaktne leće treba odabrati tako da mogu vidjeti jedinicu, a ne kako je uobičajeno da naočale pišemo na 0,8. Upravo zato što pomaže zaustaviti oštećenje vida.

Teško je reći, jer se moj proces zaustavio (a prije toga neprestano mi je padao pola dioptrije godišnje) ili je tek došlo vrijeme - tada sam imao 24 godine - ali tako se ispostavilo.

Stoga, iako nisam liječnik, svima preporučujem da nose leće koje vidite u jedinici. Vjerujem stručnjacima s vodeće oftalmološke klinike u zemlju i njihovim savjetima.

hardversko liječenje miopije u učenika

ovisno o viziji.

u djetinjstvu mi je promjena u kampu bila dovoljna da poboljšam moj vid na 1.
vitamini, vježbe, gimnastika, svjež zrak)), tj. oči su se odmorile, nisu zurile u tel)))
kamp je bio poseban za razgledanje.

hardverski tretman pomaže i to morate učiniti.

Oni se rade tijekom godina, redovito.

Pomaže autoru! A ono što su vam preporučili pomaže !

Ali vid bez uređaja mogao bi pasti i uvelike.

anoniman,
Moja mlađa i ja sada idemo na uređaje, ne nosimo naočale. Postoje poboljšanja

još uvijek postoji neki Haskov uređaj, samo sam naišao na internet, kao što je dugotrajni učinak. Cijev s obojenim zrakama. Morate čitati, lažni nije lažni. Nemojte to smatrati reklamom, o tome još ništa ne znam.

Primjena fizioterapijskog aparata "Geska-2" u liječenju smještajnih spazama

O.A. Antipova, S.A. Nebera, I.V. Volkovskaya, N.V. Fuchs Research Institute za medicinske i ekološke probleme vida, Irkutsk
U patogenezi smještajnog spazma glavna uloga se daje slabljenju smještaja i poremećaju opskrbe krvi cilijarnim mišićima. Prema A.I. Dashevsky i A.A. Vatchenko, promjene u cilijarnom tijelu nisu lokalni proces, već posljedica autonomne distonije parasimpatičkog tipa na pozadini smanjenog tonusa simpatičkog živčanog sustava. Uzroci vegetativno-vaskularne distonije mogu biti kronična intoksikacija (tonzilitis, helmintička invazija itd.), Posturalni poremećaji.

Da bismo uklonili neravnotežu autonomnog živčanog sustava u djece s nastankom spazma i miopije 1. stupnja, koristili smo LED uređaj Geska-2. Tretman se provodio svakodnevno 7-10 dana. Glava zračenja postavljena je na 2-4 paravertebralne točke na 5-10 minuta. za svakoga.

12 djece u dobi od 9 do 11 godina s miopijom prvog stupnja i spazmom smještaja prošlo je tečaj liječenja na aparatu Geska-2, u kojem tradicionalne metode liječenja nisu dovele do povećanja relativne smještajne rezerve.

Prije liječenja, oštrina vida bez korekcije kretala se u rasponu od 0,25 do 0,8, objektivna refrakcija od -0,5 do 1,25 Dptr, relativna marža smještaja od 0 do 3,5 Dptr. Od popratne patologije otkriveno je kršenje držanja različitog stupnja.

Analiza rezultata liječenja pokazala je da su se kod sve djece nakon liječenja smještajne rezerve povećale za 1,5-10,0 dioptrija (u prosjeku 3,7 puta). Štoviše, u 70% djece oštrina nekorektiranog vida povećala se za 0,2-0,4. Refrakcija se smanjila za 0,25-0,5 dioptrija.

Rezultati ukazuju na visoku učinkovitost liječenja s Geska-2 LED uređajem i omogućuju preporuku ove metode za liječenje djece s smještajnim spazmom na pozadini niskog tonusa simpatičkog živčanog sustava.

Oglašavanje na Internetu je slično oglašavanju proizvoda, uređaja iz telemarketica)

Pregled korejske terapije niskim frekvencijama. Smartron

Super je kad postoje tehnologije koje stvarno liječe! U svojoj priči "O medicini" već sam govorio o korejskim centrima koji prodaju uređaje koji obnavljaju zdravlje strujom niske frekvencije.
Najbolji dio je to što možete iskusiti ljekovitu moć ove terapije besplatno i dobiti informacije o modernim dostignućima.
Jer, upravo slaba informiranost mase o mogućnostima suvremene medicine stvara mnoštvo ureda koji profitiraju od ove nepismenosti. Što je vrlo tužno.
Isprobati sebe besplatno već duže vrijeme ovu ili onu terapiju sada je nemoguće.

Ne mogu sa stopostotnom sigurnošću reći što se događa u Južnoj Koreji, a ni sam nisam bio tamo. Ako jedan od mojih čitatelja može, kao očevidac, odgovoriti da su informacije točne, bit ću vam zahvalan. Preduvjeti za razvoj industrija koje su započele s proizvodnjom takve opreme, prema riječima vlasnika demonstracijskih centara, su sljedeći. U Koreji je započeo takozvani "zdravstveni val". Njegovo značenje bilo je stvaranje uvjeta za rastuću populaciju vrlo napredne dobi, kako bi ljudi bili manje bolesni i nisu devastirali riznicu osiguranja..
Tako su stvorili sličnu opremu za kućnu upotrebu, koja je radila s uzrocima boli i bolesti u ljudskom tijelu. Sada, opet, prema riječima predstavnika centara za prodaju uređaja, osiguranje u Koreji, bez sudjelovanja na sjednicama o takvoj opremi, nije dano.

Ponavljam još jednom, ako netko nije upoznat s pojedinostima razvoja medicine u Južnoj Koreji, molim da napiše. bio bih zahvalan.

Tema oporavka na uređaju za laika je sljedeća: crijeva se počinju pročišćavati, tijelo u cjelini počinje pogoršati simptome bolesti, a zatim obnavlja područja u kojima se događaju patološki procesi. Povećava se i razmjena.
Svatko tko je upoznat s orijentalnim pristupom razumjet će kako je to kad hladnoća napusti tijelo i koliko je to važno. I zbog toga unutarnja masnoća odlazi.

Sve su ptoze i zvižduci pooštreni, pogotovo ako ima vremena za nanošenje mlaznica na ta područja, uključujući palačinke na licu i ramenima, na sat ili dan. Lice je zategnuto! Vidim sama.
Umočene ruke zategnite ručke ako ih stavite u pazuhe. Za prsa je također vrlo korisna, za limfne čvorove i mliječne žlijezde..

Iz članka o strujama niske frekvencije dat ću sljedeće:

"Niskofrekventna struja određena je od jedan do 1000 herca. Unutar ovog raspona, ovisno o frekvenciji, učinci struja niske frekvencije su različiti. Većina medicinske opreme koristi struju niske frekvencije s frekvencijom od 100-150 Hz.
Općenito, terapeutski učinak pulsa struje niske frekvencije može se podijeliti na neugodne i inhibicijske. Kakav će biti učinak takve terapije, uglavnom ovisi o učestalosti struje. Struje niske frekvencije utječu na električno uzbudljive strukture, poput živaca i mišića.

Korištenje struja niske frekvencije provodi se pomoću elektroda koje se postavljaju na ozlijeđene mišiće, upaljeno područje tijela ili drugdje. U većini slučajeva elektrode se nanose na kožu. Moguće je, međutim, njihovo unošenje u rodnicu, rektum ili implantacija u određene mišićne skupine i medularni kanal, pa čak i u mozak.

Normalan proces ekscitacije živčanih i mišićnih stanica postiže se mijenjanjem naboja s obje strane pozitivne i negativne elektrode. Upotreba električne struje s određenim karakteristikama u blizini uzbudljivih struktura ima na njih poticajni učinak. Lokalni način djelovanja struje nastaje zbog promjene naboja stanične membrane. "

Mogu reći za svoje iskustvo korištenja uređaja. Gotovo godinu dana odlazio sam u demonstracijski centar AINA. Ovo je, naravno, velika ljubaznost domaćina. Samo se besplatni liječe tako dugo. Ali takav posjet mogu dopustiti samo oni koji imaju vremena. Imao sam je. Sad sam kupio rabljeni stroj i uživam u kući.
U centrima gdje se prodaju u Moskvi jako su skupe. Ali, održavanje osoblja centra i osoblja za održavanje zahtijeva plaćanje, stoga se, naravno, proizvodi sami isplati. Iako je u Koreji, opet prema prodajnom osoblju, uređaj još skuplji.

Zašto ne inzistiram na kupnji opreme AINA-e? Iako sam na kraju od njih kupio uređaj. Da, zbog takvih firmi u Koreji, kako se ispostavilo. I hvala Bogu! Sam princip je važan, ali možete ga kupiti putem aliexpressa. Postoje različite mogućnosti. Važno je da postoje platforma za noge, pojas s priključcima i grijanjem (smartron također ima ljekovito svjetlo), vrhove palačinki, ručke i sjedalo.

Morao sam uzeti samo zbog sjedala. Liječi zdjelične organe, smanjuje varikozne trenutke u regiji, pomaže cirkulaciju limfe, uklanja hladnoću.
Još jedan vrlo važan uvjet - kada se liječite uređajem, morate popiti najmanje 2 litre vode. Samo voda, za povlačenje svih onih Kaki naslaga koje uređaj podiže.
Osim toga, Korejci tvrde da ova terapija ima sjajan učinak na ljudsku energiju..
U recenzijama ću ostaviti vezu s Alijem.
Naravno, bilo bi u redu kad bi takve uređaje ljudima jednostavno predstavili nakon 40 godina.
Toplo preporučujem kupnju od bolova, trofičnih poremećaja i razmjenu različitih geneza, radi rehabilitacije, samo dobrog zdravlja. Takvi uređaji i simulatori. Imaju miostimulatorni učinak. Snažan osjećaj, lagane noge i dobro raspoloženje definitivno će biti.

Glavna stvar je imati opremu kod kuće i vrijeme sjediti na njoj ili ležati s njom tijekom seanse liječenja. I ne bojte se egzacerbacija. To je poput odmarališta. U početku je loše, a onda je sve dobro.
Ali zauzmeš mu mjesto, poput sporta, i općenito se brzo navikneš na dobro.
Pročitajte i moje "O medicini" i "Istezanje drvenih." Da biste to učinili, kliknite riječ na vrhu istražitelja i izađite na izbornik računa.
Rezultate ozdravljenja sebe i svojih najdražih koji posjećuju uređaj objavljujem u pregledu ove priče. Pazi. Postoje slike o gubitku kilograma.

Aparati kliničkog vida

Kvantne čaše "Yasanzor" jedna su od sorti uređaja za poboljšanje vizualnih funkcija, uključujući i s kataraktom, koja je najpovoljnija. Oba uređaja koriste identične elektroničke komponente. Njihova glavna razlika je u dizajnerskim performansama modela, pakiranju i, što je važno, cijeni.

Princip rada aparata

Princip djelovanja naočala Yasnazor temelji se na utjecaju na očne strukture valovima kvantnih emitera. U uređaju se nalaze dva takva emitera, po jedan u svakoj pseudo leći naočala. Emitiranjem upravlja integrirani mikroprocesor.

Zbog kvantnog učinka emitera, poboljšava se cirkulacija krvi i mikrocirkulacija u tkivima i strukturama oka, aktiviraju se metabolički procesi, što poboljšava vid.

Životni vijek LED dioda iznosi oko 50 tisuća sati. Istovremeno, proizvođači jamče da će čak i uz maksimalno trajanje sesija s uređajem pacijent moći izvesti 200 ili više tisuća vježbi.

Kome treba ovaj uređaj

Ovaj je uređaj preporučljivo koristiti osobama čiji je rad povezan s produženim naprezanjem očiju (računalo, vožnja automobila, tekstualni dokumenti). Koristi se za sprečavanje promjena vizualne funkcije povezane s dobi. Korisno kod hiperopije, miopije, ambleopije i astigmatizma, kao i računalnog vizualnog sindroma, mrežnice, oštećenja vidnog živca.

Uređaj je dizajniran za upotrebu od ljudi različitih dobnih skupina (cijela obitelj) i nema gotovo nikakvih kontraindikacija.

Kako djeluje Yasnazor

Komplet za dostavu uređaja Yasnazor uključuje detaljne upute za uporabu, tako da njegova uporaba u pravilu ne stvara poteškoće. Samo uključite uređaj, stavite naočale i prekrijte oči. Trajanje svake sesije treba biti 3-5 minuta. Za ljekoviti učinak dovoljne su 2-3 sesije dnevno tako da ukupno vrijeme izlaganja uređaja očima ne prelazi 15 minuta dnevno.

Paket opreme također sadrži prikladnu torbu za pohranu uređaja i jamstveni list. Zajamčeno razdoblje primjene kvantnih naočala Yasnazor je 3 godine.

Trošak uređaja u različitim mrežnim trgovinama kreće se od 2.000 do 3.000 rubalja.

Preporučeni poznati i učinkoviti uređaji za oči

VISULON aparat

Visokotehnološki uređaj koji kombinira nekoliko programa za upotrebu kod različitih očnih bolesti, uključujući i katarakta.
Naučiti više

BATES GOGGLES

Učinkovit i provjeren uređaj za pulsnu terapiju u boji. Jednostavan je za upotrebu, ima nisku cijenu. Na temelju Batesovih principa.
Naučiti više

STAKLO SIDORENKO

Jedini danas dostupan kombinirani uređaj koji kombinira pulznu terapiju u boji s vakuumskom pneumatskom masažom.
Naučiti više

Dodajte komentar ili recenziju

Jednostavan način vraćanja izgubljene vizije!

Nema nuspojava i operacija...

NOVA sredstva za vraćanje vizije za 1 rublje!

Potpuno vratite vid, nije moguća operacija!

Dobar dan, dragi čitatelji! Započnimo s dobrim vijestima za ljude koji su prisiljeni nositi naočale zbog kratkovidnosti. Svakodnevno se u svijetu razvijaju nove metode liječenja koje se mogu nositi s bolešću, uključujući uređaje za liječenje miopije koji već postoje i naširoko se koriste.

Što je kratkovidnost?

Miopija se naziva patologija u kojoj osoba slabo vidi daleko locirane predmete. To može otežati život redoslijedom: teško je razlikovati broj autobusa koji se povlači; Možete se svađati s prijateljem, ne poznajući ga izdaleka; studenti na predavanjima moraju sjediti u prvom redu kada su mogli spavati u zadnjem redu.

Što se događa u našem oku? Kod ljudi s normalnim vidom slika prolazi kroz optički sustav očne jabučice: slika se refraktira kroz rožnicu, leću oka, staklasto tijelo prolazi da bi se pojavilo na mrežnici i osoba jasno vidi sliku. Kod osobe iz blizine, zbog patoloških promjena, slika je fokusirana ispred mrežnice.

Uzroci miopije

  • Spazam smještaja. Čak se i kod zdrave osobe ova patologija može očitovati kad dugo gleda u okolne predmete, mišići leće se "smrznu" u jednom položaju, odnosno lažni grč smještaja. S vremenom on prolazi. Uz patologiju, mišići se skleroziraju, gube sposobnost opuštanja, što pridonosi pojavi trajnog spazma. Uzrokuje stečenu bolest u odraslih.
  • Promijenite uzdužnu veličinu očne jabučice. Normalno, duljina oka, to jest udaljenost preko koje se slika treba projicirati, bi trebala biti oko 22 do 23 mm. Miopija se razvija kada je oko produženo, a po obliku nalikuje jajetu ili elipsi. Najčešće uzrok kongenitalne patologije.

Kombinacija dva razloga najčešće se događa u djetinjstvu, na pozadini rasta očiju i nesavršenog razvoja mišićnih vlakana. Nepravilno sjedenje za stolom u djece, produljeno vizualno opterećenje tijekom gledanja filmova, crtani filmovi na računalu iz neposredne blizine, čitanje dok leže i drugi čimbenici doprinose nastanku grča. Budući da mišići još nisu formirani, a oko i dalje raste (iako malo!), Oko je produženo u uzdužnom presjeku, to jest od prednjeg do stražnjeg dijela.

Kako to mogu popraviti?

Moderna medicina pruža mnogo mogućnosti za potpunu korekciju vida u bilo kojoj dobi. Svrha vrste hardverske terapije ovisi o mehanizmu miopije kod svakog pojedinog bolesnika. Najbolje je započeti terapiju u fazi lažnog spazma i pokušati ne voditi patologiju do nepovratnih promjena..

Postoje mnogi uređaji koji se koriste za oslobađanje napetosti u intraokularnim mišićima. Oni imaju višesmjerna djelovanja i preporučuje se za upotrebu na tečaj i sveobuhvatno..

Kućanskih aparata

Radi praktičnosti, koriste se prijenosni prijenosni uređaji koji su pristupačni, kompaktni i jednostavni za upotrebu, a također ne zahtijevaju posebno obrazovanje za upotrebu. Uređaji koji se mogu koristiti kod kuće:

  • Uređaj Vizulon - prijenosni je uređaj za tretman u boji pulsom. Princip rada temelji se na djelovanju svjetlosnih valova različitih duljina na oko. Uređaj u obliku naočala nosi se preko očiju, mod se odabire na temelju vlastite palete boja (za program miopije br. 3-5 za odrasle i br. 15 za djecu). Boje se međusobno zamjenjuju, što se često kombinira sa zvukom. Primjećuje se značajno opuštanje očnih mišića, poboljšava se inervacija zbog izloženosti optičkom živcu.
    Tečajevi terapije moraju se ponavljati svakih 2-7 tjedana tijekom 11 dana.
  • Naočale Sidorenko inovativni su razvoj, naočale koje plivači koriste su kao osnova. Princip rada uređaja je meka vibracijska vakuumska masaža očne jabučice. To vam omogućuje poboljšati cirkulaciju krvi u tkivima oka, potaknuti metaboličke procese u oku, ukloniti grč smještaja i osigurati adekvatan odljev intraokularne tekućine.
    Preporučuje se provesti fizioterapeutski tretman ne više od 10 minuta 2-3 sata prije spavanja s prekidima 2-3 dana. Tečajevi 10-15 postupaka, zatim duga pauza za 3-4 mjeseca.
  • Vitafon je medicinski proizvod čiji se terapijski učinci temelje na vibroakustičkim (mikrovibracijskim) učincima na tjelesna tkiva. Na temelju poboljšane mikrocirkulacije u krvnim i limfnim žilama, osigurava se dobro trofično tkivo oka, aktiviraju se unutarnje rezerve i ubrzavaju se regenerativne sposobnosti. Dolazi do adekvatnog istjecanja intraokularne tekućine, što omogućava smanjenje pritiska u komorama oka, opuštanje napetih mišića.
    Postupke je preporučljivo provoditi prije odlaska u krevet u trajanju ne više od 1 sata. Možete ponoviti do 12 puta dnevno, glavna stvar je da ne zamrzavate oči nakon sesije.
  • Pankovske naočale prijenosni su medicinski uređaj, čije se djelovanje temelji na naizmjeničnom djelovanju svjetlosnih valova različite dužine na oko. Zbog toga dolazi do sužavanja i širenja zjenice, treniranja smještajnog mišića, zbog čega je oko u stanju usredotočiti se na udaljeni ili bliski predmet. To poboljšava adaptivnu sposobnost oka, pojačava odljev limfe iz komore, poboljšava mikrocirkulaciju i trofično tkivo.
    Provođenje terapije preporučuje se u tečajevima od 15 sesija. Prvu minutu svake sesije držite zatvorenih očiju, a zatim je morate otvoriti. Prvog dana terapije, sesija ne bi smjela prelaziti 3 minute, tada se trajanje povećava za jednu minutu dnevno, dostižući maksimalno trajanje od 15 minuta. Tečaj je dopušteno ponoviti 30 dana nakon posljednje sesije.

Stacionarni uređaji

Razvijeni i uspješno korišteni uređaji koji se mogu koristiti samo u klinici. Razlog za to nije samo njihova velika veličina, već i potreba da se nadzire postupanje s obučenim stručnjacima. Takvi uređaji uključuju:

  • MacDell - mehanizam aparata zasnovan je na beskontaktnom prodiranju laserskih zraka kroz skleru, što dovodi do opuštanja cilijarnog mišića.
    Za terapiju je potrebno 10 postupaka koji traju do 5 minuta. Poboljšanje je produljeno na 40 dana, ali učinak traje oko šest mjeseci.
  • Visotronic - djelovanje uređaja temelji se na uzastopnoj izmjeni različitih optičkih leća, zbog kojih se trenira cilijarski mišić.
    Ovisno o stupnju spazma za liječenje, potrebno je 10 do 15 postupaka, trajanje određuje liječnik.

Važno je zapamtiti da bilo koja vrsta terapije ima svoje kontraindikacije. Za učinkovito liječenje, imenovanje tečajeva treba se strogo dogovoriti s liječnikom koji prolazi nakon potpunog oftalmološkog pregleda.

Dragi čitatelju, hvala na pažnji na ovaj članak. Ako su vam informacije bile korisne, podijelite ih na društvenim mrežama i pretplatite se na ažuriranja. Sve najbolje! S poštovanjem, Olga Morozova.

Jedinstvene nove - Adlens naočale s podesivim dioptrijama!

Podesive sunčane naočale Adlens iz Engleske!

NARUČITE PO POPUSTU...

Magnetni akupunkturni masažer za oči Zdrav vid!

Uređaj "od svih bolesti" obogatio se

U ruskoj prijestolnici Sergej Konoplev pojavio se na sudu zbog provedbe svog izuma. Razvio je i čak pokrenuo proizvodnju medicinskih uređaja, to su male sive kutije vrijedne 20 tisuća rubalja, koje navodno čudesno ublažavaju tegobe ako se primijene na bolno mjesto.

Siva kutija veličine kasetofona, maleni zaslon s digitalnom linijom, tipkama za uključivanje i isključivanje i još dva mala plava nepoznatog odredišta. MPEI laboratorija složila se testirati uređaj za koji njegovi izumitelji tvrde da liječi od svih bolesti, uključujući rak, pa čak i AIDS..

Ako vjerujete uputama, uređaj neovisno pokupi određeni negativni bioritam koji odaje oboljelom organu, prilagodi njegovu čistoću, a zatim liječi. Za 50 godina znanstvene djelatnosti, šef Odjela za radiotehniku ​​Moskovskog energetskog instituta Štykov je prvi put vidio takav sjajan izum. Prema profesoru Štykovu, uređaj ne proizvodi dodatno zračenje i ne može ništa izliječiti.

Sud je morao objasniti princip rada uređaja svom izumitelju Sergeju Konoplevu, optuženom za prijevaru. Tijekom 20 godina koliko se uređaj aktivno oglašavao i prodavao u cijeloj zemlji i susjednim zemljama, tisuće patnji postali su njegovi vlasnici..

Stručna mišljenja, koja su priložena uz materijale krivičnog slučaja, pokazuju da je uređaj donio koristi, i to samo financijski, samo svojim tvorcima. Proizvodni laboratorij bio je u Zelenogradu, u jesen godinu prije prošle, tamo su stigli operativci. Opseg znanstvenih istraživanja impresionirao ih je: deseci zaposlenika, stotine gotovih uređaja spremnih za otpremu.

O razini dohotka može se prosuditi cijena gotovih proizvoda. Najjednostavnija jedinica koštala je oko 20 tisuća, a cijena tisuću. Uređaji su do bolnice dolazili putem bolnica. A liječnici su zapravo bili distributeri Konopleva. Nisu li maturanti zaista razumjeli što nude svojim pacijentima? Šest takvih liječnika privatnih klinika sada je zajedno s Konoplevim u kaznenom predmetu.

Aparat Vizulon: cijene i recenzije liječnika. Razvod ili ne?

Imenovanje aparata Vizulon Neuro Doctor

Uređaj ima kompaktne dimenzije, izvana podsjeća na naočale virtualne stvarnosti. Vizulon Neuro Doctor koristi se za normalizaciju vizualnih funkcija i pomaže:

  • štite organe vida od djelovanja raznih agresivnih čimbenika;
  • vratiti vid u bilo kojoj dobi;
  • ubrzati proces ozdravljenja u početnim fazama složenih oftalmičkih bolesti;
  • nositi se s povećanim umorom očiju;
  • smanjiti potrebu za tabletama za poboljšanje vida.

Proizvođač uređaja obećava poboljšanje vida kad se koristi kod 87% odraslih pacijenata i u 90% djece. Uređaj se koristi i za prevenciju oftalmičkih bolesti..

Vizulon je metoda koja se koristi samo kao dio složene terapije.

Pored poboljšanja vizualne funkcije, uređaj Amblyokor programiran je za borbu protiv fenomena:

  • psihosomatske bolesti;
  • rehabilitacija tijela nakon povećanog fizičkog ili emocionalnog stresa (s nesanicom, sindromom kroničnog umora, stresom);
  • psihoemocionalni poremećaji (živčani slom, depresija, histerija).

Tehnički parametri uređaja:

  • potrošnja energije - 1,5 W;
  • težina - 250 g;
  • frekvencija treptanja - 0,15-0,6 Hz;
  • valna duljina zračenja (nm) - 625-632 za crveni snop, 528-523 za zeleni, 458-453 za plavi;
  • trajanje svjetlosnih impulsa - 2-8 sekundi;
  • maksimalna svjetlina zračenja koja utječe na organe vida - 3,4-7,5 cd / m2.

Prema uputama za uporabu, preporučuje se uređaj koristiti na temperaturama u rasponu od 0 do +45 stupnjeva.

Uređaj ima kompaktne dimenzije. Napunjena baterija uređaja omogućuje do 200 sati rada.

Načelo rada uređaja

Uređaj djeluje na temelju tehnika biorezonantne terapije. Njegova suština leži u utjecaju na vizualni analizator s svjetlosnim impulsima različitog intenziteta. Kao odgovor na to, tijelo proizvodi složene biokemijske reakcije, kao rezultat toga svi organi, uključujući oči i tjelesni sustav dobivaju terapeutski učinak.

Impulsi svjetlosne zrake pretvaraju se u očima osobe u živčane signale, nakon čega ulaze u određene dijelove mozga. Dolazeći do hipofize, oni potiču procese obnavljanja normalnih vibracijskih ritmova.

Svjetlosni tokovi koje emitira uređaj uzrokuju sužavanje i širenje zjenica, a to ubrzava hemodinamiku i poboljšava odljev očne tekućine. Kao rezultat, mišići organa vida se refleksno opuštaju, napetost se oslobađa. Paralelno s pulsirajućim djelovanjem, takav trener oka ima zvučnu pratnju, na primjer, Microfog ili Vigilant oko, u kojoj se učinkovitost terapijskog programa povećava.

Svi programi uređaja Visulon izgrađeni su na zasebnim kolorogramima, od kojih se svaki razlikuje od drugog.

Trajanje terapijske sesije ne prelazi četvrtinu sata.

Proizvođač

Proizvođač uređaja je Vizulon - RusMedGroup, ruska tvrtka koja se bavi veleprodajom medicinske opreme. Jedno od područja djelovanja je opskrba oftalmološke opreme za obnavljanje vidne funkcije.

RusMedGroup ovaj je uređaj razvio zajedno s južnokorejskom tvrtkom OXYVAC MEDICAL INSTRUMENT.

Indikacije i kontraindikacije

Vizulon Neurodoktor preporučuje se koristiti kod oftalmoloških bolesti kao što su:

  • dalekovidnost i miopija (uključujući progresivne oblike);
  • astigmatizam;
  • strabizam;
  • ambliopija;
  • glaukom;
  • smještajni spazam;
  • mrežnica distrofija;
  • katarakta;
  • patologija vidnog živca.

Liječenje uređajem Visulon ne provodi se u prisutnosti takvih kontraindikacija kao što su:

  • dob do 4 godine (djeca od 4 do 7 godina koriste uređaj isključivo pod nadzorom liječnika);
  • fotofobija (povećana osjetljivost na izvore svjetla);
  • epilepsija;
  • akutni zarazni procesi organa vida;
  • ozljede glave;
  • zloćudni tumori mozga;
  • epilepsija;
  • klaustrofobija.

Pulsna terapija u boji nije potpuna alternativa lijekovima i kirurškom liječenju očnih bolesti.

Liječenje uređajem Vizulon Neurodoktor

S obzirom na Vizulon uređaj i njegove karakteristike, potrebno je razgovarati o tome kako ga pravilno koristiti za postizanje terapijskog učinka.

Prije nego što počnete koristiti ovaj uređaj za poboljšanje vida, potrebno je konzultirati se s liječnikom kako biste odabrali program koji je prikladan u određenom slučaju. Na primjer, za odrasle osobe s miopijom prikazani su programi od 3 do 5. Za djecu s istim problemom preporučuje se program br. 15..

U prisutnosti ambleopije zbog urođene katarakte ili strabizma, preporučuje se upotreba hardverskog liječenja za dječji vid i uspostavljanje terapijskog režima br. 1 na uređaju.

Svaki se program, ili kako ga naziva proizvođač, kolorogram, algoritamski razlikuje od ostalih. Zasnovan je na vlastitom skupu zvučnih i svjetlosnih efekata. Uređaj djeluje na temelju samo onih raspona percepcije koji su znanstveno potvrđeni i uzimaju u obzir prirodne ritmove ljudskog mozga.

Tijek liječenja primjenom Visulon Neurodoc aparata traje oko 11 dana. Ovim uređajem možete ponovno manipulirati nakon 2-8 tjedana, ovisno o indikacijama.

Svaka sesija traje 9-15 minuta. Preporučuje se ponavljanje 2-3 puta dnevno..

Tijekom sesije morate zauzeti udobnu pozu - sjesti ili leći. Prostor u kojem se provodi terapeutski postupak preporučuje se zamračiti i ograničiti svu buku.

cijena

Pacijente s problemima vida zanima pitanje: koliko košta Visulonov aparat? Danas je njegova cijena oko 20 000 rubalja.

Pregledi liječnika i specijalista

Da biste razumjeli je li Vizulon stvarno učinkovit i je li cijena uređaja opravdana, vrijedi proučiti recenzije liječnika.

Stručnjaci pozitivno reagiraju na ovaj uređaj, primjećujući njegov pozitivan učinak na oči. Naglašavaju važnost potpunog opuštanja mišića očiju, što je posebno važno uz stalnu napetost. Uređaj Vizulon pomaže svim pacijentima, bez obzira na dob.

Istodobno, pregledi stručnjaka sadrže mišljenje da će rezultat korištenja sredstva biti vidljiv samo ako se koristi kao dodatna terapijska mjera, odnosno kao dio složene terapije postojeće oftalmičke bolesti.

Razvod ili ne?

Obećanja proizvođača uređaja toliko su krupna, a cijena visoka, da mnogi potencijalni kupci imaju pitanje: Vizulon je razvod ili ne?

Na ovo pitanje ne može se odgovoriti nedvosmisleno iz razloga što većina ljudi vjeruje da je dovoljno koristiti ovaj uređaj nekoliko puta dnevno, a svi problemi sa smanjenim vidom, posebno s zdravljem uopšte, nestaju.

No, proizvođač naglašava da Vizulon samo nadopunjava konzervativne metode liječenja, odnosno ne može ih zamijeniti. Ako slijedite sve preporuke liječnika i istodobno koristite uređaj, možete postići željeni rezultat. Ako se oslonimo samo na terapiju boje-impulsa i ne radimo ništa drugo, onda će nam odmah pasti na pamet da je Visulon još jedna obmana.

Gdje mogu kupiti?

Uređaj za poboljšanje vizualne funkcije možete kupiti na službenom web mjestu.

Ljudi se često pitaju gdje kupiti Visulon u Moskvi. Uređaj se prodaje samo putem Interneta, u specijaliziranim prodavaonicama medicinske opreme još uvijek nije.

nalazi

Kada planirate kupiti Vizulon aparat, prvo morate proučiti recenzije o njemu i pronaći cijenu. Ako se argumenti stručnjaka čine uvjerljivim, možete ih kupiti. Ali ne smijemo zaboraviti da Vizulon ne zamjenjuje standardnu ​​terapiju za oftalmičke bolesti i pomoćno je liječenje.

Tko je koristio uređaje "SEM MED", "SEM TESN"? (Nije automobil ili reklama)

Opcije teme
Pretraživanje po temama

Tko je koristio uređaje "SEM MED", "SEM TESN"? (Nije automobil ili reklama)

Općenito zainteresirani za bilo kakve povratne informacije, informacije tko ih je koristio, susreo se, posjeduje, zna.

A tamo je takav drug Gorodski Bogdan Vladimirovič, liječnik, također je zanimljivo znati o njemu, o njegovim metodama.

Situacija je takva, tradicionalna medicina pomaže loše, a sami liječnici sugeriraju pokušati da nit nije tradicionalna.

Potražio sam na Internetu i pročitao da se čini da je uređaj namijenjen, uključujući:
* prijenos informacija širokom rasponu medija: voda, sol, šećer, med, proizvodi koji sadrže alkohol itd.;
* informacijsko pročišćavanje vode;
* strukturiranje vode;


iz čega zaključujem da je to prevara
jedino što može izliječiti je dodatni novac u novčaniku

„- Bogojavna voda ima nevjerojatna svojstva", kaže Bogdan Vladimirovič Gorodiskij, „Može se čuvati u bilo kojem spremniku bez promjene fizičkih karakteristika tijekom cijele godine, pa je ni ne trebate hladiti u hladnjaku. Ne propada, ne podliježe procesima truljenja. Štoviše, dodate li kap krsne vode običnoj čistoj vodi, ona također odmah stječe svojstva krštene vode. "

U principu, sve također postaje jasno

u tako zanimljivom području "znanosti" bit će teško odvojiti zrno od pljeva.

prijatelj ima takvo smeće. po mom mišljenju prijevara

zatražite upotrebu, provedite nekoliko pogubljenja na sebi

neće dati uređaj. možda su na svojim seminarima oprali glavu toliko jako da su poput zombija. što već tradicionalne metode liječenja ne pomažu?

Ozonizator. Za i protiv! Trebate povratne informacije!

# 21 polyanskaya

Danas smo pokupili novu poštu
Naručio sam najobičnije.
http://www.ozonet.co. t_product_id = 56

Odjavite se dok se prvi osjećate.

Naravno, nije mi dao takvu lakoću i svježinu kakvu sam željela u sobi. Ali to, koliko ja razumijem, nije njegova glavna svrha. Najvjerojatnije sam prevario sebe tako da će mi nakon korištenja biti vrlo lako disati.

U ventiliranom prostoru mora se uključiti 30-40 minuta. Pa, ili nakon njegovog rada na zrak. U tih 30-40 minuta svog rada u zatvorenom ne bi trebao biti.

Proučavao sam upute i počeo igrati.

Prvo što sam se uključio 10 minuta u kupaonici. Da biste se riješili mirisa. Uključio sam haubu i u utičnicu. A evo i gle! miris je stvarno nestao (ljeti u kupaonici uvijek malo ustaje).

Bio je tu umivaonik s bijelim natopljenim košuljama. Priložio sam cijev i ostavio ozoniranu vodu s košuljama 10 minuta. To bi trebalo pomoći kod zaostalih mrlja i održavati bjelinu (dobro, ili boju, kako je napisano u uputama. Pogledajmo.)

Nakon što ga 5 minuta uključite u hladnjak kako biste se riješili mirisa i bakterija. Pa, prije toga, nije posebno mirisao, pa koliko pomoć nije bilo jasno.

Odmah mi je riba odmrznula. Stavio sam je u vrećicu i, ne blokirajući pristup kisiku, uključio ozonizator (dok otvaram prozor) 10 minuta.

Nakon. njuškala je miris u ormariću ispod sudopera (gde je kanta za smeće) i tamo je također pokrenula ozonizator na 10 minuta.

Smeće ne miriše, prilično osjetljivo miriše na ozon. Prozračena kuhinja.

U uputama se opisuje i što se može koristiti u situacijama kad kuća zaista miriše. životinje, u zagađenim sobama, skladištima, ormarima. Dezodorizacija novog namještaja i prostora nakon popravka, posuđa, dječjih igračaka itd..

Navečer sam zamolila svog supruga da kupi dinje, dezinficirat ćemo je.

Korisno je oprati ozoniranom vodom, četkati zube, vodenim biljkama, koristiti u akvariju.