Recenzije umjetnosti života glazorola

Katalog »Biološki aktivni kompleksi» Glazorol intenzivno

60 kom.

Na lageru

O popustima detaljnije:

Ljudsko oko je složen biosustav koji opaža više od 80% informacija o okolnom svijetu.

Za održavanje oštrine vida potrebno je stalno održavati stanje mikrovaskulature pomoću posebnih mikrohranjivih sastojaka i pružati zaštitu od slobodnih radikala.

Prednost kompleksa Glazorol intenzivno je njegov višekomponentni i uravnoteženi sastav, koji je uključen u ključne biokemijske procese u vizualnom aparatu.

Doze aktivnih sastojaka u kompleksu Glazorol intenzivno odabrane su prema najnovijim istraživanjima u području nedostatka biološki aktivnih tvari.

Osnova Glazorol intenzivnog kompleksa je mikrokapsulirana kombinacija karotenoida i ksantila (zeaksantin, lutein, astaksantin, beta-karoten).

Namjerno sprječavaju foto-oksidacijske procese u središnjem dijelu mrežnice, koji je odgovoran za oštrinu vida, smanjujući rizik od degenerativnih procesa u njemu..

Značajka kompleksa je primjena astaksantina. Ovaj element ima potencijal antioksidanata koji je 500 puta snažniji od vitamina E i 6000 puta jači od vitamina C!

Astaksantin jača barijere krvne membrane očne jabučice, opušta cilijarske mišiće, pomaže u održavanju zdravog odgovora na upalni proces i pruža zaštitu od slobodnih radikala izravno u oči, mozak i živčani sustav..

Vrlo važnu ulogu u kompleksu Glazorol intenzivno igra uravnoteženi vitamin-mineralni kompleks. Znanstvena istraživanja pokazuju da vitamini imaju sposobnost sprečavanja mogućih promjena u tkivima i strukturama oka povezanih s godinama.

Elementi u tragovima (cink, krom, selen) uključeni su u metaboličke procese.

Cink - je modulator sinoptičkog prijenosa u mrežnici, a također je dio metaloproteaza. Manjak cinka uzrokuje smanjenje mijelinizacije živčanih vlakana, što dovodi do optičke neuropatije.

Krom - normalizira metaboličke i metaboličke procese u mrežnici, sprječava apaptozu.

Selen (u sigurnom obliku u obliku organske soli) sudjeluje u pretvorbi svjetlosnog signala u živčani impuls, a također ima antioksidacijska svojstva.

Dodatnu potporu vidnom aparatu pružaju antocijanini borovnice, koji ubrzavaju obnovu mrežnice, aktiviraju cirkulaciju krvi i povećavaju oštrinu vida, uključujući i u sumrak..

Kvaliteta kompleksa Glazorol intenzivno jamči GMP.

Kompleks "Glazorol intenzivno"

• Nadoknađuje nedostatak vitamina i minerala uz pojačano naprezanje očiju.

• Štiti očno tkivo od slobodnih radikala.

• Pomaže u smanjenju manifestacija sindroma vidnog umora (pri čitanju, radu na računalu).

• Pogodno za upotrebu u kompleksnom liječenju očnih bolesti.

Indikacije za uporabu ■ povećani vidni umor
■ smanjenje oštrine vida
■ intenzivan i dugotrajan stres na organ vida
■ prevencija očnih bolesti povezanih s godinama
■ poremećaj boje
■ sveobuhvatno liječenje početne katarakte
■ umjerena i visoka kratkovidnost

Uvjerenje o državnoj registraciji broj K Z.16.01.96.003.E.005407.12.15 od 18.12.2015

Sastav intenzivnog kompleksa Glazorol:

Laktoza (nosač), L-taurin, askorbinska kiselina, L-glutaminska kiselina, L-glicin, L-cistein, ekstrakt borovnice, talk (sredstvo protiv liječenja), astaksantin, ekstrakt ginko bilobe, aerosil (sredstvo protiv liječenja), superoksid dismutaza (stabilizirano), kvercetin, hesperidin, L-glutation, vitamin E (tokoferol acetat), vitamin B 3 (nikotinska kiselina), lutein, beta-karoten, cinkov oksid, vitamin B 5 (kalcijev pantotenat), zeaksantin, kalcijev stearat (sredstvo protiv liječenja), vitamin B 2 (riboflavin), vitamin B 6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B 1 (tiamin mononitrat), vitamin B 9 (folna kiselina), glicerin, krom pikolinat, selexen, vitamin B 12 (cijanokobalamin).

Sakrij Način upotrebe intenzivnog kompleksa Glazorol:

Odrasli uzimaju 1 kapsulu 2 puta dnevno uz obroke. Trajanje upisa je najmanje 1 mjesec. Učinkoviti tečaj - 3 uzastopna mjeseca.

Kompleks Glazorol Intenzivi nije lijek.

Prije upotrebe posavjetujte se s liječnikom.

Sustav upravljanja kvalitetom i sigurnošću tvrtke Artlife LLC certificiran je u skladu s ISO 9001, ISO 22000 i GMP.

Prehrambena potpora vidnog organa jamstvo je dugog održavanja njegova punog funkcioniranja. Održavanje prirodne ravnoteže bioloških tvari neophodnih za vizualnu funkciju učinkovito je sprječavanje primarnih i sekundarnih retinopatija, trofičnih poremećaja očnih mišića, uključujući i mišićni aparat leće.

Aktivne komponente biokompleksa Glazorol doprinose prevenciji umora vizualnih analizatora.

Sastavni sastojci glazorola usporavaju starenje i smrt očnih stanica.

To pomaže vratiti vidnu funkciju i ubrzati zacjeljivanje nakon operacije oka.

Uzimanje 2 kapsule Glazorol intenzivnog kompleksa pruža sljedeće:

% preporučenog dnevnog unosa

Glazorol

Upute za korištenje:

Glazorol je biološki aktivni dodatak hrani (BAA) koji pomaže poboljšati vizualnu funkciju..

Oblik i sastav izdavanja

Oblik doziranja - kapsule (30 kom. U blisteru, 1 blister u kartonskoj kutiji; 90 kom. U plastičnim staklenkama).

Aktivne tvari u 1 kapsuli:

  • taurin - 100 mg;
  • vitamin C - 50 mg;
  • L-glutaminska kiselina - 50 mg;
  • ekstrakt bobica borovnice (Aronia melanocarpa Elliot.) - 25 mg;
  • L-cistein - 20 mg;
  • glicin - 20 mg;
  • Ekstrakt cvijeta nevena (Calendula officinalis L.) - 20 mg;
  • bioflavonoidi limuna - 15 mg;
  • cink sulfat - 10 mg;
  • L-glutation - 10 mg;
  • Ekstrakt voća Gotu Kola - 5 mg;
  • superoksid dismutaza - 5 mg;
  • kvercetin - 5 mg;
  • Ekstrakt lišća ginka bilobe - 5 mg;
  • vitamin b3 - 5 mg;
  • vitamin b5 - 3 mg;
  • beta-karoten - 2 mg;
  • vitamin b6 - 1 mg;
  • vitamin b2 - 1 mg;
  • vitamin b1 - 0,5 mg;
  • krom pikolinat - 0,2 mg;
  • vitamin b9 - 0,1 mg;
  • natrijev selenit - 0,05 mg;
  • vitamin b12 - 0,001 mg.

Svojstva komponente

  • taurin (aminokiselina koja sadrži sumpor): poboljšava energetske procese, potiče reparativne i regenerativne procese u distrofičnim bolestima, popraćen oštrim kršenjem metabolizma očnih tkiva, normalizira funkcije staničnih membrana, aktivira energiju i metaboličke procese u katarakti različitog podrijetla, distrofija rožnice, degenerativne lezije mrežnice, smanjuje povišeni intraokularni tlak u glaukomu;
  • Vitamin C: regulira redoks procese u tijelu, ima antimikrobni učinak, potiče ozdravljenje ozljeda, smanjuje intraokularni tlak, potiče cirkulaciju krvi u vidnim organima i sprečava oštećenje očnih tkiva slobodnim radikalima;
  • L-glutaminska kiselina: metabolizam je tijela, sudjeluje u oksidativnim procesima, metabolizmu proteina i ugljikohidrata, potiče sintezu acetilkolina i adenosin trifosfata, ima hipoholesterolemičko, vazodilatacijsko, anti-aterosklerotičko, protuupalno i antioksidacijsko djelovanje, povećava otpornost tijela na hipoksiju, ima učinak na hipoksiju, ima učinak na hipoksiju, ima učinak na hipoksiju, ima hipoksiju, djeluje na hipoksiju ;
  • čokolada (voće sadrži jabučnu, limunsku, folnu i nikotinsku kiselinu, pektin, riboflavin, karoten, fruktozu, glukozu, elemente u tragovima, vitamine skupine B2, C, E): ima pozitivan učinak u uvjetima praćenima povećanom propusnošću i krhkošću kapilara;
  • L-cistein (aminokiselina): sudjeluje u metabolizmu leće oka, sprječava štetne učinke slobodnih radikala na oči, poboljšava vizualne funkcije i prilagođava vid mraku, sprječava distrofične promjene mrežnice, starosne promjene oštrine vida, katarakte, kristalni lumen leće i komplikacije, povezana s izlaganjem snažnim svjetlosnim tokovima, učinkovita je u početnim oblicima potresa, zračenja, miopatičke i katarakte povezane s dobi;
  • glicin (aminokiselina): pozitivno utječe na cerebrovaskularne nesreće, sudjeluje u metabolizmu, normalizira procese pobude i inhibicije u središnjem živčanom sustavu, normalizira san, povećava mentalne performanse, ima antistresni učinak;
  • kalendula [biljni ekstrakt sadrži standardizirane karotenoide (5% zeaksantina i 85% luteina)]: zeaksantin i lutein imaju sposobnost selektivnog nakupljanja u makuli koja je odgovorna za središnji i kolorni vid, imaju snažan antioksidacijski učinak, sprečavaju oštećenja mrežnice, stvaranje slobodnih radikala kisika i atoma kisik. Imajući žutu boju, karotenoidi aktivno apsorbiraju suvišne zrake u ultraljubičastom području sunčevog spektra;
  • bioflavonoidi limuna (uključuju kvercetin, hesperidin, naringin, rutin): jaki su prirodni antioksidans, pojačavaju antioksidacijski učinak vitamina C, neutraliziraju slobodne radikale, imaju protualergijsko, protuupalno i anti-edematozno djelovanje, normaliziraju i održavaju elastičnost i propusnost krvnih žila, povećavaju sintezu glukoze u krvi, sprečavaju razvoj upalnih procesa, a također obavljaju i mnoge druge funkcije;
  • cinkov sulfat: održava normalnu razinu vitamina A u krvi, sudjeluje u antioksidacijskim reakcijama, štiti oči od oštećenja uzrokovanih jakim svjetlom, ima pozitivan učinak u smanjenju diskriminacije boja, odvajanju mrežnice i stvaranju katarakte;
  • L-glutation (peptid koji se sastoji od 3 aminokiselinska ostatka - glicin, cistein, glutaminska kiselina): igra važnu ulogu u redoks reakcijama, ima aterosklerotski i antioksidativni učinak, sprječava taloženje proteina u tkivima leće, učinkovit je u prevenciji degenerativnih lezija mrežnice, smanjenje oštrine vida, povezano s dobi, "noćna sljepoća", progresivna kratkovidnost, komplikacije povezane s izlaganjem snažnim svjetlosnim tokovima (na primjer, bljesak, zavarivanje, skijanje);
  • superoksid dismutaza: sprečava peroksidaciju lipida, uklanja slobodne radikale iz tijela;
  • Gotu Kola: blagotvorno utječe na cirkulaciju krvi, jača krvne žile, poboljšava mikrocirkulaciju i opskrbu mozga kisikom, pomaže tijelu da brzo popravlja tkiva i ozdravi oštećenja, sudjeluje u stvaranju kolagena, ima umirujući učinak na središnji živčani sustav, poboljšava pamćenje i mentalne sposobnosti, te oslobađa glavu bol, ubrzava procese razmišljanja;
  • Ginkgo biloba: smanjuje kolesterol u krvi, normalizira metaboličke procese, opskrbljuje mozak kisikom i krvlju, što poboljšava metaboličke procese, vid i pamćenje. Sadrži ginkgolide i bilobide - tvari koje imaju vazodilatacijski učinak, povećavaju snagu i elastičnost zidova krvnih žila, inhibiraju upalne reakcije. Također sadrži flavonske glikozide koji imaju antioksidativni učinak;
  • kvercetin (jedan od najučinkovitijih bioflavonoida): ima antioksidacijski učinak, inhibitor je enzima aldoreduktaze, koji pretvara glukozu u krv u sorbitol, čime se smanjuje nakupljanje sorbitola u leći i usporava stvaranje katarakte;
  • beta-karoten (oblik vitamina A u vodi topiv): moćan je antioksidans, uklanja slobodne radikale iz tijela, liječi kožu, usporava proces starenja, podržava imunološki sustav, sprečava bolesti (posebno srčane smetnje i rak), sprječava gubitak vida, „noćnu sljepoću“ i konjuktivitis, ublažava zamor očiju kod osoba koje rade pod umjetnom rasvjetom (s računalnim i televizijskim ekranima itd.);
  • krom pikolinat: sudjeluje u metabolizmu masti i kolesterola, normalizira propusnost i povećava osjetljivost receptora staničnog tkiva na inzulin, regulira metabolizam ugljikohidrata i razinu glukoze u krvi, zbog čega je učinkovit u prevenciji dijabetesa, kardiovaskularnih bolesti i bolesti povezanih sa zamagljenim vidom;
  • natrijev selenit: posjeduje izraženo antioksidacijsko svojstvo, zbog čega se koristi u prevenciji raka uzrokovanog zračenjem i kemijskim utjecajima. To je snažno imunostimulirajuće i karcinostatsko sredstvo, sudjeluje u proizvodnji crvenih krvnih stanica i potiče stvaranje protutijela, povećavajući tako imunološku zaštitu tijela protiv virusa i drugih patogenih agresora;
  • vitamin b1 (tiamin): pozitivno utječe na neuro-refleksnu regulaciju, sudjeluje u sintezi tireoidina (hormona štitnjače), sudjeluje u metabolizmu piruične kiseline i metabolizmu ugljikohidrata, poboljšava funkcije živčanog sustava, podržava funkciju kardiovaskularnog sustava, potrebno je za održavanje normalnog unutarćelijskog metabolizam tkiva oka;
  • vitamin b3 (niacin): sudjeluje u metabolizmu masti, ugljikohidrata, proteina i kolesterola, u sintezi histamina, holina i niza hormona; prilikom probavljanja hrane sudjeluje u njegovom razgradnji na masti, ugljikohidrate i proteine, snižava razinu "lošeg" kolesterola i povećava razinu "dobrog" pomaže u snižavanju krvnog tlaka, sprječava ili ublažava migrene. S nedostatkom ovog vitamina, metabolizam ugljikohidrata, proteina i masti pati, probava se pogoršava, razvija se pospanost, slabost i umor;
  • vitamin b5 (pantotenska kiselina): sudjeluje u metabolizmu, sintezi hemoglobina i kolesterola, ima imunomodulirajući, detoksikacijski, antiaterosklerotski, protuupalni i stres-zaštitni učinak, normalizira stanje živčanog i imunološkog sustava, funkcioniranje štitnjače i nadbubrežne žlijezde;
  • vitamin b6 (piridoksin): sudjeluje u svim reakcijama sinteze i metabolizma aminokiselina, ima hipoholesterolemijski učinak, potiče sintezu arahidonske kiseline, pozitivno utječe na stanje kože i tjelesne performanse, podržava rad živčanog i imunološkog sustava;
  • vitamin b9 (folna kiselina, folacin): potrebno je održavati zdrav imunološki sustav, potiče sintezu proteina, igra važnu ulogu u stvaranju crvenih krvnih stanica u koštanoj srži, formira genetske materijale, pozitivno utječe na funkcije crijeva i jetre, povećavajući sadržaj holina u jetri, u kombinaciji s vitaminima B6 i B12 ima antiaterosklerotski učinak;
  • vitamin b12 (cijanokobalamin): ima nootropni, imunomodulatorni i anti-sklerotski učinak, osigurava hemopoezu i sintezu hemoglobina, sudjeluje u metabolizmu aminokiselina i stvaranju leukocita i trombocita, podupire metabolizam ugljikohidrata, snižava kolesterol u krvi i uklanja ga iz krvnih žila, sprječava prekomjerno taloženje masti u jetri potiče stvaranje nukleinske kiseline.

Indikacije za uporabu

  • oštećenje vida;
  • smanjene adaptivne sposobnosti organa vida;
  • distrofične promjene na mrežnici, progresivna miopija;
  • izlaganje snažnim svjetlosnim tokovima (na primjer, pri radu s računalom, bljeskalicama, televizijskim ekranima, zavarivačkim strojevima) i drugim radovima koji se odnose na vizualni stres (dizajneri, lektori, školarci, studenti itd.);
  • poremećaji u mračnoj prilagodbi očiju;
  • makularna degeneracija (uključujući sprečavanje njezina razvoja);
  • oštećenje vida kod dijabetes melitusa, ateroskleroze, ozljeda i kirurških intervencija na organima vida, vaskularnih poremećaja itd. (uključujući sprečavanje njihovog razvoja);
  • povećana propusnost i krhkost kapilara;
  • smanjena mentalna učinkovitost;
  • imunodeficijencije, sindrom kroničnog umora, kronične infekcije i intoksikacije.

Glazorol se također koristi za sprječavanje sljedećih stanja / bolesti:

  • promjene u organu vida povezane s dobi (smanjena percepcija boja, stvaranje glaukoma i katarakte, odvajanje mrežnice itd.);
  • oslabljen sumrak sumraka ("noćna sljepoća") radnika u večernjim i noćnim smjenama;
  • cerebrovaskularna nesreća;
  • ateroskleroza;
  • dijabetes;
  • kardiovaskularne bolesti;
  • sezonski ispadi respiratornih bolesti;
  • tumori.

kontraindikacije

Dodaci su kontraindicirani u slučaju pojedinačne netolerancije na pojedine komponente proizvoda.

Preporuke za upotrebu

Glazorol treba uzimati oralno uz obroke.

Za prevenciju se preporučuje uzimanje 1 kapsule 2 puta dnevno.

U terapeutske svrhe propisuju se 2 kapsule 2-3 puta dnevno tijekom 20-30 dana. Ovisno o indikacijama, ozbiljnosti i prirodi tijeka postupka, doza i trajanje upotrebe mogu se mijenjati. Ako je potrebno, ponovite tečaj nakon 1-2 tjedna ili prijeđite na profilaktičku dozu.

posebne upute

Glazorol nije lijek. Prije početka njegove upotrebe, trebate se posavjetovati s liječnikom (optometristom ili specijalistom iz područja biljne medicine).

Uvjeti skladištenja

Čuvajte na suhom mjestu, nedostupnom djeci, na sobnoj temperaturi..

Datum isteka - 3 godine.

Podaci o lijeku su generalizirani, daju se u informativne svrhe i ne zamjenjuju službene upute. Samo-lijek je opasan za zdravlje.!

Više od 500 milijuna dolara godišnje se troši samo na lijekove protiv alergija u Sjedinjenim Državama. Vjerujete li još uvijek da će se naći način kako konačno pobijediti alergije?

Prema statistikama, ponedjeljkom se rizik od ozljeda leđa povećava za 25%, a rizik od srčanog udara - za 33%. budi oprezan.

U 5% bolesnika antidepresiv klomipramin izaziva orgazam..

Najviša tjelesna temperatura zabilježena je kod Willieja Jonesa (SAD), koji je primljen u bolnicu s temperaturom od 46,5 ° C.

Prema studiji WHO-a, svakodnevni polusatni razgovor putem mobitela povećava vjerojatnost razvoja tumora na mozgu za 40%.

Nekada je zijevanje obogatilo tijelo kisikom. Međutim, ovo je gledište bilo opovrgnuto. Znanstvenici su dokazali da zijevajući, osoba hladi mozak i poboljšava njegove performanse.

Redovitim posjetom solariju šansa da se dobije rak kože povećava se za 60%.

Jetra je najteži organ u našem tijelu. Prosječna joj je težina 1,5 kg.

Karijes je najčešća zarazna bolest na svijetu s kojom se čak ni gripa ne može natjecati..

Američki znanstvenici proveli su eksperimente na miševima i zaključili da sok od lubenice sprečava razvoj ateroskleroze krvnih žila. Jedna skupina miševa pila je običnu vodu, a druga sok od lubenice. Kao rezultat toga, žile druge skupine bile su bez kolesterola.

Prema studijama, žene koje piju nekoliko čaša piva ili vina tjedno imaju povećan rizik od raka dojke.

Ljudska krv "teče" kroz žile pod ogromnim pritiskom i, ako joj se naruši integritet, može pucati i do 10 metara.

U Velikoj Britaniji postoji zakon prema kojem kirurg može odbiti obavljanje operacije na pacijentu ako puši ili ima prekomjernu težinu. Osoba bi se trebala odreći loših navika, a onda, možda, neće trebati kirurška intervencija.

Obrazovana osoba manje je podložna bolestima mozga. Intelektualna aktivnost doprinosi stvaranju dodatnog tkiva za nadoknadu oboljelih.

Osoba koja uzima antidepresive u većini slučajeva opet će patiti od depresije. Ako se osoba sama suoči s depresijom, ima sve šanse da zauvijek zaboravi na ovo stanje..

Ispravljanje vida jedan je od najmanje traumatičnih kirurških zahvata. Ipak, zabrinutost zbog nadolazeće intervencije prirodna je. Ostali de.

Glazorol Intenzivno Kupite 063-480-68-74 u Ukrajini Upute o sastavu cijena

Glazorol intenzivno - specijalizirana formula za poboljšanje vizualne funkcije

Glazorol Intensive Art Life omogućuje vam normalizaciju tonusa krvnih žila i mišića očiju, jačanje zidova krvnih žila i poboljšanje protoka krvi.
Glazorol Intensive Artlife poboljšava stanje oka i funkcije uz održavanje i poboljšanje vida.
Glazorol Intensive - vitamin i mineralni kompleks za ublažavanje napetosti i umora očiju.

Indikacije za upotrebu Glazorol Intenzivno

  • Novonađena kratkovidnost.
  • Sindrom suhog oka.
  • S visokim naprezanjem oka.
  • Kada radite u uvjetima jakog ili slabog osvjetljenja.
  • U prevenciji očnih bolesti (starosnih).
  • Uz kompleksno liječenje katarakte.
  • S miopijom različitog stupnja.
  • U suprotnosti sa percepcijom boja.

Mehanizmi djelovanja Glazorol intenzivno:

  • Obogaćuje tijelo tvarima potrebnim za stvaranje vizualnih pigmenata i za provedbu mehanizma vida;
  • Poboljšava oštrinu vida;
  • Normalizira proizvodnju suzave tekućine;
  • Poboljšava opskrbu krvlju organa vida;
  • Pozitivan učinak na metabolizam u leći.

Ekstrakt borovnice izvor je vitamina i aktivnih tvari koji imaju tendenciju nakupljanja u stanicama mrežnice i očne jabučice. Borovnice pomažu obnoviti strukturu vaskularnih mreža, poboljšati protok krvi, ublažiti upalu.
Bioflavonoidi limuna imaju antioksidativni učinak, jačaju krvne žile i kapilare, sprečavaju razvoj aterosklerotskih pojava.
Cink, krom i selen pomažu u poboljšanju sinapse u mrežnici i sprječavaju optičku neuropatiju. Minerali kontroliraju metaboličke procese u stanicama oka, uklanjaju upalu, imaju antioksidativni učinak.
B vitamini poboljšavaju cirkulaciju krvi, pomažu u oslobađanju napetosti i umora očiju. Pod njihovim utjecajem poboljšava se opskrba stanica kisikom, čiji se nedostatak ukazuje gorućim očima, čestim konjuktivitisom, lakriminacijom, fotofobijom.

Dobrovoljno certificiranje proizvoda Artlife Budy Ukrajina

Kupujući proizvode Art Life od nas, možete biti sigurni u kvalitetu.
Artlife proizvodi imaju certifikat o kvaliteti i sve potrebne dozvole: Dokumente državne sanitarne i epidemiološke službe, koje je ovlaštena NQA procijenila i registrirala u skladu s BS EN ISO 9001: 2000, procjenili i registrirali ovlašteni NQA u skladu sa zahtjevima CODEX ALIMENTARIUS, primljeni licenca za proizvodnju lijekova i akreditacijski certifikat za tehničku osposobljenost (GOST R 52249-2004 - GMP), položili reviziju certifikacije za usklađenost s međunarodnim standardima sigurnosti hrane ISO 22000 - 2005.

Sastav Bud Glazorol Intenzivno:

Hesperidin (15,8), riboflavin (1), lutein (6,25), vitamin B1 (0,525), beta-karoten 20% (6,25), tokoferol acetat 50% (7,5), zeaksantin (5), cinkov oksid (5.25), kvercetin dihidrat (10.5), astaksantin (12.5), superoksid dismutaza (10), ekstrakt ginka bilobe (10), L-taurin (60), seleksen (0.065), askorbinska kiselina (45), krom pikolinat (0,1), glutaminska kiselina (35), vitamin B12 (0,001), glicin (17), folna kiselina (0,14), cistein (17), vitamin B6 (1), glutation ( 9), kalcijev pantotenat (2.5), ekstrakt borovnice (15), nikotinska kiselina (7).

Potvrda o državnoj registraciji broj KZ.16.01.96.003.E.005407.12.15 od 18.12.2015

Upute za uporabu i doziranje Glazorol Intenzivne:

Za prevenciju, odrasli uzimaju 1 kapsulu dva puta dnevno s hranom. Tečaj prijema 2 mjeseca.
U terapeutske svrhe, odrasli uzimaju 2 kapsule 3 puta dnevno, uz hranu. Tijek prijema je od 3 do 6 mjeseci, dok se ne dobije rezultat, ovisno o stupnju problema.
Za prevenciju, djeca od 3 do 6 godina uzimaju 0,5 kapsula jednom dnevno, s hranom.
djeca od 6 do 14 godina, 1 kapsula dnevno s hranom. Tečaj prijema 2 mjeseca.
U terapeutske svrhe djeca od 3 do 6 godina uzimaju 0,5 kapsula 2 puta dnevno s hranom, tečaj je od 3 do 6 mjeseci.
Djeca od 6 do 14 godina, 1 kapsula 2 puta dnevno s hranom. Tečaj prijema od 3 do 6 mjeseci.
Klinički dokazana učinkovitost.

Sustav upravljanja kvalitetom i sigurnošću tvrtke Artlife LLC certificiran je u skladu s ISO 9001, ISO 22000 i GMP.

Wellness programi Artlife koji koriste Glazorol Intensive

  1. Program za prevenciju oštećenja vida: //artlife-ukraine.net/spisok-kategorij/ostrota-zrenija
  2. Artlife Wellness program za dijabetičku angioretinopatijuttp: //artlife-ukraine.net/spisok-kategorij/diabeticheskaja-angioretinopatija

Dostava i plaćanje proizvoda Artlife Budy Ukrajina

Plaćanje unaprijed (djelomično ili djelomično) za Novu poštu;
Plaćanje proizvoda kuriru u Harkovu (BESPLATNA DOSTAVA u metro).

Pročitajte više ovdje Plaćanje i dostava

Glazorol intenzivno. Liječenje miopije. katarakta Glaukom

Ako imate poteškoća, kliknite "Kupi jednim klikom" i mi ćemo vam pomoći

Kamionet iz trgovine

  • Pošiljka o vlastitom trošku bez naknade (po prethodnom nalogu)
  • Radno vrijeme: pon-pet - 9: 00-17: 00; Sat - 11: 00-15: 00
  • Adresa: Konotop, Deputatskaya ulica 10, (nasuprot policiji preko puta), na uglu kuće nalazi se salon ljepote "Nati-Ani"

Kurir u Kijevu

  • Trošak dostave: 50 UAH *
  • Vrijeme isporuke: do 24 sata

Nova pošta

  • Cijena dostave: prema tarifama *
  • Vrijeme isporuke: 1-2 dana

UkrPoshta

  • Cijena dostave: prema tarifama *
  • Vrijeme isporuke: 3-7 dana

U gotovini

  • Plaćanje u gotovini nakon primitka robe.

BAKALAR

  • Bez plaćanja avansa Plaćate za prijenos sredstava i troškove same robe po primitku.

Plaćanje na karticu "PrivatBank"

  • Dostava narudžbe moguća je nakon primitka sredstava na naš račun.

Glazorol Intensive je vitamin i mineralni kompleks za očuvanje vida i zdravlja očiju. Ublažava stres i umor očiju nakon rada za računalom. Astaksantin je osnova složene formule. Ova tvar ima antioksidacijska svojstva koja premašuju učinkovitost vitamina C u 6000 (!) Puta. Osim toga, povećava elastičnost krvnih žila, jača ljusku očne jabučice i pomaže u oslobađanju napetosti u očnim mišićima. U kombinaciji s karotenoidima i ksantilima, astaksantin sprečava širenje upalnih procesa, čisti oči i živčani sustav od slobodnih radikala.

Proizvođač: ArtLife
Oblik za puštanje: 60 kapsula
Starost: 3+

Na stranici lijeka možete pronaći recenzije ljudi, upute za uporabu, postaviti pitanja konzultantu.

Sastav kompleksa:

  • laktoza (nosač), L-taurin, L-glutaminska kiselina, L-cistein, L-glutation, L-glicin, kvercetin, glicerin, hesperidin;
  • vitamini E, B3, B5, B1, B2, B6, B12, askorbinska kiselina;
  • ekstrakt borovnice, supstanca lutein, ginkgo biloba;
  • astaksantin, zeaksantin;
  • cinkov oksid, krom pikolininat, selesen, kalcijev stearat;
  • talk u prahu, aerosil, stabilizator.

Prijem 2 kapsule osigurat će opskrbu vrijednim komponentama,% od preporučene dnevne potrebe (RSP):

sastavni diomg% RSP
astaksantin0.5pedeset
zeaksantin0.5pedeset
Cinkov8.470
Selen0,03muškarci 40, žene 55
Krom0025pedeset
L-Taurin120trideset
Lutein2.5pedeset
kvercetin2170
Beta karoten2.5pedeset
Glikoflavonski glikozidi4.8šesnaest
hesperidintridesetpetnaest
Vitamin B11.0570
Vitamin B22111
Vitamin B31470
Vitamin B55100
Vitamin B62100
Vitamin B90.2870
Vitamin B120.00270
Vitamin E7.5pedeset
Vitamin C90100
antocijana7.5petnaest

Indikacije za uporabu:

  • ublažiti naprezanje očiju nakon dužeg čitanja ili rada na računalu;
  • za sprječavanje patoloških procesa izazvanih dobnim čimbenikom;
  • za prevenciju i liječenje miopije različitog stupnja;
  • u sklopu sveobuhvatnog liječenja katarakte i drugih očnih patologija;
  • zaštititi oči od štetnog djelovanja slobodnih radikala;
  • da nadoknadi nedostatak vitamina i minerala potrebnih za održavanje oštrine vida.

Način primjene:

  • Za prevenciju, mjesec dana trebate uzimati 1 kapsulu kompleksa 2 puta dnevno s hranom.
  • Pojedinačno, prema indikacijama, možete povećati dozu nakon savjetovanja sa stručnjakom.

* Loše nije lijek

* Loše nije lijek

Karakteristike
Po organimaOči
Prema tjelesnim sustavima:vidni
Način primjene:Za unutarnju upotrebu
Vrsta aditiva:Sa vitaminima, Multicomplexes
Grupa zahtjeva:Za odrasle
Indikacije za uporabu:kratkovidost
Obrazac za izdavanje:kapsule
Pakiranje:60 kom
Dob:Od 3 do 7 godina, od 7 do 12 godina, od 12 do 15 godina, od 15 do 18 godina, od 18 godina
Aktivne tvari
astaksantin0,5 mg
hesperidin30 mg
zeaksantin0,5 mg
kvercetin21 mg
vitamini
Vitamin A6666 ME
Vitamin B22 mg
Vitamin B314 mg
Vitamin B55 mg
Vitamin B62 mg
Vitamin B9290 mcg
Vitamin B1220 mcg
Vitamin C90 mg
Vitamin E10 IU
minerali
Selen30 mcg
Krom25 mcg
Cinkov8,4 mg
Aminokiseline
bikovski120 mg

Ukupno komentara: 1

2019/12/01

Vitaly Nichiporuk

Pozdrav, moje ime je Vitaly Nichiporuk, voditelj sam Fitocentra Art Life. Naš tim već 12 godina promiče zdrave stilove života, podučava potrošače osnovama zdravlja, kako zadržati mladost, ljepotu i osjećati se budno i energično kod kuće, kako vratiti izgubljeno zdravlje ili spriječiti bolest. Svatko u našem "Fitocentru" može se upoznati s ponudom bioloških proizvoda, dobiti savjet naših stručnjaka, dijagnostičara, nutricionista. Ako želite, podvrgnite se besplatnom pregledu kardiovaskularnog sustava i na taj način se zaštitite od skrivenih bolesti te ubuduće izbjegavajte moždani udar, srčani udar i druge katastrofe. Za naše kupce postoje brojne promocije, popusti. Prema istraživanju naših kupaca, etablirali smo se kao odgovorna organizacija, predana postizanju rezultata i lojalnosti naših kupaca, tako da nam se želi iznova i iznova obraćati. Radimo s kvalitetnim fitoproizvodima koji imaju sve potrebne certifikate i klinička odobrenja za med. institucije nekoliko zemalja, uključujući Ukrajinu. Naši dragi kupci, vaše povratne informacije i rezultati mogu pomoći drugim ljudima da se nose s problemom ili vas potaknu da se bavite zdravljem, zato ovdje napišite svoje vlastite recenzije, svatko od nas može poboljšati svijet oko nas. Hvala vam na povjerenju, dugom životu i dobrom zdravlju..

Glazorol intenzivno

Glazorol Intensive razvio je Art Life. Osmišljen je kako bi nahranio oči, kako bi se zaštitio i sačuvao vid na dovoljnoj razini. Bioaktivni kompleks proizvođača Art Life Glazorol Intensive sadrži aktivne komponente koje reguliraju rad oka na staničnoj razini. Kao rezultat toga, vizualna funkcija zaštićena je od negativnih promjena uzrokovanih poremećajima u mikrovaskulaturi. Komponente kompleksa učinkovito sprječavaju zamor vizualnog analizatora i čuvaju vid, njegovu oštrinu.

Glazorol Intensive razvio je Art Life. Osmišljen je kako bi nahranio oči, kako bi se zaštitio i sačuvao vid na dovoljnoj razini. Bioaktivni kompleks proizvođača Art Life Glazorol Intensive sadrži aktivne komponente koje reguliraju rad oka na staničnoj razini. Kao rezultat toga, vizualna funkcija zaštićena je od negativnih promjena uzrokovanih poremećajima u mikrovaskulaturi. Komponente kompleksa učinkovito sprječavaju zamor vizualnog analizatora i čuvaju vid, njegovu oštrinu.

Mnogo važnih za zdravlje tvari unose se u Glazorol Intensive - prirodni bioflavonoidi, antioksidanti, polifenoli, aminokiseline, antocijanini, makroćelije. Sve se komponente učinkovito nadopunjuju i pojačavaju cjelokupni učinak, pomažu u provođenju prehrambenih procesa staničnog metabolizma, normaliziraju cirkulaciju krvi, štite i regeneriraju pigmente u mrežnici, osiguravaju odljev tekućine, poboljšavaju rad staničnih struktura i rad tkiva. Zbog toga se poboljšava oštrina vida, sprječava se umor, hipoksija, razvoj patologija organa vida i njihovo napredovanje.

Ljudske oči su složen sustav, oni percipiraju i prenose u mozak preko 80% informacija koje dolaze iz vanjskog svijeta. Intenzivan rad tijekom dana dovodi do stresa i umora. Da bi se osigurala oštrina vida, potrebno je redovito održavati mikrocirkulaciju u mrežnici i u oku, u tome mogu pomoći posebni mikronutrijenti. Također je potrebno zaštititi očne stanice od posebno štetnih tvari - slobodnih radikala.

Dobro izbalansiran kompleks iz Art Life sastoji se od mnogih komponenti, što je njegova prednost. Njegove aktivne tvari uključene su u osnovne biokemijske procese koji se odvijaju u vizualnom aparatu. Aktivne tvari lijeka odabrane su na način da osiguraju nadopunu važnih tvari u uvjetima njihovog nedostatka.

Kompleks iz Art Life temelji se na kombinaciji tvari različitih skupina - karotenoidi i ksantofili (beta-karoten, lutein, zeaksantin, astaksantin). Njihova je zadaća spriječiti pojavu foto-oksidativnih procesa koji se događaju u središtu mrežnice. Upravo ovo područje oka osigurava očuvanje oštrine vida, kompleksa, sprječavajući u njemu degenerativne promjene, pridonosi njegovom očuvanju.

Značajka lijeka Glazorol Intensive je prisutnost astaksantina u njemu. To je snažan antioksidans koji je u svom djelovanju stotinu puta veći od djelovanja priznatih antioksidanata - vitamina C i E. Tvar jača žile sluznice oka, opušta mišiće, pomaže reagirati na upalni proces, štiti ne samo tkivo oka, već i živčana vlakna i moždano tkivo.

Vitaminski spojevi i mineralni elementi u Glazorol Intenzivu dobro su uravnoteženi, a prema znanstvenim istraživanjima to je potrebno za prevenciju degenerativnih promjena očnih tkiva povezanih s godinama..

Elementi u tragovima kompleksa - selen, cink, krom - potrebni su za metaboličke procese u tkivima oka, njihov nedostatak dovodi do ozbiljnih kršenja. Antocijanini iz borovnice iz njegovog ekstrakta također podržavaju oko, ubrzavaju obnovu vidnog aparata mrežnice, aktiviraju cirkulaciju krvi, povećavaju oštrinu vida, uključujući i u mraku.

Doziranje i način primjene

Kompleks s vitaminima treba uzimati 2 puta dnevno po 1 kapsulu mjesec dana. Od 2 kapsule (dnevno doziranje) uđu u organizam: 2 mg kvercetina, 8,4 mg cinka, 0,28 mg vitamina B9, 14 mg vitamina B3, 1,05 mg vitamina B1, 0,002 mg vitamina B12 (70%), 2, 5 mg luteina, 0,5 mg astaksantina, 7,5 mg tokoferola, 0,5 mg zeaksantina, 0,025 mg kroma i 2,5 mg beta-karotena (svaki 50%), 5 mg vitamina B5, 90 mg vitamina C ( askorbinska kiselina), 2 mg vitamina B2 i B6 (svaki 100%), 4,8 mg ginkgoflavonskih glikozida (16%), 30 mg hesperidina (15%), 120 mg L-taurina (30%), 7,5 mg antocijanini (15%) i 0,03 mg selena (40 i 50%).

Prednosti

Kompleks sadrži astaksantin, zeaksantin, heksperidin - aktivne tvari, uključuju se jer se koriste i kao zasebne komponente u liječenju određenih vidnih poremećaja povezanih s degenerativnim i metaboličkim promjenama. Ti spojevi su u mikrokapsuliranom obliku u pripravku, zbog čega djeluju stabilno i dugo vremena. Kompleks je povećao sadržaj bioflavonoida, uveo je selen u sigurnom obliku - u obliku selenita (organske soli), enzima superoksid dismutaza - u stabilnom obliku. Svi spojevi i elementi upotrebljavaju se samo u strogoj dozi, što lijek čini sigurnim, nisu primijećene nuspojave..

Kada se prijaviti

Glazorol Intensive propisan je za smanjenje vidne funkcije, oštrinu vida, jak ili čest umor očiju, sa značajnim naprezanjem oka, poremećajima percepcije boje, kratkovidnošću, za liječenje katarakte u početnom stadiju i za prevenciju očnih bolesti koje počinju s godinama.

kontraindikacije

Nemojte propisivati ​​lijek ako postoji imunitet na bilo koju komponentu u njegovoj formulaciji. Prije nego što započnete, potrebno je konzultirati se s liječnikom.

Struktura

U boci Glazorol intenzivne 60 kapsula. Oni uključuju ekstrakt borovnice,

riboflavin, piridoksin hidroklorid (vitamin B5), laktoza, L-glicin, ekstrakt ginka bilobe, L-glutation, kvercetin, L-taurin, talk (agens protiv liječenja), astaksantin, hesperidin, nikotinska kiselina (vitamin B6), tokoferol, oksid, zeaksantin, askorbinska kiselina, aerosil, L-cistein, lutein, kalcijev pantotenat, karoten, L-glutaminska kiselina, kalcijev stearat, folna kiselina (vitamin B9), krom pikolinat, superoksid dismutaza, glicerin, cijanokobalamin, tiamin (vitamin B) krom, glicerin, selexen.

Uvjeti skladištenja

Za skladištenje Glazorol Intenzivno trebate odabrati suho i toplo mjesto, bez pristupa svjetlosti. 2 godine je rok trajanja ovog lijeka. Nakon isteka roka upotrebe, lijek se ne podliježe uporabi.

Ovaj proizvod možete kupiti u Rostov na Donu, ako ga sada naručite u našoj trgovini. Dostava se vrši u druge gradove Ruske Federacije. Cijena je za 1 bocu. Za isporuku kompleksa vašem gradu nazovite ili ostavite zahtjev u obrascu na web mjestu. Možete dobiti i operatera za povratni poziv.

Dodatak prehrani. NE LIJEČI. Preporučujemo da se prije upotrebe posavjetujete s liječnikom..

Potvrda o državnoj registraciji br. KZ.16.01.96.003.E.005407.12.15 od 18. prosinca 2015. Sustav upravljanja kvalitetom i sigurnošću tvrtke Artlife LLC certificiran je u skladu s ISO 9001, ISO 22000 i GMP.

Glazorol

Glazorol je učinkovit biološki aktivni pripravak od prirodnih sastojaka, koji je osmišljen kako bi podržao vašu viziju. To je ne samo izvrstan profilaktički lijek, već ima i sposobnost popravljanja poremećaja koji su se pojavili kao posljedica pojave patoloških procesa u očima. Glazorol sadrži glavne važne vitamine i minerale za izvrsno funkcioniranje vidnog aparata.

Glazorol - opis, cijena, recenzije | Umjetnički život

Prehrambena potpora vidnog organa jamstvo je dugog održavanja njegova punog funkcioniranja. Održavanje prirodne ravnoteže bioloških tvari neophodnih za vizualnu funkciju učinkovito je sprječavanje primarnih i sekundarnih retinopatija, trofičnih poremećaja očnih mišića, uključujući mišićni aparat leće. Ti su zadaci glavni za kompleks za oči - Glazorol.

Aktivne komponente biokompleksa Glazorol doprinose prevenciji umora vizualnih analizatora. Kompleks aminokiselina, vitamina i minerala, kao i Gotu Kola i Ginkgo biloba, optimiziraju razmjenu energije organa vida. Vitamin C i kvercetin jačaju zidove najmanjih očnih žila. Snažan kompleks antioksidanata različitog podrijetla (karotenoidi, glutation i ekstrakt čokolade) stabiliziraju stanične membrane organa vida. Ekstrakt nevena (lutein i zeaksantin) sprečava razgradnju mrežnice, što je odgovorno za oštrinu vida. Sastavni sastojci glazorola usporavaju starenje i smrt očnih stanica. To pomaže vratiti vidnu funkciju i ubrzati zacjeljivanje nakon operacije oka.

Preporuke za upotrebu, doziranje: Glazorol se preporučuje kao biološki aktivni dodatak hrani - dodatni izvor vitamina B skupine, vitamina C, karotenoida, kroma, cinka i selena, izvora taurina, glutationa, flavonoida. Glazorol pozitivno utječe na trofične procese u mrežnici, pomaže poboljšati funkcionalno stanje organa vida.

Klinički dokazana učinkovitost.

Nanesite odraslim osobama po 1 kapsulu 2 puta dnevno uz obroke. Trajanje prijema - 1 mjesec.

Uzimanje 2 kapsule (preporučena doza) osigurava unos vitamina C - 100 mg-140%; vitamin B1 - 1 mg - 68%; Vitamin B2 - 2,0 mg - 110%; Vitamin B3 - 10 mg - 50%; vitamin B5 - 6,0 mg - 120%; vitamin B6 - 2,0 mg - 100%; vitamin B9 - 0,2 mg - 100%; vitamin B12 - 2 mcg - 68%; beta-karoten - 4 mg - 80%; cink - 8,0 mg - 54%; selen - 50,0 mcg - 72%; krom - 48 mkg - 96%; kvercetin - 10 mg-33%; glutation - 20 mg - 40%; taurin - 200 mg - 50% dnevne potrebe.

Kontraindikacije: pojedinačna netolerancija na komponente, ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Prije upotrebe preporučuje se konzultirati liječnika.

Uvjeti skladištenja: Čuvati na suhom mjestu, nedostupnom djeci, na sobnoj temperaturi..

Nije lijek.

Datum isteka: 3 godine od datuma proizvodnje.

Broj i datum izdavanja pogledajte na dnu paketa.

TU 9197-082-12424308-06 s amandmanom br

Potvrda o državnoj registraciji broj RU.77.99.11.003.E.003826.02.11 od 18.02.2011

STRUKTURA:

1 kapsula težine 0,6 g sadrži: taurin - 100,0 mg; gotu kola (voće) - 5,0 mg; Vitamin C - 50,0 mg; ginkgo biloba (ekstrakt) 5,0 mg; L-glutaminska kiselina - 50,0 mg; Vitamin B3 - 5,0 mg; chokeberry - (ekstrakt) - 25,0 mg; Vitamin B5 - 3,0 mg; kalendula (ekstrakt: zeaksantin 5% lutein 85%) - 20,0 mg; beta-karoten - 2,0 mg; glicin - 20,0 mg; Vitamin B6 - 1,0 mg; L-cistein - 20,0 mg; Vitamin B2 - 1,0 mg; limun (bioflavonoidi) - 15,0 mg; Vitamin B1 - 0,5 mg; cink sulfat - 10,0 mg; krom pikolinat - 0,2 mg; L-glutation - 10,0 mg; Vitamin B9 - 0,1 mg; superoksid dismutaza - 5,0 mg; natrijev selenit - 0,05 mg; kvercetin 5,0 mg; Vitamin B12 - 0,001 mg.

Što je Glazorol i kako je koristan za oči?

Kao što znate, u modernom svijetu puno ljudi primjećuje slab vid. Taj se fenomen može smatrati gotovo normalnim, a svake godine se broj osoba s raznim oštećenjima vida samo povećava. To se može objasniti raznim razlozima - loši uvjeti okoliša, dugo sjedenje za ekranom računala, nedostatak prirodnih antioksidansa i vitamina u prehrani ili promjene povezane s dobi..

Kao što su stručnjaci primijetili, problemi s vidom uglavnom nastaju zbog funkcionalnih poremećaja, a ne zbog patologija povezanih s promjenom oblika oka. Ovi se poremećaji često mogu spriječiti konvencionalnim terapijama korištenjem modernih dodataka prehrani..

Postoji mnogo načina da zaštitite vid. Možete, naravno, dugo izdržati umor i nelagodu u očima, a zatim se odlučite za kupnju naočala ili kontaktnih leća. Ali nemojte zaboraviti da kod problema sa vidom neke biljke, vitamini i minerali mogu jako dobro pomoći. A u uravnoteženom obliku, najbolje ih je koristiti kao dio dodataka prehrani - tako možete jamčiti da ćete dobiti potrebne tvari u dovoljnim količinama. Jedan od takvih bio dodataka na tržištu je i Glazorol kompleks iz Art Lifea. Sadrži mnogo ekstrakata ljekovitih biljaka koji pomažu u poboljšanju mikrocirkulacije, gustoće i elastičnosti krvnih žila. Glazorol sadrži i širok spektar antioksidanata, vitamina, bioflavonoide, aminokiseline i razne elemente u tragovima potrebne našim očima..

Primjerice, cink ne dopušta destruktivni učinak slobodnih radikala na tkivo mrežnice, štiti ga od prejakog svjetla i mogućeg oštećenja očiju. Upotreba ovog elementa u Glazorolu daje pozitivan učinak kod takvih patologija kao što su odvajanje mrežnice, katarakta i pogoršanje diskriminacije u boji. A ekstrakt nevena, zajedno s karotenoidima, zeaksantinom i luteinom, odgovoran je za apsorpciju viška UV svjetlosti, čime se sprječava oštećenje vlakana oka. To je zbog sposobnosti kalendule da se akumulira u makuli, odgovornoj za boju i središnji vid. Zato znanstvenici preporučuju korištenje zeaksantina i luteina kao profilaktički lijek za pogoršanje funkcije mrežnice (degeneracija makule) i druge negativne promjene u očima, uključujući smanjenje oštrine vida i razlike u boji.

Što određuje učinkovitost Glazorola?

Biološka aktivnost ovog biološki aktivnog kompleksa objašnjava se njegovim sastojcima: biljka ginka bilobe, ekstrakt bobičastog voća, plodovi Gotu kola, vitamini B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, kvercetin, cink sulfat, glicin, L cistein, L-glutation, krom pikolinat, beta-karoten, natrijev selenit, taurin, L-glutaminska kiselina, superoksid dismutaza, ekstrakt kalendule i bioflavonoidi limuna.

Bioadditivni glazorol iz tvrtke Art Life preporučuje se kao opći lijek za jačanje u prevenciji očnih bolesti. Njegova upotreba značajno poboljšava sumrak i dnevni vid. Ne zaboravite da je Glazorol dodatni izvor različitih elemenata u tragovima i vitamina, uključujući vitamine B1, B2, B6, C, P, kao i cink, čiji sadržaj odgovara preporučenoj dnevnoj dozi. Uporaba Glazorola smanjuje umor očiju zbog dugog rada pod umjetnom svjetlošću, potiče obnovu mrežnice i štiti oči od umora, slabosti i iritacije. Glazorol također pomaže poboljšati prilagodbu vida u mraku; jačanje očnih kapilara.

Stručnjaci su primijetili svojstvo biozaštićenja Glazorol poboljšati rad oka pri produženim vizualnim opterećenjima (čitanje, rad iza ekrana računala, crtanje sitnih detalja itd.). Glazorol također pomaže u sprječavanju komplikacija nakon negativnih učinaka jakih svjetlosnih tokova, propadanja vidne oštrine, povezanog s dobi, degeneracije mrežnice i progresivne miopije.