BINOOPTIKA: recenzije o organizaciji (Moskva i moskovska regija)

Na telefon u salonu na Akademskom razgovarali su sa mnom pa sam se razbolio. Zbunjen ton, kao da ne bih, ali trebao bih.
Ali ipak sam došao. Komunikacija se nastavila u istom duhu. Na stolovima u trgovini postoje zrcala koja možete lagano nagnuti (unutra imaju pomični dio) i vidjeti vam lice, ali nitko o tome nije rekao - morao sam podići teško ogledalo i pogledati se. Nije bilo prikladno. Konzultant je sjedio nasuprot tišini. Na sva su pitanja odgovorila arogantno. Nisam dala dobre savjete, samo iz serije "sve vam odgovara." Pozvao sam se na optiku na Polezhaevskuju, zanimali su ih okviri veći od 20 tisuća rubalja, svi istog tona. Konzultant mi je opisao okvire, umjesto da na stranicama imenuje članak na kojem se mogu upoznati s njima.

Dojam je negativan. Radite na sebi gospodo.

Ostavite novu recenziju

Ova web lokacija je masovni medij (media) pod nazivom "GMSTAR.RU (DZHIEMSTAR.RU)".

Potvrda o registraciji E-mail broj FS77-42631. Izdala Federalna služba za nadzor komunikacija, informacijske tehnologije i masovnih komunikacija (Roskomnadzor)

Međunarodna akademija znanosti "Problemi intelektualnog razvoja"

Uredništvo: 127051, Moskva, per. Bolshoi Karetny, d. 20, str. 3
Uredništva: 8 (495) 783-76-11, 8 (800) 775-27-03 (besplatno u Rusiji)

Binoptics - Moskva, Profsoyuznaya, 7 recenzija zaposlenika o poslodavcu

Preporuke i pravila za pisanje recenzije:

    objavite recenziju samo ako ste stvarno radili za ovu tvrtku; ostavite pravi e-mail, tako da ako želite, možete izbrisati svoju recenziju (ne šaljemo neželjenu poštu); pokušajte objektivno pokazati unutarnju atmosferu tima; potpune pouzdane informacije o radnim uvjetima; opišite prednosti i nedostatke ovog djela; Ne koristite lažni jezik, ne vrijeđajte i ne podstiču; Ne objavljujte osobne podatke trećih strana; Ne kopirajte recenzije s drugih mjesta i foruma;

Sve su recenzije unaprijed moderirane..
No u bilo kojem trenutku mogu se ukloniti iz objave zbog kršenja pravila..

Prosječna ocjena zaposlenika (na temelju 1 recenzija) (3,56 od 5)

Povratne informacije:

Yaroslavl, Barnaul, Vladivostok, Irkutsk, Khabarovsk, Novokuznetsk, Orenburg, Ryazan, Penza, Tyumen, Naberezhnye Chelny, Lipetsk, Astrakhan, Tomsk, Kemerovo, Tula, Makhachkala, Kirov, Cheboksary, Ivanovo, Bryansk, Kaliningrad, Kaliningrad, Kaliningrad, Kaliningrad, Kaliningrad, Kaliningrad, Kaliningrad, Nizhny Tagil, Ulan-Ude, Arkhangelsk, Stavropol, Kurgan, Belgorod, Murmansk, Kaluga, Oryol, Sochi, Smolensk, Chita, Vladimir, Vladikavkaz, Volzhsky, Cherepovets, Saransk, Tambov, Vologda, Surgut, Taganrog, Komsomolsk-na Amur, Kostroma, Nalchik, Petrozavodsk, sterlitamak, Dzerzhinsk, Bratsk, Yoshkar-Ola, Orsk, Angarsk, nizhnevartovsk, Novorossiysk, Syktyvkar, Nizhnekamsk, Prokopyevsk, Rybinsk, mina, blagoveshchensk, Biysk, Veliki Novgorod, Zelenograd, Zeleniy Novgorod, Zeleniy Novgorod, Stari Yakutsk, Pskov, Severodvinsk, Balakovo, Petropavlovsk-Kamchatsky, Zlatoust, Engels, Armavir, Syzran, Kamensk-Uralsky, Podolsk, Yuzhno-Sakhalinsk, Berezniki, Novocherkassk, Volgodonsk, Abakan, Rubtsovsk, Mytishchi, Salavat, Maltvat Lyubertsy, tepih, Kolomna, Nakhodka, Balashikha, Elektrostal, Korolev, Khimki, Pyatigorsk, Almetyevsk, Odintsovo, Norilsk, Novomoskovsk, Pervoural sk, Nevinnomyssk, Serpukhov, Dimitrovgrad, Kislovodsk, Kamyshin, Murom, Novocheboksarsk, Nazran, Neftekamsk, Orekhovo-Zuevo, Khasavyurt, Achinsk, Noginsk, Yelets, Cherkessk, Sergiev Posad, Novokuybyshevky, Oktensky, Oktyavsk, Oktyavsk, Oktensky, Oktensky, Oktensky, Oktensky, Oktensky, Oktensky, Oktensky, Oktyavsk, Oktyavsk, Oktensky, Oktensky, Oktensky, Oktensky, Oktensky, Oktensky, Lkt, Nefteyugansk, Bataysk, Kiselevsk, Novotroitsk, Obninsk, Velikiye Luki, Elista, Kyzyl, Railway, Ukhta, Sarapul, Kansk, Solikamsk, Mezhdurechensk, Zhukovsky, Novoshakhtinsk, Derbent, Glazov, Ust-Ilimsk, Zelenodolsk, Balashov, Noyabrsk, Michurinsk, Zheleznogorsk (Kurska regija), Novouralsk, Kineshma, Novy Urengoy, Zheleznogorsk (Krasnojarski teritorij), Bugulma, Tobolsk, Krasnogorsk, Kuznetsk, Ozersk, Kirovo-Chepetsk, Usolyly, Berg Buzuluk, Chaikovsky, Anzhero-Sudzhensk, Yeysk, Gubkin, Yurga, Vorkuta, Troitsk, Klin, Belovo, Azov, Ramenskoye, Essentuki, Shadrinsk, Vyborg, Kropotkin, Voskresensk, Kaspiysk, Birobidzhan, Reutovc, Minuthab, Reutovc, Minuthab, Chapaevsk, Kopeysk, Chernogorsk, Čehov, Minusinsk, Pushkino, Lysva, Volsk, Beloretsk, Georgievsk, Naro-Fominsk, Ishimbay, Borisoglebs k, Zelenogorsk, Kungur, Dolgoprudny, Yelabuga, Yegoryevsk, Aleksin, Ishim, Belogorsk, Klintsy, Guska-kristal, Kstovo, Polevskoy, Tuymazy, Gukovo, Neryungri, Sosnovy Bor, Budennovsk, Leninogorsk, Tivat, Katovsk, Pavlovo, Apatity, Tuapse, Artem, Slavyansk-on-Kubani, Slobodno, Rzhev, Tikhvin, Stupino, Chistopol, Zarechny, Meleuz, Rossosh, Arsenyev, Iskitim, Revda, Shuya, Dmitrov, Pavlovsky Posad, Salsk, Cool, Vyksa, Shchekino, Lobnya, Bor, Labinsk, Buinaksk, Dubna, Belebey, Kotlas, Cheremkhovo, Mihajlovka, Novoaltaysk, Uzlovaya, Sibay, Volzhsk, Talnakh, Solnechnogorsk, Mihajlovsk, Verkhnyaya Pyshma, Borovichi, Vizz, Vslavz, Roslavl Volochek, Krasnokamensk, Liski, Klimovsk, Kirishi, Kogalym, Severomorsk, Timashevsk, Domodedovo, Belorechensk, Khanty-Mansiysk, Buguruslan, Krasnokamsk, Kimry, Gorno-Altaysk, Anapa, Lesnoy, Livny, Yivino, Yanseya, Yarseya, Yanseya, Yarseya Tulun, Spassk-Dalniy, Chusovoy, Ivanteevka, Verkhnyaya Salda, Osinniki, Lytkarino, Kanash, Snezhinsk, Zarinsk, Kingisepp, Sayanogorsk, Otradny, Gelendzhik

Prvi i odmah DUGI POST. Rad u salonu optike (i njegove posljedice)

Zdravo! Prema G. Malakhovu - „dobro zdravlje“)) Mala priča malene osobe s velikim naočalama)))

Prije godinu dana radila je u optici kao savjetnica. Optika je mala, ali vrlo ponosna, a vlasnici su ljudi još ponosniji i samozatajniji. Kad se uređaj instalirao, direktor je bio vrlo ljubazan, pa se ne znaju radovati i ugoditi budućem zaposleniku čak ni u knjižnici (znam, radio sam). Općenito, ležao je vrlo tiho, ali koliko će biti teško spavati, shvatio sam kasnije.

1) Prema djelu, ravnatelj-liječnik nije objasnio gotovo ništa. Vodio sam ljude s ulice, a obuka se smanjila na pamćenje informacija s službene web stranice, kataloga i letaka za oglašavanje. Praktično nije odgovarao na pitanja, a ako je otkrio da "lovi" vanjske resurse poput Interneta, bio je nervozan i optužen da ne želi studirati.

2) Tvrdio je da se vodi potpuno automatizirano računovodstvo. Zapravo - krivulja 1C, koja je uzela u obzir slanje robe kroz vrijeme. Tijekom inventure izbili su se divlji nedostaci, nešto što smo ja i moj kolega uspjeli saznati i objasniti, nešto nam se vratilo iz džepova (na primjer, izgubim 3 para čaša - 7 tisuća svaka, sitnica, ali neugodno).

3) To nije bila samo optika, već internetska trgovina. A dostava naloga izvršena je na 2 načina - dostava kurirom (koji je i sam bio direktor-liječnik) i preuzimanje klijenta iz salona. Ovdje se radi samo o konzultantskim korisnicima koji su ponekad saznali od samog kupca koji je došao po robu. O da, od sve zastupljene robe, bilo je 40 posto na zalihi, morao sam ponuditi zamjenu.

4) O liječniku (on je direktor, on je kurir)))). Vjerojatno razumijem da ljudi ponekad pljuju po svom zdravlju i kupuju svakakve stvari za osobnu upotrebu. Bilo da je to hrana, odjeća ili lijek (a leće, kapi i rješenja jesu medicinska sredstva, zar ne?). A ponekad jednostavno nemaju izbora. Ali bili smo prisiljeni (!) Prodati kašnjenje, kao da ga još uvijek ne prihvaćaju natrag, otpisati ga, u protivnom dobavljači će račune izložiti besno. Na policama su bile trule leće, čiji je rok trajanja bio prije 5 godina, rješenja su istekla.

Čak i moj kolega i ja nismo prošli ovu šalicu - ona je uzela rješenje, a naišla sam na kapi (Predviđajući pitanje - kasnije sam pogledala datum isteka, moja je greška, znam da to više neću učiniti). Štoviše, u svojoj pritužbi na sumnjivu kvalitetu i djelovanje, liječnik je kategorički rekao: "Ne može biti tako. To su vrlo dobre kapi, povrće, potpuno prirodne, oči su u krivu, a ne prema GOST-u")))

5) Celuloza))) Završite uskoro))) Prošlo je skoro godinu dana od otkaza, stigao sam poslovno u grad gdje je ova optika. Otišao sam s njima na čaj (ili bolje rečeno, kolega, postali smo prijatelji), razgovarao o njoj, njenoj obitelji i naravno pitao sam kako radi moj bivši poslodavac. Imao sam noćne more. Nisam malo vjerovao))) Odlučio sam potražiti recenzije na Internetu - i tamo. tijekom protekle godine, komadi s 8 negativnih kritika i samo jedan dobar (slučajno se pojavio, ili što?).

Općenito, prevladala je prenaglašena ljutnja i vjerojatno želja za pravdom. Na emocije sam uzeo i napisao negativnu recenziju. I u povratku, opet o emocijama, napisala je nešto poput: "Ako sam nekoga uvrijedila, nisam dobro poslužila ili ne daj Bože da sam povrijedila, molim oprosti. Djevojčica s neobičnim naočalama koja je radila. (Evo približnog vremena mog rada)".

I nakon par mjeseci nazvao me regionalni direktor. Čini mi se kao adekvatna žena, čak smo s vremenom našli zajednički jezik s njom. U razgovoru me optužila za sve grijehe, nazvala me lažovom, neiskrenom osobom koja želi naštetiti svom poslu, čineći joj štetu iza leđa. Općenito sam izbrisao ovu recenziju. Vjerojatno mozak u dobi od 27 godina još nije stekao.

Ako ste savladali ovu podlogu, možda dajte par komentara na bilo koji predmet? Bit će lijepo pročitati riječi opskrbljenih, korisnika nosača kontaktnih leća, liječnika, prodavača optike i samo brižnih ljudi. Puno vam hvala, dobri ljudi.

ps Znam da je uobičajeno ovdje baciti fotografiju mačaka)) Upoznajte dobrog momka, bivšeg tvorničkog radnika, Timofeja Andrejeviča, ali za nas je to samo Tishka (on mirno meji, to je Tishka))))

Binokularna optika

BINOOPTICS je društveno orijentirana tvrtka. Zajedno s moskovskim gradskim odjelom za zdravstvo, dugi niz godina sudjelovali smo u programu pomoći slabovidnim osobama. Imamo sustav značajnih popusta za umirovljenike i djecu.

Aktivno se bavimo dobrotvornim radom: dugi niz godina podržavamo samostan u Orši, koji se bavi odgajanjem napuštene djece, izdavanjem knjiga za slijepu djecu i pomaganju velikim obiteljima.

Šteta je što TV program "Na noževima" postoji samo na temu zaštite potrošača u restoranskom poslu. Nakon posjete Binooptiki (na metro stanici Akademicheskaya, Profsoyuznaya St. 7) nije neugodno, već grozno.
Minus vlasnicima optike - takvo osoblje treba ukloniti uz napomenu "profesionalne nepodobnosti", u modernim stvarnostima to je posebno.
Stiglo (5.05.2017.) Za izbor novih kontaktnih leća. Leće nosim duže vrijeme, u kontaktologiji je korisnik napredni. S praga je dekor ustanove i uzvikujući (bez adekvatnog pozdrava) stražara izazvao oštar disonancu: "kamo ideš? u optici? ovaj gore ".
Prodavači optike bez sjene osmijeha (da, ne nužno cijelim ustima, ali možete učiniti izraz čak i neutralan, a ne "dobro, evo opet posjetitelja"). Ton žalbe odgovara tonu učitelja koji je kriv učeniku, ali ne i klijentu.
Prodavač - plati. Kad sam zamislio da da, nosim kontaktne leće već duže vrijeme, znam svoje dioptrije, želio bih promijeniti novu - prodavačica je sama najavila iznos od 500 rubalja. Platio sam. Zatim 10 minuta čekanja u atmosferi prodavača koji razgovaraju o svojim svakodnevnim problemima (da, ovo je u optici sa zahtjevom za luksuzni čin).

Vrata za liječnika bila su otvorena, liječnik i sjedeći pacijent gledali su kroz njih. Dobro je da ovo nije ordinacija ginekologa. Više o liječniku, više - informacije za poslodavca.
Liječnik bez značke nije se predstavio, niti bez pozdrava. S istim kodonskim izrazom na licu: "Ovdje sam sve takva zvijezda, nerviraš me, svi ste zaglavili." Čitav sljedeći ton liječnika također je nevjerojatan, nisam u dobi da sa mnom razgovara s krivom školarkom. Ništa nisam dugovao njoj i njezinoj obitelji. Liječničke dimenzije, više podsjećaju na interkontinentalni oblog, imaju oko 50 godina plavušu u naočalama s tankim lećama u njima (oftalmolozi u naočalama uvijek su bili alarmirani, trebalo bi im biti neugodno da rade iza rezane svjetiljke, ali tamo nije bilo). "Jednom kada ste prvi put, nemate našu karticu, a moje savjetovanje košta 700 rubalja." O kako. Vaša iskaznica ili vaš savjet, doktore? Naravno, nije problem.
Nadalje, oko 5 minuta razgovora o mom problemu, na osnovu SAMO moj zahtjev, ali ne i DETEKCIJA DOKTORA. "Imate dugo iskustvo nošenja. Nećete biti prikladni ni za jednu opciju osim za svakodnevnu." Svi koji s vremena na vrijeme ne dobiju Acuvue oglase zna za ovu zajedničku istinu. Ni za vas izbor drugih opcija, niti najmanji uvid.
Tim (ne zahtjev) za prebacivanje na stolicu, sažetak, test očiju (liječnik je dvaput objavio da sam svjestan svoje dioptrije, provjeren je prije 2 mjeseca). Provjera naočala zamjenom jedne opcije leća prema autorovim podacima (ne za zdravlje klijenta, već za potvrdu njegovih 700 rubalja). Čak i za liječnika u okružnoj klinici, dugo se smatralo da je loš čovjek stavio leću prema autorovom sažetku u 8. redak, bez zamjene najmanje 0,5 dioptrije na 1.0 i ne provodeći duochrome test. U 99% optičara to rade čak i prodajni savjetnici koji su prisiljeni raditi bez liječnika..
Liječnički ispitivački pogled "što slijedi" naterao me na inzistiranje da pokušam na uzorkovanju Acuvuea koji je ponudio, jer sam doktor nije predložio.
Naravno, zna i za činjenicu da klijent shvati "dobro-loše" za 2-3 minute, ali standardna ponuda u takvim slučajevima da sjedi u predvorju barem 20 minuta nije se čula. Iza mene - niti jedan pacijent, napominjem. Vrhunac ovog šou programa bio je pregled liječnika u raskošnoj svjetiljci! NE SLIJEDITE. Podsjetim: zlatni standard (kao broj jedan kad ga pregleda kontakttolog) je ispitivanje u lami s prorezom prednjeg segmenta pacijentovog oka, a PRIJE i POSLE postavljanje leća. To je u redu, ona je previše lijena da bi se zanimala primarno stanje u pacijentovom oku, ali nju ne zanima usklađenost pacijenta s robom koju nudi.
Taj komad papira koji sam dobio u ruke očito se zvao "karta".

Na činjenicu da liječnik (a isto tako i prodavci) nisu bili svjesni da ponuđena roba u paketu koji je liječnik odredio nedostaje, više ne obraćam pažnju jer je liječnik otišao u blagajnu kako bi se uvjerio u dodatku za svoje „savjetovanje“ ", Ali ne za potrebe klijenta.
O bilo kakvom "zbogom" ni od prodavača, ni od liječnika, naravno, nije bilo pitanja.
Sažimam. Prema vašoj optici, prodavači NISU zainteresirani za zahtjev klijenta i kvalitetu usluga koje pružaju. U najmanju ruku iznenađuje postojanje takvog liječnika kao optičkog radnika slične razine (koridor cijena proizvoda, dizajn). Ovo je neprofesionalac (blago rečeno) koji ne brine ni za svoj ugled, ni za kvalitetu standardne usluge koju pruža. Ovdje neće pomoći ni dodatni tečajevi kontakta, ni prodajni savjetnici, trgovci. Vječna lopata iz kamenog doba.

Pregledi zaposlenika o Opticom

Account Manager

Obično ne ostavljam recenzije o tvrtkama u kojima su se odvijali intervjui. Ali, dojam ove tvrtke natjerao me na to! Želim napomenuti visoki nedostatak profesionalizma kadrovskog menadžera. Intervjuirala me. Intervju je prošao dobro, odmah me je htjela prebaciti u upravu na drugi razgovor, ali voditeljica je bila zauzeta. Intervju je obavljen u petak, obećali su mi odgovor u ponedjeljak navečer ili u utorak. Ni ponedjeljak ni utorak nisam primio odgovor od. Napisao sam joj poruku pitajući ima li povratnih informacija. Izgubio sam se, iako sam stalno bio na mreži. Ponovio sam pitanje u srijedu, budući da sam odlučivao otići na drugi posao i ova me situacija usporila., opet zanemario moje pitanje i nije mi odgovorio. Dakle, draga, VRIJEME JE NOVAC. Ne samo vaš, nego i moj, da vam nisam odgovarao, vi ste mi, kao profesionalac u vašem području, trebali dati povratne informacije u vrijeme koje ste naveli ili mi barem dali neku vrstu veze. I da, odgovor sam dobio tek u petak u hh. Pretpostavljam da intervjue vode samo radi pokazati. Stoga razmislite biste li trebali trošiti svoje vrijeme. Usput, razgovor je obavljen u kafiću u prizemlju, kao u vrsti popravke u sobi za sastanke. Očito više nema soba u njihovom uredu. A također će tražiti da prođete poligraf. Ako mi ima što odgovoriti, ona ima moj telefon.

prodavač koji prodaje ili reklamira telefonski

U početku, kad sam prvi put došao u odjel telemarketinga, nisam imao iskustva. Mentalno odustajte svaki dan. Nisam razumio kako i što djeluje i što slijedi iz mojih postupaka. Ali kasnije sam se navikla na to, zahvaljujući djevojkama iz odjela Ferret koje su objašnjavale i pokazale. Da, šef telemarketinga je eksplozivna žena, ali ako mirno priđete i zatražite objašnjenje na prstima, onda će vam to pomoći i objasniti. Radite na otpornosti na stres. Kad su narudžbe stigle bilo je more, sve se moralo obaviti brzo i točno, to nije uvijek bilo moguće, ali napornim radom naučio sam pronaći načine iz bilo koje situacije. Otvaranjem podružnice u Samari, s vremenom je postalo lakše. Plaća je dobra, uvijek na vrijeme. Vrlo iskreni vođe, uvijek će ući u poziciju i pomoći i brzo. Jeftine večere, ali imam žgaravicu od njih. Radite u nuždi.

Loša obuka novih zaposlenika. Najčešće, djevojke nisu imale vremena reći male nijanse, jer nije bilo dovoljno vremena.

Vozač

Sn komad. Ako ne podlegnete logistici, dobit ćete peni. Radnici se smatraju potrošnom jedinicom. Radite na praznicima ne pitajući možete li ili ne. Sn pola na kartici

službenik

- Nisam našao nikakve prednosti. Bila su dva pokušaja zaposlenja u ovoj tvrtki i oba nisu bila uspješna. Na poziv tvrtke na razgovor i oba puta (nisam se nametnuo, oni su me i našli). Dolazim, ispunio sam upitnik, sve je u redu! Ali onda me dinamiziraju, slobodno se mjesto zatvara. Zadolbali.

Nemam pojma, pomislite sami. Promijenite sve... Neugodno. RFP-ovi su vrlo mali...

Praksu je obavljao u tvrtki Optician u Samara. Zbog činjenice da živim daleko morao sam odabrati drugi posao, ali u Samari mi se ekipa jako svidjela. Novi zaposlenici su vrlo ljubazni. Obuku voditelj vodi na vrlo pristupačan i detaljan način, on je u stanju ispravno objasniti i prenijeti bilo kakve informacije zaposleniku. Iskusniji zaposlenici također pomažu u rješavanju mnogih pitanja. Plaću plaća na vrijeme.

Primanje narudžbi preuzima se iz grada Moskve i suočava se s takvim problemom da se mnogi zaposleni iz Moskve ponašaju vrlo bahato prema pripravnicima.

Voditelj prodaje

Vozač

OptiCom Group: posao koji ne šteti prirodi

Geografija tvrtke je ogromna - 3 kontinenta. Rad OptiCom Grupe objedinio je sljedeće objekte u jasnu strukturu:

· Znanstveni centar za razvoj novih vrsta ambalaže;

· Proizvođači i prerađivači.

Prvi ured otvoren je 1999. godine. Zatim je uslijedilo otvaranje skladišta, vozni park, pokretanje vlastitih programa, proizvoda i projekata:

· „Akademija za zeleno čišćenje“.

Tvrtka je otvorena za suradnju s onima koji podržavaju njihovu filozofiju proizvodnje u zatvorenom krugu. Budući planovi usmjereni su na širenje prostora za aktivnosti i modernizaciju postojeće baze.

Optičar se ne namjerava zaustaviti, stoga privlači sve više i više novih stručnjaka. Koji radni uvjeti očekuju posao? Što poslodavac nudi? Recenzije pružaju odgovore na najuzbudljivija pitanja. Evo podataka o:

· Karijerne mogućnosti;

· Dodatni novčani poticaji i novčane kazne;

Recenzije poslova dostupne su na našoj web stranici besplatno. Možete se upoznati u bilo koje prikladno vrijeme.

Fotografija zaposlenika Opticom-a

Nema fotografija. Budite prvi koji će dodati svoje fotografije..

ZAO BINOOPTIKA Izvadak pravnih osoba s elektroničkim potpisom FTS

Izjava o osnivanju sa EDS FTS-om

O tvrtki:
CJSC "BINOOPTICS" TIN 7719150520, OGRN 1027739727168 registriran je 20.12.1996. U moskovskoj regiji na adresi: 105215, Moskva, ulica Konstantina Fedina 1-1. Status: Aktivno. Veličina odobrenog kapitala - rubalja. Čitaj više.

U registru nesavjesnih dobavljača: nije navedeno. Za 2018. prihod organizacije iznosio je: 3 543 000,00 rubalja., Trošak 7 620 000,00 rubalja. BINOOPTICA CJSC ima registrirane parnice: 0 (kao tuženik), 0 (kao tužitelj), službeno web mjesto BINOOPTICA CJSC - bino., E-pošta CJSC "BINOOPTICS" - dodajte podatke. Kontakti (telefon) CJSC "BINOOPTICS" - 124-..

1027739727168 dodijeljeno: 12.8.200277191505207719010014587028245313000000
PSRN ?
KOSITAR ?
mjenjač brzine ?
OKPO ?
OKTMO ?
773105244420vrijedi od2014/06/17

Dodatni OKVED

Podaci o registru MSP-a: ?
Kriteriji za organizacijuMicroenterprise


Svrha obrade osobnih podataka:

Prijava u izvanproračunske fondove087413014198772300371777271
FondReg. brojDatum registracije
FIU ?1997/02/03
FSS ?2017/12/05

- za obvezno socijalno osiguranje u slučaju privremene nesposobnosti i u vezi s majčinstvom: 17.398,78 rubalja. ↓ -0 milijuna (17.402,82 rubalja za 2017.)

- za obvezno mirovinsko osiguranje pripisano mirovinskom fondu Ruske Federacije: 131.990,76 rubalja. ↓ -0 milijuna (132.021,44 rubalja za 2017. godinu)

- za obvezno medicinsko osiguranje radno sposobnog stanovništva knjiženo u proračun Federalnog fonda za obvezno medicinsko osiguranje: 30 597,86 rubalja. ↓ -0 milijuna (30 604,97 rubalja za 2017. godinu)

Statistički kodovi 45263585000421001412.267šesnaest
OKATO ?
OKOGU ?
OKOPF ?
OKFS ?

Kao dobavljač:, u iznosu od
Kao kupac:, u iznosu od
pronašao TIN:
0pronađeno po imenu (moguće utakmice):
pronađeno po imenu i adresi (moguće utakmice):

Organizacija nije dostavila podatke..

0
NadglednikOsnivačIP
autor: TIN:
imenom (moguće utakmice):

CJSC "BINOOPTICS" TIN 7719150520
(Pripadnost?)

Uspostavljeno: 0Predstavništva: 0
Uspjelo: 0Podružnice: 0

Opis tvrtke:

ZATVORENO DRUŠTVO BINOOPTIKA, skraćeni naziv: CJSC BINOOPTICS. Vrijedi od 20.12.1996., Dodijeljeno: TIN 7719150520, KPP 771901001, OGRN 1027739727168, OKPO 45870282, glavni OKVED - „trgovina na malo medicinskim proizvodima, ortopedskim proizvodima u specijaliziranim prodavaonicama“. Djeluje u 1 smjeru. Ima 0 licenci. Organizacija ima 0 podružnica. Osnovana poduzeća: 0, predstavništva: 0, upravljano: 0. Ukupno 0 tvrtki povezanih s BINOOPTIKA CJSC. Sadrži se u registru malih i srednjih poduzeća kao mikropoduzeće. Povijest tvrtke predstavljena je na stranici News Feed. Za tvrtku nema recenzija. Financijska izvješća CJSC BINOOPTICA - da.

Slične tvrtke u regiji (konkurenti):

Informacija

Najviši dužnosnici konstitutivnih entiteta Ruske Federacije:
- utvrditi, unutar granica relevantnog subjekta teritorija, provedbu niza restriktivnih i drugih mjera usmjerenih na osiguranje sanitarne i epidemiološke dobrobiti stanovništva, uključujući u kontekstu uvođenja uzbune, izvanredne situacije;
- obustaviti (ograničiti) aktivnosti pojedinih organizacija smještenih na relevantnom teritoriju, bez obzira na pravni oblik i oblik vlasništva, kao i pojedinih poduzetnika;
- uspostaviti poseban postupak za kretanje osoba i vozila na odgovarajućem teritoriju, osim vozila koja sudjeluju u međuregionalnom prijevozu.

Ova uredba ne odnosi se na sljedeće organizacije (poslodavci i njihovi zaposlenici):
- kontinuirano djelujuće organizacije;
- medicinske i farmaceutske organizacije;
- organizacije koje opskrbljuju stanovništvo hranom i osnovnim dobrima;
- organizacije koje obavljaju hitne poslove u izvanrednim situacijama i (ili) kada postoji prijetnja od širenja bolesti koja predstavlja opasnost za druge, u drugim slučajevima koji ugrožavaju život, zdravlje ili normalne životne uvjete stanovništva;
- organizacije uključene u hitne popravke i rukovanje;
- organizacije koje pružaju financijske usluge u pogledu hitnih funkcija (prije svega, nagodbene i platne usluge);
- druge organizacije određene odlukama vrhovnog izvršnog tijela državne vlasti subjekta Ruske Federacije.

Uredba se može primjenjivati ​​na tvornice sustava, kao i na znanstvene i obrazovne organizacije u koordinaciji s Vladom Ruske Federacije.

Saveznim državnim tijelima, upravljačkim tijelima državnih izvanproračunskih fondova, državnim tijelima konstitutivnih entiteta Ruske Federacije i tijelima lokalne samouprave, organizacijama koje se bave proizvodnjom i puštanjem masovnih medija, određuje se broj zaposlenika i namještenika koji osiguravaju funkcioniranje ovih tijela i organizacija od 4. do 30. travnja 2020. godine.

Ova uredba stupa na snagu danom službenog objavljivanja..

Informacija

Odobreno od
Uredba Vlade
Ruska Federacija
od 3. travnja 2020. N 434

SVITAK
PODRUČJA RUSKE EKONOMIJE U NAJPOVOLJNJEM STANJU PREUZIMANJA KAO REZULTAT BOLESTI NOVE INFEKCIJE CORONAVIRUS

Područje djelatnosti, naziv vrste gospodarske djelatnostiOKVED kod 2
1. Zračni prijevoz, zračne luke, transport
Ostali kopneni putnički prijevoz49.3
Automobilski teretni prijevoz i usluge prijevoza49.4
Djelatnosti zračnog prijevoza putnika51.1
Aktivnosti zračnog tereta51.21
Autobusne i autobusne stanice52.21.21
Pomoćne aktivnosti u vezi s zračnim prometom52.23.1
2. Kultura, slobodno vrijeme i zabava
Kreativne, umjetničke i zabavne aktivnosti90
3. Aktivnosti i tjelesne dobrobiti
Aktivnosti na polju sporta, rekreacije i zabave93
Aktivnosti tjelesnog blagostanja96,04
Djelatnosti sanatorijskih organizacija86.90.4
4. Djelatnosti pružanja putničkih agencija i drugih organizacija
turističke usluge Djelatnosti putničkih agencija i drugih organizacija koje pružaju turističke usluge79
5. Hotelski posao
Djelatnosti privremenog boravka55
6. Ugostiteljstvo
Djelatnosti hrane i pića56
7. Aktivnosti organizacija kontinuiranog obrazovanja, nevladinih obrazovnih ustanova
Dodatno obrazovanje za djecu i odrasle85,41
Pružanje usluga dnevnog boravka za djecu88,91
8. Aktivnosti organizacije konferencija i izložbi
Organizacija konferencija i izložbi82,3
9. Aktivnosti pružanja kućanskih usluga stanovništvu (popravak, pranje, kemijsko čišćenje, frizerski i kozmetički saloni)
Popravak računala, osobnih predmeta i kućnih potrepština95
Praonice i kemijsko čišćenje tekstilnih i krznenih proizvoda96,01
Frizerski i kozmetički saloni96,02
P O S T A N O V L E N I E od 10. travnja 2020. br. 479 Nabrojite sektore ruske ekonomije koji su bili najviše pogođeni pogoršavajućim stanjem kao posljedicom širenja nove koronavirusne infekcije, što je odobrila Vlada Ruske Federacije 3 43. travnja br. 434 "O odobravanju popisa sektora ruske ekonomije koji su bili pod utjecajem pogoršavajuće situacije uslijed širenja nove koronavirusne infekcije" (Službeni internetski portal pravnih podataka (www.pravo.gov.ru), 8. travnja 2020. Br. 0001202004080046), slijedeće izmjene i dopune: a) Odjeljak 2. dopunjuje se sljedećim sadržajem: „Aktivnosti u području projekcija filmova 59.14“; b) Dopuniti odjeljak 10. sa sljedećim sadržajem: "10. Zdravstvene djelatnosti Stomatološka ordinacija 86.23"

I Z M E N E N I I,
koji su uvedeni u odluku
Vlada Ruske Federacije od 3. travnja 2020. broj 434

Recenzije kupaca, zaposlenika o Binooptiki u Moskvi, Profsoyuznaya, 7/12 (2. kat)

Kada pišete recenziju, imajte na umu da ne biste trebali objavljivati ​​svjesno lažne, kao ni lažne podatke. Korisnik bi trebao stvoriti pregled isključivo na temelju osobnog iskustva temeljenog na korištenju usluga ili robe kupljene od organizacije;
Odgovor bi trebao biti što je moguće informativniji, omogućujući vam da odredite vrijeme, mjesto radnje odgovora, sudionice, druge informacije koje omogućuju, ako je potrebno, provjeru točnosti informacija sadržanih u odgovoru..
Pregled ne bi trebao biti uvredljiv ili nepristojan.

Administracija web mjesta ni na koji način ne provjerava autentičnost onoga što je navedeno u pregledu, pružajući samo tehničku mogućnost objavljivanja pregleda.

BINNOCIO

BINOOPTICS je društveno orijentirana tvrtka. Zajedno s moskovskim gradskim odjelom za zdravstvo, dugi niz godina sudjelovali smo u programu pomoći slabovidnim osobama. Imamo sustav značajnih popusta za umirovljenike i djecu.

Aktivno se bavimo dobrotvornim radom: dugi niz godina podržavamo samostan u Orši, koji se bavi odgajanjem napuštene djece, izdavanjem knjiga za slijepu djecu i pomaganju velikim obiteljima.

© 2018 Istinski kupci - web mjesto za pregled tvrtke.

OPTICOM

Dobrodošli u krug prijatelja grupe OptiCom!
Ovdje ćete pronaći:

  • - jedinstvene ponude roba i usluga pod najboljim uvjetima
  • - novosti na ruskom i svjetskom tržištu ambalaže i potrošnog materijala
  • - najnovije i najzanimljivije informacije o našim profesionalnim (i oko nje) aktivnostima i, naravno, najvažnije - ugodan društveni krug, dojmovi i darovi!

Jednom davne 2007. došao sam privremeno raditi kao utovarivač..

I želim reći da nečiji stav prema radu ovisi o samoj osobi. Tijekom godine možete promijeniti desetke tvrtki u potrazi za idealom, a pritom želite zaraditi puno i zaraditi minimum. A možete odabrati i jednu, ali pokušajte svoju aktivnost približiti idealu ili je barem približiti. Svatko odabire svoj put i nitko vam neće zabraniti odabir, naprotiv, bit će nam drago samo ako se negdje nađete.

Prošao sam kroz mnogo poteškoća i promijenio mnoge pozicije u ovoj tvrtki, ali ne zato što mi se nešto nije svidjelo, već zato što me sve zanimalo..

I želim zahvaliti svim ljudima koji su mi pomogli da steknem iskustvo, znanje koje sada posjedujem.

Djelatnici skladišta koji rade s nama dugi niz godina, menadžeri i cijenjeni viši menadžment koji su uvijek pronašli i našli vremena za pružanje podrške i pomoći.

Međutim, svi znaju da voda ne teče ispod ležećeg kamena. Stoga ne biste trebali čekati da vam pogodnost padne na glavu upravo tako i okrivite tvrtku u slučaju razočaranja. Najvjerojatnije, to nije samo vaše. Potražite sami.

Mogu reći samo o sebi, ići ću dalje, ovdje, s tim ljudima koji me okružuju.

Reći ću za sebe - radio sam u ovoj tvrtki 2,5 godine.

I reći ću puno hvala! Dobro iskustvo! I sjajna ekipa. Tko govori o nepristojnosti i drugoj nepristojnosti - usuđujem se uvjeriti da, nije tako. Pa, nije mi se dogodilo da se s ovim susretnem. A za dvije godine - bilo bi i takvih.

Radila je pod vodstvom Sergeja Vladimiroviča, često se sjećam - vođe koji će uvijek nagovarati, uvijek podržavati, nikada ne napustiti svoju sudbinu! Puno ti hvala!

Također hvala izvršnom direktoru, Maximu Valerievichu. ))) Sjećam se najtoplijih riječi! Vrlo iskren i razumljiv general.

I zahvaljujući HR stručnjacima, Nataliji i Olgi, pomogli su mi i podržali me u mojoj neugodnoj situaciji..

Nema kašnjenja u RFP-u, nema kašnjenja u dizajnu. Jedan zaposlenik se NEĆE oprati - drugi će pomoći!

Ubio minibus iz podzemne željeznice.

Čak je i novčanik jednom ukraden (((

Dugo su radili. Utisci su negativni. Promet osoblja je ogroman. Zaposlenici, a posebno menadžeri, imaju vrlo nisku profesionalnu razinu. Nažalost, general je bio okružen ljudima koji se jako boje izgubiti svoje mjesto, zbog čega su sve radne pčele odustale. General se ne upušta u afere i svoje mišljenje gradi isključivo na lažima miniona. U uredu, kolaps, u skladištu strašan nered, administratori općenito stavljaju na sve, nikad nisam vidio takve gnjavaže. U uredu je oko 100 ljudi, prepuno je, toalet je loš, čak i nema blagovaonice, morate se kopati u očajnoj kantini do obližnje tvornice na hladnoći ili grijati lokalnu trgovinu. Dolazak teško, 10-15 minuta autobusom iz podzemne željeznice. U odjelu za osoblje 4re. zaposlenik koji stalno stvara izgled univerzalne zabave, ispada loše. Telemarketeri (pomoćnici menadžera) poslani su na posao za neznatnu plaću. Većina ureda stvara pojavu nasilnih aktivnosti, ali ponašaju se krajnje nepristojno, pogotovo šefovi odjela prodaje i nabave. Stalno mi jasno daju do znanja da ste gosp. Oni stalno bacaju plaće, pod raznim pametnim izgovorom..

Slušajte, zaobiđite ovu noćnu moru. Još 10 puta se sjetite mojih savjeta.

Mreža BINOOPTICS

Mišljenje kupaca:

O tvrtki:

Od svog osnutka 1991. godine, mreža salona optike Binooptika nudi stanovnicima Moskve najvišu razinu usluge i proizvode nenadmašne kvalitete. U našim salonima za vas je dostupan čitav ciklus optičkih usluga. Dijagnostiku vida obavljaju profesionalni oftalmolozi, iskusni stilisti pomoći će u izboru okvira, a kvalificirani optički inženjeri će u njega ugraditi najkvalitetnije leće. U našim trgovinama predstavljeni su okviri različitih cjenovnih kategorija. Naš asortiman uključuje proizvode više od stotinu svjetski poznatih marki, uključujući LINDBERG (Danska). Nudimo veliki izbor okvira za djecu svih dobnih skupina. Tijekom godina stekli smo veliko iskustvo rada sa složenom optikom. Radimo s naočalama i kontaktnim lećama svjetskih lidera na ovom polju: Rodenstock, Zeiss, Essilor, Rupp und Hubrach, Seiko, Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, Ciba Vision, itd. Pored toga, Binoptics je društveno odgovorna tvrtka. Zajedno s moskovskim Ministarstvom zdravlja sudjelujemo u programu pomoći slabovidnim osobama. Imamo sustav značajnih popusta za umirovljenike i djecu.

Recenzije kupaca

dobar salon za optiku, liječnici s pristupom, sve je super!

Bilo je to u salonu kod sindikata, 04.06.2017

Trgovina se puno promijenila. Ako su prije bili savjetnici i liječnici vrlo su dobrodošli. Osjetno smo i s razumijevanjem tretirali klijenta, dugo smo odabrali pravi proizvod, sada se sve promijenilo. Liječnik se bori da bude pristojan. Osoba se ne osjeća ugodno, ima problema s vidom, želi naočale ili leće kako bi to nekako nadoknadila. A kad niste baš sretni, pokušavaju se skloniti što je brže moguće, osjećaj inferiornosti se pogoršava. Nisu pitali postoji li popust u trgovini (iako su prije vidjeli kartu). A fraza "ona ne zna.", Izgovorena u nazočnosti klijenta, ne izaziva poštovanje. Također 700? jer obračun nije najbolji način za zaradu i privlačenje više kupaca. Sa istim uspjehom možete besplatno provjeriti svoj susjedni susjed. Šteta za trgovinu, prije nego što je bila izvrsna uz izvrsnu uslugu. Sada je osoblje orijentirano prema klijentima. Ne osjećam se kao povratak. Također je čudno da je uređaj pogrešno otkrio vid (prije toga u dvije klinike, uključujući Fedorovskog, proveden je test, vid je bio niži), i kao rezultat toga, leće su nepravilno odabrane. Poštovana uprava, osoblje budite pažljiviji ili ga promijenite i bit će više kupaca. Sretno u poslu!

BINOOPTICS je optička tvrtka osnovana 1991. godine. Pozivamo vas da posjetite novi salon optike na stanici metroa Shipilovskaya. Nudimo veliki izbor okvira za muškarce i žene različitih cjenovnih kategorija, kao i dječje modele za djecu različitih dobnih skupina. Iskusni optički inženjeri ugradit će leće najkvalitetnije u vaš okvir. Sunčane naočale popuste do 50%. Pojedinosti o savjetovalištu.