Biografija Diane Gurtskaya bez naočala

Diana Gurtskaya uvijek ulazi na veliku pozornicu u slici poznatoj gledatelju. Čak je i u sjajnim časopisima problematično pronaći njezinu fotografiju bez naočala otvorenih očiju. Ne tako davno umjetnik je odlučio napraviti izuzetak i obradovati obožavatelje i novinare u novom imidžu bez tamnih naočala. Ovaj trik izazvao je puno povratnih informacija iz različitih segmenata stanovništva.

Šokantna slika romantičnog pjevača

Diana Gurtskaya odlučila se pojaviti u novoj ulozi za snimanje novog videa. Rad na video formatu pjesme koju je napisao genijalni skladatelj Victor Drobysh "Izgubivši" postao je razlog za pojavu na internetu fotografije pjevačice bez naočala s otvorenim očima. Radi snimanja, žena se odrekla uobičajene pop slike.

Zanimljiv trenutak u videu bio je snimak na kojem se Diana Gurtskaya pojavljuje bez naočala otvorenih očiju, a koja se odmah na fotografiji pojavila u medijima. Umjetnik je odlučio napustiti glamurozne preljeve, obojavši kapke crnim nijansama u stilu zadimljenog leda.

RODITELJI NISU IMAJELI U RAZUMIJEVANJU VIŠE GUBITKA

U ranom djetinjstvu Diana nije pokazivala znakove problema s vidom. Ponašala se isto kao i vršnjaci, a oči joj nisu bile zamagljene. Ali kad su roditelji napravili malo preuređenje u kući, ona je pala, pokušavajući sjesti na sofu i snažno osakatila lice. Uplašeni roditelji odveli su je liječniku na pregled, zbog čega je postalo jasno da Dianin pogled luta i ne fokusira se na okolne predmete.

Prvih deset godina roditelji su djevojčicu odveli oftalmologu želeći pronaći stručnjaka koji može izliječiti očne bolesti. Ali svi su postavili istu dijagnozu - ova je bolest neizlječiva.

Kako nikada nisu pronašli način da ispravi vid svoje kćeri, roditelji su je poslali u specijaliziranu internatu za djecu koja imaju prirođenu sljepoću i probleme sa vidom..

Ali za Dianu to nije bilo dovoljno. Sanjala je da sjedne za klavir i nauči svirati. Stoga je, dok je studirala u Tbilisiju, uvjerila učitelje Glazbene škole da može svirati na uho. Redovni časovi pomogli su joj da razvije ne samo sposobnost sviranja, već i pjevanja. U dobi od 10 godina već je nastupila na pozornici Filharmonije i nije se stidjela javnosti.

U sljedećim godinama, nevjerojatna djevojka postigla je nevjerojatne rezultate u glazbi. Uspjela se probiti na rusku scenu zahvaljujući svom talentu, a ne vezama. I tijekom godina rada razvila je tabu: "nikad ne inzistirajte na vlastitoj ekskluzivnosti i ne izazivajte sažaljenje među drugima." Stoga je slika Dijana uvijek savršena. Prati vlastiti izgled i uvijek napušta kuću sa savršenim make-upom i pazi na svoju figuru. Mnoge svjetske zvijezde ne mogu se pohvaliti takvom pažljivošću..

POPULARNOST I KARIJERA

Pjesma "Tu si", koju je na velikoj pozornici izvela Diana Gurtskaya, napravila je nevjerojatnu senzaciju. Pjevačica je pjevala tako emotivno i istinito da su većini publike suze tekle niz obraze..

Prvi pjevačev album, objavljen godinu dana kasnije, otkupljen je tek nakon što je udario u prozore specijaliziranih trgovina. Bio je to uspjeh koji bi Diana majka mogla ponositi. Ali ona je mogla gledati uzlet u karijeri samo s neba. Zbog toga je predstava Gurtskaya bila tako odvažna i živahna.

Kako izgleda Diana Gurtskaya bez naočala. Kako je živjela prije i što sada radi

Pjevačica je rođena u gradu koji se zvao Sukhumi 1978. godine. U početku, njezini roditelji nisu znali za djevojčinu bolest dok je nije izbacila iz kreveta jer nije mogla navigirati. Roditelji su to smatrali čudnim i obratili se stručnjacima za pomoć. Liječnici su ih uznemirili govoreći kako Diana ima urođenu sljepoću. Unatoč tome, Diana je odrasla kao svrhovito dijete i „od malih nogu“ maštala o tome da postane pjevačica.

1995. godine, na natjecanju za glazbenike, Dianu je primijetio Igor Nikolaev, s kojim su kasnije surađivali. Stvorio je glavne pjesme pjevača do danas. Djevojka se uvijek pojavila u javnosti s naočalama, ali 2014. godine objavljen je video u kojem je pjevač bez njih.

U svom osobnom životu Diana ide dobro. Kad joj je Peter Kucherenko dao ponudu, nasmijala se molbom za zvijezdu. Ali Petar je ispunio njezin zahtjev i na nebu se pojavila zvijezda, nazvana po Gurtskoj. Sada par ima sina Konstantina. Također sanjaju o kćeri..

Pored toga, Diana aktivno sudjeluje u dobrotvornim akcijama kako bi pomogla djeci s invaliditetom.

"Tako lijepo!": Lice Dijane Gurtskeje bez naočala prvi je pokazao njen brat

41-godišnju Dianu Gurtskaya u javnosti je nemoguće vidjeti bez naočala. Pjevačev brat Robert zadovoljio je svoje obožavatelje dijeljenjem okvira iz atmosferskog fotošuta.

Brat je ujedno i producent izvođača. Na fotografiji je Diana snimljena stvarno bez naočala. Njeno lice pokriva samo dodatni pribor u orijentalnom stilu.

Pjevačica pozira sa svijetlom šminkom i sklopljenih očiju. Autor ove senzualne fotografije bio je fotograf iz Tbilisija.

Diana Gurtskaya - biografija, informacije, osobni život

Diana Gurtskaya

Diana Gudaevna Gurtskaya (teret. დიანა ღურწკაია). Rođen je 2. srpnja 1978. u Sukhumi. Ruska pop pjevačica i javna ličnost. Zasluženi umjetnik Ruske Federacije (2006).

Diana Gurtskaya rođena je 2. srpnja 1978. u Sukhumi. Imajte na umu da je ime pjevača megrelijskog podrijetla i nije sklon.

Otac - Guda Adamurovich Gurtskaya, rudar.

Majka - Zaira Amiranovna Gurtskaya, učiteljica (umrla 2001.).

Diana je slijepa od rođenja. Međutim, ovo nije nasljedna bolest - u njezinoj obitelji svi imaju apsolutno normalan vid. Ubrzo nakon rođenja postalo je jasno da Diana ne odgovara na slike i svijetle igračke, samo je mogla razlikovati svjetlost i sjenu, dan i noć. Djevojka je prikazana na očima oftalmologije, odvedena je u Tbilisi i Moskvu, ali sve je bilo uzalud.

Ona je najmlađe (četvrto) dijete u brojnoj obitelji.

Ima dva brata: Džembula (biznismena) i Roberta (producenta Dijane), obojica su diplomirali na sveučilištu u Tjumenu.

Liječnici nisu vidjeli načine za vraćanje djetetovog vida. Nepoznata sa svijetom ljudi, Diana neko vrijeme nije ni shvatila da je smrtno bolesna: u obitelji je tretirana kao i druga djeca, ne usredotočujući dijete na njegovu bolest. Prisjetila se: "Odrasla je kao obično dijete - i trčala je, padala i bila je nestašna. Kažnjena sam zbog ludila. Kao dijete nikad nisam mislila da imam problema. Nikad kod kuće nismo imali suze, roditelji nisu razgovarali o mojoj tragičnoj situaciji" sudbina. Iako smo, naravno, bili zabrinuti, odvedeni liječnicima. Ali nisu me potresli, naprotiv, od roditelja sam uvijek čuo: "Isti ste kao i svi!".

Diana Gurtskaya u djetinjstvu

Završila je internat za slijepu i slabovidnu djecu u Tbilisiju. Ujedno je uvjerila učitelje glazbene škole da može naučiti svirati klavir. Morala se osloniti samo na sluh i svoje vlastito pamćenje. Osim toga, Diana je bila odvojena od svoje obitelji: internat je bio udaljen 500 kilometara od njene kuće.

Sa 10 godina debitovala je u Tbiliskoj filharmoniji, otpjevala duet s gruzijskom pjevačicom Irmom Sokhadze.

S osamnaest godina se preselila u Moskvu sa svojom obitelji. Godine 1995. postala je jedna od pobjednica glazbenog natjecanja "Jalta - Moskva - Tranzit". Godine 1999. diplomirala je na pop odjelu Moskovskog glazbenog fakulteta Gnesins. 2003. diplomirala je na Institutu za suvremenu umjetnost i upisala magistraturu na Fakultetu umjetnosti Moskovskog državnog sveučilišta. M. V. Lomonosova.

U ožujku 2000., studio „ARS“ objavio je debitantski album pjevača „Tu si“, na kojem su bile pjesme Igora Nikolajeva i Sergeja Čelobanova.

2002. godine izlazi drugi album pjevača "Znate mamu".

Diana Gurtskaya i Alla Pugacheva

1. ožujka 2008. godine u palači sporta u Tbilisiju održano je kvalifikacijsko kolo, prema rezultatima koje je Diana u svibnju predstavljala Gruziju u Beogradu na međunarodnom natjecanju Eurovision 2008.

Surađivao je s takvim izvođačima kao što su Jose Carreras, Andrey Kovalev, Grigory Leps, Goran Bregovich, Joseph Kobzon.

2009. godine, na Međunarodni paraolimpijski dan, koji se prvi put održao u Moskvi, Organizacijski odbor Olimpijskih igara u Sočiju 2014. dodijelio je Diani Gurtskaya status ambasadora u Sočiju 2014. kao osobe koja promiče ideje olimpijskog i paraolimpijskog pokreta u Rusiji i svijetu.

2011. godine Diana Gurtskaya sudjelovala je u showu "Ples sa zvijezdama", govoreći u tandemu sa Sergejem Balashovom.

2014. godine objavljen je video za pjesmu "Izgubim te" koja je postala posebna: gledatelji su prvi put mogli gledati Dijanu bez naočala.

Diana Gurtskaya - gubim te

Godine 2017. sudjelovala je u presnimavanju njemačkog filma "Nema veze". Morala je izraziti ulogu majke glavnog junaka. Prema Gurtskoj, posao joj je bio lak, jer je ona kao majka uspjela osjetiti svoju heroinu.

"Želio bih da ljudi pričaju o mom poslu bez prisjećanja na moje tamne naočale. Ali, očito, to se ne može izbjeći. Pokušavam ne kultivirati tu temu. I ne smatram se ničim posebnim - običnom osobom, živim normalan život - kaže Diana.

Društveno-politički položaj Diane Gurtskaya

Diana Gurtskaya - članica Javnog vijeća pod predsjedateljem Vijeća Federacije Rusije.

Jedan od osnivača i predsjednik Upravnog odbora Fonda za pomoć slijepoj i slabovidnoj djeci „Na poziv srca“.

Od 2011. - član Javne komore Ruske Federacije, predsjednik Komisije za potporu obitelji, djeci i majčinstvu.

Od 2013. dekretom predsjednika Ruske Federacije br. 603 od 3. srpnja 2013. Diana Gurtskaya imenovana je članicom Komisije pod predsjednikom Ruske Federacije za osobe s invaliditetom..

1. ožujka 2014. godine potpisala je apel kulturnih ličnosti Rusije u znak podrške politici predsjednika Ruske Federacije V.V. Putin u Ukrajini i na Krimu.

Podržao je ideju patrijarha Moskovskog i čitave Rusije Kirila o zabrani pobačaja u Rusiji.

Diana Gurtskaya u emisiji "Sama sa svima"

Visina Diane Gurtskaya: 168 centimetara.

Osobni život Diane Gurtskaya:

Oženjen. Muž - Pyotr Aleksandrovich Kucherenko (rođ. 1974), profesor na Odjelu za ustavno pravo, Sveučilište za prijateljstvo naroda u Rusiji, pravnik, doktor prava. Upoznali smo se 2002. godine zahvaljujući Irini Hakamada. U početku je postojala poslovna suradnja između njih, a onda su započeli odnosi koji su se razvili u brak. "U početku nisam zamišljao da ćemo uspjeti. Bili smo tako različiti - on je ozbiljna osoba, ja sam osoba koja govori o smijehu. Bilo mi je neugodno. U početku smo se čak zvali i vi. Petja me je dobro podmitio. Tada smo bili telefonski razgovori koji su bili sve duži, cvijeće, znakovi pažnje, ogromna torta za Valentinovo s natpisom "Od svih vas zaljubljenih". A onda je Petar vodio ljubav ", podijelila je Diana.

Vjenčali su se 21. rujna 2005. 29. lipnja 2007. par je imao sina Konstantina Kucherenka.

Diana je zajedno sa suprugom stvorila fond za pomoć slijepoj djeci "Na poziv srca".

Diana Gurtskaya i suprug Pyotr Kucherenko

Diskografija Diane Gurtskaya:

2000 - Ovdje ste
2002 - Znaš mama
2004. - Natječaj
2007. - 9 mjeseci

Video klipovi Diane Gurtskaya:

1997. - "Čarobno staklo"
1999. - Ovdje ste
2000. - Dva mjeseca
2001. - "Prva ljubav"
2002 - "Znate mamu"
2004. - "Tender"
2006. - "9 mjeseci" (duet s Andrejem Kovaleva)
2008. - Doći će mir
2010. - "Narodni ljudi" (duet s Josephom Kobzonom)
2014. - "gubim te"

Diana Gudaevna Gurtskaya

Fotografija sve

Video sve

Sama sa svima: Diana Gurtskaya

2016/6/1. "Živim kao i svi drugi"

Diana Gurtskaya. Kad su svi kod kuće sa Timurom Kizyakovom

Srdačan razgovor s Jasminom: Diana Gurtskaya

Diana Gurtskaya - biografija

Diana Gurtskaya, popularna gruzijska pjevačica, slijepa od rođenja, predsjednica Javne komisije za potporu obitelji i majčinstva, poznata je po jedinstvenom glasu i tamnim dizajnerskim naočalama, bez kojih se ne pojavljuje u javnosti.

Djetinjstvo

Rođen je 2. srpnja 1978. u obalnom gradu Sukhumi (sada Abhazska autonomna republika). Otac buduće glumice Gude Adamurovich radio je u rudniku, a njena majka Zaira Amiranovna radila je na polju učitelja u školi. Diana je najmlađe dijete u obitelji. Ima sestru po imenu Eliso, o kojoj je malo poznato, i dva starija brata Jambul i Robert.

Diana Gurtskaya u djetinjstvu s majkom

Gurtskaya je slijepa od rođenja, iako problem nije odmah identificiran. No, nakon što je mala Dijana kliznula i snažno udarila glavom, roditelji su se obratili najbližoj bolnici radi pomoći. Pregled kod liječnika završio je razočaravajućom dijagnozom: urođena sljepoća. Unatoč tome, odnos oca i majke prema djevojčici ostao je praktički nepromijenjen. Nisu željeli da se dijete osjeća nedostatkom, a naknadno je takvo obrazovanje dalo pozitivne rezultate.

U dobi od 7 godina Diana ulazi u internat za slijepu djecu, koji je bio u Tbilisiju.

Djevojčica prvi put tako dugo napušta svoju obitelj, ali riječi majke da nije blistala u rodnom gradu dale su određenu motivaciju. Pokušavajući odvratiti od tužnih misli, Gurtskaya započinje s lokalnim učiteljem nastavu o razvoju glasnica. Kasnije je poslana u glazbenu školu u klaviru, gdje je dijete dobivalo poteškoće, jer tadašnje obrazovanje nije uzelo u obzir osobine slijepih. Ali učitelji su cijenili savršen sluh buduće pop zvijezde.

Kreativni koraci

Prvi susret s velikom pozornicom u Dianu dogodio se kad je imala 10 godina. Tijekom studija u glazbenoj školi, majka je sudjelovala s djevojčicom na raznim natjecanjima. Na jednom od tih nastupa Diana je primijetila pjevačica Irma Sokhadze. Duet njihovih glasova odjeknuo je na pozornici Tbiliske filharmonije. Kad je Gurtskaya navršila 18 godina, cijela se obitelj odlučila preseliti u Moskvu, bliže "velikim mogućnostima" i daleko od rata.

Diana Gurtskaya u prvoj izvedbi Jalta-Moskva-Tranzit

1995. Diana je sudjelovala na natjecanju glazbenih talenata "Yalta-Moskva-Transit" s pjesmom "Tbiliso". Njezin anđeoski glas i senzualno izvođenje skladbe primijetili su takve figure kao što su Laima Vaikule, Igor Nikolaev i skladatelj Igor Krutoy. Organizatori natjecanja nagradili su glumicu posebnom nagradom s obzirom na činjenicu da ne može zauzeti prvo mjesto. Osobno ga je mladi pjevač predstavio sam Nikolaev, koji je Dianu ubrzo ponudio zajedničku suradnju.

Nakon preseljenja u glavni grad, Gurtskaya se odlučila školovati u Gnesinovoj školi. Diplomirala je na pop odjelu 1999. godine i odmah upisala Institut za suvremenu umjetnost. 2003. godine nastavila je studij na magisteriju (umjetnički fakultet Moskovskog državnog sveučilišta Lomonosov).

Diskografija

2000. godine, zajedno sa Igorom Nikolaevim, u studiju ARS snimila je svoj prvi glazbeni album "Tu si", koji je sadržavao popularne skladbe poput "Srce", "Bez tebe", "Oprosti mi", "Konj". Publika se posebno sjetila pjesme "Tu si", koja je ubrzo postala hit godine. Ni ovaj pjevačev životopis nije bio posve sretan. Majke su postavile strašnu dijagnozu. Prevladavajući suze, Diana je pokušala što je moguće aktivnije raditi na svom poslu kako bi Zaira Amiranovna mogla uhvatiti minute svoje slave.

Diana je 2001. pokopala majku, uloživši sve svoje emocije u stvaranje novog albuma "You Know Mom", objavljenog 2002. Tijekom izvođenja istoimene pjesme Diana često puše usamljenu suzu u spomen na vlastitu osobu. Uprkos tragediji trenutka, emotivnost je postala jedinstveno "obilježje" pjevača. Njezin glas doslovno prodire u ekran svakodnevice i daje svojim slušateljima suptilnu notu sretne tuge.

Stalne turneje po zemlji i dueti s takvim poznatim ličnostima kao što su Joseph Kobzon i Toto Kutuno glumicu su podigli na postolje neviđene popularnosti. 2004. godine snimila je album "Tender" koji je sadržavao sastave "Jutro", "Anđeli nade", "Dva srca" i "Biti s tobom". A 2007. Dianin novi album "9 mjeseci" pojavio se na policama glazbenih trgovina. Uključio je dvije pjesme koje je pjevač otpjevao duet s Kobzonom i Kovaleva.

2006. godine Gurtskaya je dodijeljena titula "zasluženog umjetnika Ruske Federacije". Nakon kvalifikacijskog natjecanja održanog u Gruziji 2008. godine, Diana odlazi osvajati strane zemlje na Euroviziju. Smatra se prvom slijepom pjevačicom u istočnoj Europi. Unatoč činjenici da su mnogi glazbeni kritičari dali pozitivnu kritiku pjesmi „Mir dobro dođi“, Dijana je zauzela tek 11. mjesto, ali uspjela se probiti u finale natjecanja.

Diana Gurtskaya u emisiji "Ples sa zvijezdama"

2011. godine plesala je sa Sergejem Balašov na pozornici emisije "Ples sa zvijezdama". 2017. izlazi njezin posljednji album Panic. Snimljeni su videoisječci za brojne pjesme izvođača, uključujući hitove "Čarobno staklo" iz 1997., "Ovdje si", "Prva ljubav", "Znate mama" u režiji Tigrana Keosayana, "Tender", "9 mjeseci" 2006 godine, Mir će doći i izgubiti vas 2014.

Društvena i politička aktivnost

Aktivno surađuje s raznim zakladama vezanim za podršku obiteljima i osobama s invaliditetom. Diana je 2009. godine dobila status ambasadora od Organizacijskog odbora Olimpijade u Sočiju 2014. godine. 2010. godine primila je Red prijateljstva u dobrotvorne svrhe. Gurtskaya je također predsjednik Nadzornog odbora Fondacije za potporu slabovidnim osobama, a od 2011. godine zastupa Komisiju za potporu djeci i majčinstvu u Javnoj komori Rusije. 2013. godine pjevačica dekretom predsjednika pada u državnu komisiju za osobe s invaliditetom.

Diana Gurtskaya s Putinom

Godine 2014., tijekom akutne političke krize u Ukrajini, podržao je trenutnog predsjednika Ruske Federacije i njegove akcije u vezi s krimskim poluotokom. Diana izražava potporu patrijarhu Kirilu u vezi s zabranom pobačaja. Početkom 2018. godine on govori na velikoj pozornici u znak podrške Vladimiru Putinu na predsjedničkim izborima. I iste godine izabrana je za punomoćnika Sergeja Sobyanina, gradonačelnika Moskve.

Osobni život

2002. godine, zahvaljujući vještini Irine Khakamade u nabavi, Diana je upoznala svog budućeg supruga, profesora Katedre za ustavno pravo, Petra Aleksandroviča Kucherenka. Godinu dana nakon ovog sastanka, pjevačica se počela susresti s uspješnim odvjetnikom. Kao što sama Gurtskaya kaže, kada joj ju je predložio Petya, ona je u šali odbila želeći „zvijezdu s neba“. I kakvo ju je iznenadilo kad se 2004. godine na nebu pojavila zvijezda, nazvana u njenu čast. U rujnu 2005. mladi par potpisao je bračni ugovor. Zajedno sa suprugom organizirala je Fondaciju "Na poziv srca", za koju svi koji u obitelji imaju slijepu djecu mogu zatražiti pomoć.

Diana Gurtskaya s Peterom Kucherenkom

U ljeto 2007. Diana je postala majka dječaka po imenu Konstantin. Pjevačica je odlučila da ne mazi sina, pa je dijete pohađalo redoviti, a ne elitni vrtić. Umjetnik govori o njemu kao o potpuno razvijenoj osobi. Sastavlja pjesme, bavi se koreografijom, dobro pjeva, a također uživa u tenisu i klaviru. Iako se na početku trudnoće vrlo brinula zbog pitanja prijenosa nasljedstva, često se obraćala stručnjacima radi savjeta. Ali dječak, suprotno svim strahovima, odrasta kao zdrav i punopravan čelo društva.

Diana Gurtskaya sa sinom

Stariji brat Edward-Jambul umro je 2009. godine nakon brutalnog premlaćivanja. Dijana uglavnom o toj tragediji šuti, jer tijekom istrage zločina počinitelji nisu identificirani. Gurtskaya se maksimalno trudila da otkrije istinu, ali predala se u neravnopravnoj borbi sa sustavom za provođenje zakona. Njena sestra živi u Gruziji i ima troje djece, a brat Robert producent je umjetnika.

Diana ne želi da ljudi osjećaju žaljenje kad je pogledaju i trudi se najbolje kako bi izbjegli klišeje: "Osoba s invaliditetom".

Uvijek se pojavljuje u javnosti u elegantnom odijelu i, unatoč svojoj sljepoći, drži se vrlo samouvjereno. Pjevačica sanja o svojoj kćeri i provodi puno vremena sa sinom. Dječak je jako vezan za majku i sanja o tome da postane profesionalni sportaš. U obitelji su sve uloge raspoređene. Diana sebe smatra "čuvarom ognjišta", a njen muž "glavnom zaradom".

Diana Gurtskaya sada

Gurtskayeve pjesme i dalje su popularne među njenim fanovima, ali sama umjetnica pokušava pronaći novu nišu u svom radu. Krajem 2017. godine izvela je duet s Glebom Matveychukom lirsku pjesmu „Obećaj mi ljubav“. Također se pojavio u javnosti tijekom proslave Dana Moskve. A 2019. godine pozvana je u televizijsku emisiju "Stvarno želim biti prijatelji", gdje je izvela pjesmu "Svladaj sebe".

Njezin nastup u TV emisiji "Živi sjajno!" postao pravi događaj u svijetu popa, jer je Dijana prvi put pred kamerama uspjela podijeliti svoje strahove s javnošću. Jednom su joj liječnici, nakon rutinskog pregleda, otkrili neoplazmu u njoj. Stručnjaci su tvrdili da tumor može biti zloćudan i da je vrijedno odmah obaviti operativni zahvat. Budući da joj je majka umrla upravo od onkologije, Diana je ovu vijest shvatila s užasom. Ali operacija je bila uspješna, a sve tragove bolesti uklonile su vješte ruke kirurga.

Gurtskaya ne zaboravlja ni na trenutak o svojim odgovornostima u pogledu razvoja socijalnog okruženja za djecu s invaliditetom. Pjevala je jednu od svojih najljepših pjesama, Anđeli nade, u rehabilitacijskoj ustanovi na moskovskom Sveučilištu za humanističke znanosti. Sudjelovala je i na festivalu dječjeg i omladinskog stvaralaštva Blues Without Borders početkom 2019. godine..

Diana Gurtskaya

Život, obitelj i karijera.

Od administratora 6. studenog 2018., 11:09 17 pregleda 664 glasa

Ostale poznate osobe nazvane:Dijana

Ne mogu svi odlučiti iskoristiti svoj talent kako bi uspjeli, pogotovo ako niste poput svih ostalih. Diana Gurtskaya ruši stereotip da ako imate ograničene mogućnosti, tada ste značajno inferiorni u odnosu na druge, zdrave ljude. Ova pjevačica nije uspjela steći više od jednog obrazovanja, naučiti svirati klavir, bila je slijepa, već je osvojila srca milijuna slušatelja u mnogim zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza.

Upornost, marljivost i samopouzdanje pomogli su Diani Gurtskaya postići veliki uspjeh.

Visina, težina, starost. Koliko godina ima Diana Gurtskaya

Postoji jednostavan obrazac: ako ste slavna osoba, onda ste javno i javno vidljivi, što znači da se o svemu raspravlja, uključujući visinu, težinu, dob. Koliko stara Diana Gurtskaya nije tajna, kao ni njezini parametri. Visina pjevača je 1m 68 cm, težina - 62 kg. U ljeto 2018. navršit će 40 godina.

Slijepoća ne sprečava Diana Gurtskaya da se brine o sebi, svojoj težini i izgledu. Uvijek je vitka, njegovana i nikada ne izlazi bez šminke. Vrlo popularne su fotografije, na kojima je prikazana Diana Gurtskaya. Fotografije u njihovoj mladosti i sada pjevačica se praktički ne razlikuju, a ovo je nevjerojatno.

Biografija i osobni život Diane Gurtskaya

Biografija i osobni život Diane Gurtskaya nije samo kratka priča o slijepoj djevojci kojoj neprestano treba njega, ona je nešto uzbudljivo i impresivno.

Pjevačica je rođena u gruzijskoj obitelji 2. jula 1978. godine. Pjevačica ima veliku obitelj: otac Diane Gurtskaya - Guda Gurtskaya, rudar, majka - Zaira Gurtskaya, školski učitelj, brat - Dzammbul Gurtskaya, brat - Robert Gurtskaya, sestra - Eliso Gurtskaya.

Roditelji nisu odmah otkrili da je Diana rođena slijepa, tek nakon malog incidenta, kad su otišli u bolnicu, otkrivena je kongenitalna sljepoća. Svi su bili glupi, ali nitko nije htio promijeniti svoj odnos prema maloj Dijani, već naprotiv, učinio je sve da se osjeća poput ostatka djece. Nije pošteđena više od ostalih, padala je i kazna zbog zabluda.

U dobi od sedam godina roditelji su odlučili poslati Dianu na studij u internat za slijepu djecu u gradu Tbilisiju. U tom se trenutku djevojka potpuno zbunila jer se nikada prije nije rastala s roditeljima. Jako joj je nedostajala obitelj, ali majka ju je uvijek poticala i inzistirala na Dianinom treningu, što ona nije mogla dobiti u svom rodnom gradu. Diana je došla kući za praznike, ali to, naravno, nije bilo dovoljno. Zatim je pronašla hobi koji bi je mogao malo odvratiti od kućne muke. Počela se baviti vokalima s učiteljicom, a kasnije, paralelno, studirajući u glazbenoj školi. Bilo je teško, jer nije bilo posebnog glazbenog treninga za slijepe. Kao što je pjevačica kasnije priznala, glazba joj je bila spas.

Ispostavilo se da, unatoč nedostatku vida, djevojka ima divan sluh i glas. Već u dobi od 10 godina Diana Gurtskaya prvi put se pojavila na pozornici Filharmonije.

1995. Diana je sudjelovala na međunarodnom festivalu pjesama, čiji su suci bili poznati i cijenjeni ruski umjetnici, poput Igora Krutoya, Lolita, Igora Nikolajeva. Potonji je bio toliko dirnut njenim glasom i pjesmom da joj je ponudio suradnju, što je Gurtskaya naravno prihvatila.

Zahvaljujući ovom sudbonosnom susretu, Diana Gurtskaya i počela je stjecati popularnost. Nakon preseljenja u glavni grad, djevojčica ulazi u školu Gnessin, a također studira scenske vještine na GITIS-u.

Jedna od prvih kompozicija koja je postala popularna bila je pjesma Igora Nikolajeva "Ovdje si". Pokazalo se da je Gurtskaya, izvodeći je, iskusila nevjerojatnu bol zbog gubitka (smrti majke).

Ubrzo, pjevačica izdaje album, a čak i kasnije, postaje poznata, na turneji s poznatim svjetski poznatim pjevačima.

Pjevačica se nije voljela širiti o osobnom životu. Poznato je da je odvjetnik Petro Kucherenko postao njezin izabranik i suprug.

Obitelj i djeca Diane Gurtskaya

Osim repertoara, obožavatelji pjevačevog stvaralaštva zanimali su i obitelj i djecu Diane Gurtskaya.

O osobnom životu Diane Gurtskaya prvo se raspravljalo otkad je postalo poznato da o pjevaču brine Peter Kucherenko. U početku su mladi bili povezani samo poslovnim odnosima, jer je Pyotr Kucherenko u to vrijeme već bio uspješan odvjetnik. Ali da bi osvojio djevojčino srce, morao je naporno raditi. Kako se ispostavilo, Diana nije odmah pristala na Petrov prijedlog ruku i srca.

U rujnu 2005. Diana Gurtskaya i Petro Kucherenko su se vjenčali. 2007. postali su sretni roditelji Kostjinog sina.

Sin Dijane Gurtskaya - Kostya

Prvi i jedini sin Dijane Gurtskaya - Kostya, rođena 2007.

Nakon TV emisije "Dok su svi kod kuće" s Timurom Kizjakovom, Gurtskaya sin izrazio je nezadovoljstvo prevelikim radnim opterećenjem i nedostatkom slobodnog vremena za banalne dječje igre. Kako se ispostavilo, Kostya se bavi plesom, glazbom, tenisom, a sada su njegovi roditelji odlučili dodatno poboljšati svoje znanje engleskog jezika.

Što se tiče budućnosti, Kostya je u početku maštao o odvjetničkoj karijeri kao otac, ali počeo je igrati tenis, odlučio je postati profesionalni teniski sportaš.

Suprug Diane Gurtskaya - Pyotr Kucherenko

Pjevačica je svog budućeg supruga upoznala zahvaljujući Irini Khakamada 2002. godine. Tada je Diana Gurtskaya koristila usluge uspješnog odvjetnika Pyotra Kucherenka. Godinu dana kasnije, pred javnošću su se pojavili kao par.

Poznato je da je Peter dugo vodio brigu o Dijani. Pa, kad joj je on predložio, očekivala je od ljubavnika neke nepredvidive radnje. Kao rezultat toga, Peter je u ime svoje voljene imenovao jednu od otvorenih zvijezda. Ovo je vrlo dirljiv i romantičan čin, što je pjevačica cijenila..

Danas, 18 godina, prvi i jedini suprug Dijane Gurtskaya - Petro Kucherenko. Sin supružnika vrlo je sličan ocu.

Diana Gurtskaya, fotografija bez naočala otvorenih očiju

Diana Gurtskaya cijelo se vrijeme pojavljuje u javnosti samo u zatamnjenim naočalama. To je razumljivo, jer njezine oči, pogotovo kada su otvorene, ne izgledaju vrlo privlačno. Podsjetimo da pjevačica ima urođenu sljepoću, pa nikad nije vidjela one boje života koje su dostupne svim viđenim ljudima.

Mnoge gledatelje zanima kako Diana Gurtskaya izgleda bez naočala. Fotografija bez naočala otvorenih očiju je samo iz obiteljske arhive kada je pjevačica bila dijete. Preostale fotografije na mreži uz sudjelovanje pjevača samo u naočalama.

2014. godine Diana Gurtskaya glumila je u videu bez naočala, ali zatvorenih ili spuštenih očiju.

Instagram i Wikipedia Diana Gurtskaya

Postoje li Instagram i Wikipedija Diane Gurtskaya? Da, ona je na Instagramu, ali čini se da se nedavno registrirala, plus što prenosi fotografije koje je snimila, u većini slučajeva su neuspješna i zamagljena. Na popularnoj društvenoj mreži pjevačev račun sadrži 1853 pretplatnika.

Zajedničke fotografije s odmora na Baliju ne tako davno objavio je na mreži suprug Gurtskaya. Sudeći po fotografiji, sretni su.

Wikipedia također sadrži podatke o ruskoj i gruzijskoj pjevačici Diani Gurtskaya. Ovdje možete pronaći informacije o pjevačevom repertoaru i njezinim nagradama..

Diana Gurtskaya: djetinjstvo, osobni život

Ime Diana Gurtskaya

Datum rođenja 02.07.1978 (42 godine)

Mjesto rođenja Sukhumi, Abhazija (bivši Gruzijski SSR)

Znak raka raka

Prema kineskom horoskopu Konj

Aktivnosti pjevača, javna ličnost

Foto Diana Gurtskaya bez naočala, otvorenih očiju, nemoguće je pronaći na mreži. Tom su prigodom prije nekog vremena skeptici pokušali predstaviti verziju PR obmane popularnog pjevača. Navodno je s umjetnikovim vidom sve u redu, a slavu je stekla samo sažaljenjem.

Prema njenim riječima, ne treba gledati slijepu osobu u oči, nadajući se da će tamo vidjeti odraz njene duše. Čitav unutarnji umjetnički svijet utjelovljen je u njezinim kompozicijama koje Gurtskaya s zavidnom postojanošću izdaje dvoru tražeći obožavatelje.

Djetinjstvo

Buduća slavna osoba rođena je u glavnom gradu Abhazije, gradu Sukhumi, 2. lipnja 1978. godine. U početku roditelji nisu znali za probleme vida kćeri. Sve se otvorilo kad je djevojčica pala s kauča i razbila lice u krvi.

Diana Gurtskaya u djetinjstvu

Na nekoliko dječjih fotografija Diana Gurtskaya bez naočala, otvorenih očiju. Jasno se vidi da je izgled umjetnika karakterističan za slijepe osobe. Navodno su se pjevačevi rođaci odlučili na takve publikacije pokušavajući zaštititi mladu ženu od napada zlobnih i zavidnih osoba.

U ranoj dobi Gurtskaya nije imala problema s komunikacijom i kućanskim poslovima. Njeni su roditelji pokušali zaštititi kćer od vlastitih osjećaja zbog toga.

U ranoj dobi Diana Gurtskaya

Dali su sve od sebe kako bi uslijedili samopoštovanje kod slijepe djevojke, nisu je razlikovali od ostatka djece s pretjeranom sažaljenjem. Starija braća uvijek su se brinula o njezinoj sestri i pokušavala joj ugoditi u svakoj prilici.

Rustam je nakon toga postao producent sestre, promovirajući je u prve korake svih glazbenih natjecanja.

studija

Glazbene sposobnosti slijepe djevojčice razvile su se vrlo rano. Prema pjevačici, počela je pjevati prije govora.

Diana Gurtskaya na pozornici

Roditelji, nadahnuti talentom svoje kćeri, pomogli su joj koliko su mogli:

  • kupljene glazbene igračke;
  • neprestano uključivao glazbu;
  • vozio na sve vrste koncerata.

Tvrdoglavost i snaga karaktera Diana je pokazala već u 8. godini. Nastavnici glazbene škole nisu željeli snimiti Gurtsku na tečaj glasovira, motivirajući njezino odbijanje sljepoćom. Djevojčica je uspjela dokazati sposobnost učenja igrajući popularnu melodiju na uho.

Uz glazbene časove, Diana je kombinirala studije u internatu za slijepu djecu. Roditelji su morali strpljivo objasniti svojoj kćeri zašto se njena nastava razlikuje od uobičajene nastave u standardnoj srednjoj školi.

Izvrsne preporuke nakon što je glazbena škola pomogla pjevaču da uspješno položi ispite u Gnessin School of Music za klasu jazz vokala. Već tada na fotografiji Diana Gurtskaya nije se mogla vidjeti bez naočala, s otvorenim očima.

Paralelno s glazbom, talentirana djevojka magistrirala je scensku umjetnost u GITIS-u, a potom je upisala Moskovsko državno sveučilište. Lomonosov na tijek povijesti umjetnosti.

2003. godine Diana je dobila diplomu s odlikovanjem na ovom polju. Gurtskaya je sve to vrijeme puno gostovala, uspješno objavljujući jednu novu kolekciju pjesama u svom vlastitom izvođenju.

Osobni život

Dugo se ništa nije znalo o ljubavnim iskustvima uspješne pjevačice. Prvi put o promjenama u osobnom životu Diane Gurtskaya, čiju fotografiju bez naočala, otvorenih očiju ne možete pronaći nigdje drugdje, započeli su razgovori nakon što je upoznala svog budućeg supružnika. Znakovito je da prvi susret s budućim izabranicima na umjetnika nije ostavio dojam.

No, mladiću se odmah svidjela bespomoćna slijepa djevojka s anđeoskim glasom i teškim karakterom. Počeo je tražiti načine zbližavanja, da bi osvojio srce svog voljenog Petra morao je provesti čitavu godinu.

Mladić je pokazao čuda domišljatosti, pokušavajući iznenaditi nevjerničku slavnu romantičnim iznenađenjima.

Kucherenko i Gurtskaya

Gurtskaya se napokon predala zagovorima svog voljenog da postane muž i žena tek nakon što je Kucherenko nagovorio metropolitanske astronoma da novootkrivenu zvijezdu pozovu imenom.

Mladi su igrali veličanstveno vjenčanje 2005. godine, dok se čak i na šarenim fotografijama s proslave Diane Gurtskaya ne može vidjeti bez tamnih naočala, otvorenih očiju.

Obitelj

Nakon vjenčanja, umjetnica je dvije godine kasnije rodila sina, Kostya. U razgovoru s novinarima priznala je da se boji ponoviti vlastitu sudbinu u sudbini svog jedinog djeteta. Njezini su strahovi bili uzaludni - dječak se rodio potpuno zdrav.

Sa sinom i mužem

Sretna majka nakratko je napustila turističke aktivnosti pokušavajući posvetiti što je moguće više vremena bebi. I tek kad je Kostya odrastao, žena se vratila u profesiju.

Unatoč užurbanom rasporedu, umjetnica pokušava uvijek biti svjesna života svog sina. Sljepoću joj je uzeo zdravo za gotovo obećavši da će uvijek pomagati majci u dobi od 4 godine.

Dijete ide u redovnu školu i nije mu neugodno što se ni na obiteljskim fotografijama Diana Gurtskaya ne može vidjeti bez naočala, s otvorenim očima. Kako je sama pjevačica rekla u jednom intervjuu, Konstantin sanja o odrastanju i stvaranju "pravih" lijekova za mamu.

Društvena aktivnost

Osim profesionalnog rada na pozornici, pjevačica puno vremena posvećuje pomaganju obiteljima s djecom koja imaju problema s vidom..

Svojim primjerom pokazuje roditeljima takve bebe da život ne završava djetetovom bolešću, da roditelji mogu i trebaju prilagoditi posebnu djecu u društvu što je više moguće.

Obitelj Gurtskaya-Kucherenko je 2005. stvorila dobrotvorni fond pod nazivom "Na poziv srca". Svrha ove organizacije je pomoći slijepoj i slabovidnoj djeci u samoostvarenju, utjelovljenju njihovih talenata i podršci u svakodnevnom životu.

Već je napravljeno nekoliko desetaka operacija, nakon kojih su bolesna djeca prvi put vidjela sve boje života. Za Dianu Gurtsku, koja nikad nije fotografirana bez naočala, otvorenih očiju, čak i sa stranom putovnicom, nema veće radosti.

U svakom djetetu koje je vidjelo zahvaljujući radu svoje zaklade vidi vlastite neispunjene snove i vrlo je ponosno na mali djelić dobra koji može oživjeti bolesno dijete.

Diana Gurtskaya

Biografija

Diana Gurtskaya ruska je i gruzijska pop pjevačica, čiji je vrhunac popularnosti bio početkom 2000-ih. Manjak vizije nije spriječio djevojčicu da napravi glazbenu karijeru, da postane zasluženi umjetnik Rusije i pridruži se Javnoj komori. Diana sudjeluje u dobrotvornim akcijama koje pridonose razvoju programa za pomoć osobama s invaliditetom.

Djetinjstvo i mladost

Diana Gudaevna Gurtskaya rođena je u Sukhumi 2. jula 1978. godine. Postala je četvrto dijete u obitelji bivšeg rudara i učitelja. Zajedno s Dianom u obitelji su odrasla još 2 brata i sestra. Kad se djevojčica rodila, roditelji nisu znali za njezinu bolest. Tek kad je beba, bez orijentacije, pala s kauča, odrasli su posumnjali da nešto nije u redu. Dijagnoza liječnika bila je razočaravajuća - kongenitalna sljepoća.

Prema oftalmolozima, djevojku nisu imali niti jednu priliku vidjeti. Bio je to šok za obitelj. Na čast svojih roditelja, odlučili su da djevojčica treba rasti, kao i svi drugi, i odgajali su Dijanu na isti način kao i starija djeca. Snaga Dianinog duha očitovala se od rane dobi, jer se malo fizički zdravih ljudi svodi na vrhove glazbenog Olimpa.

Od djetinjstva je buduća zvijezda maštala o tome da postane pjevačica. Pronašla je podršku u lice Zairine majke. U dobi od 8 godina, već učenica internata u Tbilisiju za slijepu i slabovidnu djecu, Diana je uspjela uvjeriti učitelje glazbe da će, unatoč svemu, moći naučiti svirati klavir.

Njezin debi dogodio se u dobi od 10 godina u duetu s Irmom Sokhadze. Djevojka i gruzijska pjevačica zajedno su nastupili na pozornici Tbiliske filharmonije. Irma je primijetila mladi talent na glazbenom natjecanju. A 1995. godine Diana je pobijedila na još jednom glazbenom natjecanju "Yalta-Moskva-Transit" s pjesmom "Tbiliso". Ovdje je održala svoj prvi susret s Igorom Nikolaevom, koji je nakon toga za pjevačicu napisao svoj najprepoznatljiviji hit "Tu si".

Nakon preseljenja u Moskvu, s obitelji, Diana Gurtskaya ulazi u pop odjeljenje Moskovskog glazbenog fakulteta Gnesins, koje je diplomirala 1999. godine..

glazba, muzika

2000. godine objavljen je njen debitantski album koji je snimio ARS. Uključivale su pjesme koje su napisali Sergej Čelobanov i Igor Nikolaev. Suradnja umjetnice s glazbenicima tu nije završila, a kasnije je više puta pribjegla njihovoj pomoći. Nakon toga objavljena su još 3 albuma - "Znate mama", "Tender" i "9 Months", snimljeno je 8 klipova.

Diana Gurtskaya - "Znate mamu"

Izdanje albuma nije ograničeno na pjevačevo djelo. Turneje započinju, često ona izvodi pjesme u duetima s majstorima ruske i inozemne pope, uključujući Josepha Kobzona, Tota Kutuna i druge. Sjetio se i njenog dueta s Markom Tishmanom, s kojim je Diana izvela niz pjesama..

Kreativni život Dijane ima i mnogo drugih zanimljivih projekata. Gurtskaya je predstavljala Gruziju na međunarodnom glazbenom natjecanju Eurovizije 2008., zajedno s Sergejem Balašovom pojavila se u televizijskoj emisiji „Ples sa zvijezdama“, a 2014. postala je ambasadorica zimskih olimpijskih igara u Sočiju.

Diana Gurtskaya - „Gubim te“

2014. godine objavljen je video za pjesmu "Gubim te" koja je postala posebna: gledatelji su Dijanu prvi put gledali bez naočala. Ukupno, u kreativnoj biografiji pjevača 10 isječaka.

Početkom ožujka 2017. Gurtskaya je u eteru večerašnje emisije Ale Dovlatova predstavila novu pjesmu "Priče". Iste godine objavljen je peti studijski album izvođača "Panic", na kojem su sudjelovali pjesmi "Star", "Bitch", "Snuffbox" i drugi. Prilikom stvaranja pjesama, Diana je koristila nacionalne motive raznih zemalja. Postoje odjeci ruskih, kavkaskih i arapskih pjesama.

Društvena aktivnost

Danas Diana nije samo pjevačica, već i javna ličnost: radi u Javnoj komori Ruske Federacije. Umjetnica putuje u internate i drži „Lekcije ljubaznosti“, prisjećajući se koliko je u njezino vrijeme bila sretna komunikacija s ljudima. Diana pomaže djeci da se prilagode na buduću odraslu dob.

Gurtskaya vodi i emisiju na Radio Rusiji u kojoj razgovara sa zvijezdama ruskog šoubiznisa. Sanja okušati se u TV voditeljici..

Diana Gurtskaya bez naočala - foto

Diana Gurtskaya pristala je skinuti svoje crne naočale zbog fotošuta. Okvir, u kojem oči pjevačice prekriva samo pribor u orijentalnom stilu, objavio je njezin brat Robert.

Autor slike, kako je rekao brat zvijezde, poznati je fotograf iz Tbilisija. Na slici Diana Gurtskaya pozira s labavom kosom i jarko obojenim usnama. "Kako vam se sviđa fotografija?" - obratio se pretplatnicima Robertu.

Netizens je odmah odgovorio na pitanje, primijetivši da pjevač nalikuje kraljici Šamahan. „Nevjerojatno lijepo, krhko! Diana je prekrasna! ”; „Prava kraljica, jednostavno božanska“; "Odlična slika! Fotograf je stvarno sjajan, a Diana prelijepa! " - napisali su obožavatelji.

Imajte na umu da se Diana Gurtskaya na svim događajima pojavljuje u naočalama s crnim naočalama. Dugi niz godina zlobnici kažu da je u stvarnosti pjevačev vid sve u redu, a naočale su dio odabrane slike. Slijepa od rođenja, umjetnica je više puta izjavljivala da pokušava ne reagirati na takve nagađanja.

"Prvi put sam to čuo bilo je, naravno, neugodno. Ali tada sam shvatio da se ponašam tako da ljudi sumnjaju. Ovo je normalno. Svaka osoba ima svoje mišljenje. Ovdje u većoj mjeri moj brat i suprug to nekako ne mogu podnijeti. To shvaćam mirno ", podijelila je Diana, naglašavajući da će, ako želi nešto izmisliti, smisliti nešto drugo.

Glavni zaštitnik pjevačice od mržnje je njezin brat. Na društvenim mrežama Robert je više puta napomenuo da ima odličan odnos sa svojom sestrom i on je podržava u svemu. Suprug Gurtskaya, Pyotr Kucherenko, također se bori protiv negativnih napada na njegovu ženu. "Ne volim takve zaključke. Nastojim ne obraćati pažnju na sve to, glavno je da se supruga ne brine - priznao je Peter ranije.

Podsjetimo da su se Diana Gurtskaya i Petr Kucherenko upoznali 2002. godine. U početku pjevač nije uzvratio udvaranjem biznismena. Činilo se da umjetnik voli Petra samo u središtu reflektora, na pozornici i pametno. Bila je sigurna da će Kucherenku u običnom životu biti vrlo teško s njom. 2005. godine par je ipak odigrao vjenčanje, a dvije godine kasnije pojavio se sin ljubavnika - Konstantin.

Biografija Diane Gurtskaya bez naočala

Postoji nekoliko teorija zavjere koje Diana Gurtskaya zapravo vidi raskošno, a tamne naočale samo kriju njezinu univerzalnu obmanu. Samo slomljeni hrčci vjeruju u zavjere, ali za svaki slučaj, objasnimo odakle je sve došlo.

U dalekoj 2003. godini, oftalmolog Ernst Muldashev, koji je operirao Gurtskaya, govorio je o pjevačevom probuđenom viđenju.

"Ne bih željela davati nikakve glasne izjave prvenstveno zbog Dianine. Djevojka je jako zabrinuta. Još uvijek ne može vjerovati što vidi! Uostalom, čula je toliko puta da „to ne može biti, jer to nikada ne može biti!“

Osim toga, fanovi masonera navode Dianine česte rezervacije. Navodno Gurtskaya ponekad zaboravlja na svoju bolest i u svom govoru koristi riječi "vidio", "pogledao" i tako dalje. I naravno, oni koriste kao dokaz poznatu Dianinu fotografiju s lišćem.

"Vidi, kakva je situacija. Pažljivo sam gledao, tj. Slušao sam ovaj snimak ili ovaj video, kako se kaže... relativno gledano, to jest, gledao sam... dobro, i ja imam pravo to reći, slušao sam, da budem iskren ", Gurtskaya je bila zbunjena u ehu Moskve.

Ali to vjerojatno nije adekvatan dokaz. Da, i sama Diana primijetila je da ljudi ne bi trebali vjerovati u bilo koju igru.

"Ne vjerujte ako na internetu čitate da Diana Gurtskaya... zapravo se jako dobro vidi. Oko moje sljepoće ima puno glasina, čak se i neke moje fotografije navodno bez naočala šetaju mrežom na kojoj gotovo uvezem križ. To, naravno, nije istina. ".

Iako je moguće, tetka je minimalno orijentirana u prostoru, a operacija Muldashev nije prošla bez traga. "Nakon pomnijeg proučavanja nekih predmeta, ponekad je mogla razlikovati boju", rekao je pjevačev brat. Ali opet, ništa više.

Druga teorija - "Diana nikad ne skida naočale" - također je potpuna glupost. Na Internetu postoje i dječje slike pjevačice, i nedavne fotografije. Jednog od njih (onaj s lijeve strane) objavio je na instagramu isti brat Gurtskaya.

A i sama Diana je čak zamrznula klip za pjesmu pod banalnim nazivom "Ne gubi me." Tamo se pojavljuje i bez naočala. Tako izgleda?