Pregledi klinike orao Basinsky

Dobar vid dobrih ljudi.!

"Klinika za očne bolesti Oryol"

Pružamo najširi spektar oftalmoloških usluga.

Optika marke

Sunčane naočale i medicinske naočale popularnih marki

Dječji oftalmolog

Naši stručnjaci će odabrati potrebne medicinske naočale za vaše dijete.

"Obiteljska optika"

Stranica u razvoju.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicer elit. Minima, quod dicta aliquid nemo repellendus distinctio minus dolor aperiam suscipit, ea enim accusantium, deleniti qui sequi sint nihil modi amet eligendi, quidem animi error labore voluptatibus sed. Qui magnam labore, iusto nostrum. Praesentium non, impedit accusantium posleatur officiala architecto, mollitia placeat aperiam tenetur pariatur voluptatibus corrupti vitae deserunt! Nostrum non mollitia deserunt ipsam. Sunt quaerat natus cupiditate iure ipsa voluptatibus recusandae ratione vitae amet distinctio, voluptas, minus vero expedita ea fugit similique sit cumque ad id facere? Ab quas, odio neque quis ratione. Natus labore sit esse, porro placeat eum hic. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicer elit. Minima, quod dicta aliquid nemo repellendus distinctio minus dolor aperiam suscipit, ea enim accusantium, deleniti qui sequi sint nihil modi amet eligendi, quidem animi error labore voluptatibus sed. Qui magnam labore, iusto nostrum. Praesentium non, impedit accusantium posleatur officiala architecto, mollitia placeat aperiam tenetur pariatur voluptatibus corrupti vitae deserunt! Nostrum non mollitia deserunt ipsam. Sunt quaerat natus cupiditate iure ipsa voluptatibus recusandae ratione vitae amet distinctio, voluptas, minus vero expedita ea fugit similique sit cumque ad id facere? Ab quas, odio neque quis ratione. Natus labore sit esse, porro placeat eum hic. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicer elit. Minima, quod dicta aliquid nemo repellendus distinctio minus dolor aperiam suscipit, ea enim accusantium, deleniti qui sequi sint nihil modi amet eligendi, quidem animi error labore voluptatibus sed. Qui magnam labore, iusto nostrum. Praesentium non, impedit accusantium posleatur officiala architecto, mollitia placeat aperiam tenetur pariatur voluptatibus corrupti vitae deserunt! Nostrum non mollitia deserunt ipsam. Sunt quaerat natus cupiditate iure ipsa voluptatibus recusandae ratione vitae amet distinctio, voluptas, minus vero expedita ea fugit similique sit cumque ad id facere? Ab quas, odio neque quis ratione. Natus labore sit esse, porro placeat eum hic. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicer elit. Minima, quod dicta aliquid nemo repellendus distinctio minus dolor aperiam suscipit, ea enim accusantium, deleniti qui sequi sint nihil modi amet eligendi, quidem animi error labore voluptatibus sed. Qui magnam labore, iusto nostrum. Praesentium non, impedit accusantium posleatur officiala architecto, mollitia placeat aperiam tenetur pariatur voluptatibus corrupti vitae deserunt! Nostrum non mollitia deserunt ipsam. Sunt quaerat natus cupiditate iure ipsa voluptatibus recusandae ratione vitae amet distinctio, voluptas, minus vero expedita ea fugit similique sit cumque ad id facere? Ab quas, odio neque quis ratione. Natus labore sit esse, porro placeat eum hic.

"Klinika za očne bolesti Oryol"

Optika marke

Sunčane naočale i medicinske naočale popularnih marki

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicer elit. Minima, quod dicta aliquid nemo repellendus distinctio minus dolor aperiam suscipit, ea enim accusantium, deleniti qui sequi sint nihil modi amet eligendi, quidem animi error labore voluptatibus sed. Qui magnam labore, iusto nostrum. Praesentium non, impedit accusantium posleatur officiala architecto, mollitia placeat aperiam tenetur pariatur voluptatibus corrupti vitae deserunt! Nostrum non mollitia deserunt ipsam. Sunt quaerat natus cupiditate iure ipsa voluptatibus recusandae ratione vitae amet distinctio, voluptas, minus vero expedita ea fugit similique sit cumque ad id facere? Ab quas, odio neque quis ratione. Natus labore sit esse, porro placeat eum hic. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicer elit. Minima, quod dicta aliquid nemo repellendus distinctio minus dolor aperiam suscipit, ea enim accusantium, deleniti qui sequi sint nihil modi amet eligendi, quidem animi error labore voluptatibus sed. Qui magnam labore, iusto nostrum. Praesentium non, impedit accusantium posleatur officiala architecto, mollitia placeat aperiam tenetur pariatur voluptatibus corrupti vitae deserunt! Nostrum non mollitia deserunt ipsam. Sunt quaerat natus cupiditate iure ipsa voluptatibus recusandae ratione vitae amet distinctio, voluptas, minus vero expedita ea fugit similique sit cumque ad id facere? Ab quas, odio neque quis ratione. Natus labore sit esse, porro placeat eum hic. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicer elit. Minima, quod dicta aliquid nemo repellendus distinctio minus dolor aperiam suscipit, ea enim accusantium, deleniti qui sequi sint nihil modi amet eligendi, quidem animi error labore voluptatibus sed. Qui magnam labore, iusto nostrum. Praesentium non, impedit accusantium posleatur officiala architecto, mollitia placeat aperiam tenetur pariatur voluptatibus corrupti vitae deserunt! Nostrum non mollitia deserunt ipsam. Sunt quaerat natus cupiditate iure ipsa voluptatibus recusandae ratione vitae amet distinctio, voluptas, minus vero expedita ea fugit similique sit cumque ad id facere? Ab quas, odio neque quis ratione. Natus labore sit esse, porro placeat eum hic. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicer elit. Minima, quod dicta aliquid nemo repellendus distinctio minus dolor aperiam suscipit, ea enim accusantium, deleniti qui sequi sint nihil modi amet eligendi, quidem animi error labore voluptatibus sed. Qui magnam labore, iusto nostrum. Praesentium non, impedit accusantium posleatur officiala architecto, mollitia placeat aperiam tenetur pariatur voluptatibus corrupti vitae deserunt! Nostrum non mollitia deserunt ipsam. Sunt quaerat natus cupiditate iure ipsa voluptatibus recusandae ratione vitae amet distinctio, voluptas, minus vero expedita ea fugit similique sit cumque ad id facere? Ab quas, odio neque quis ratione. Natus labore sit esse, porro placeat eum hic.

Oftalmološki centar profesora Basinskog

Upute za vožnju do oftalmološkog centra profesora Basinskog na ul. Krasnoarmeyskaya, 1 u Orelu

Ako primijetite netočnost u opisu, adresi ili telefonskim brojevima, želite dodati informacije o pruženim uslugama, dodati registarski telefon, kontaktirajte nas putem obrasca za povratne informacije. U poruci navedite adresu stranice kartice organizacije na našoj web stranici.

Zemlja Rusija

Regija / Regija: Oryol Region

Orel grad

Adresa: st. Krasnoarmeyskaya, 1

Voditelj:

Telefoni: +7 (4862) 45-30-19; +7 (4862) 45-30-16

Radno vrijeme: pon-pet 10: 00-17: 00

Službena stranica: -

Oblik vlasništva: Oftalmološki centar LLC

Navedite način rada i mogućnost zakazivanja liječnika na navedene brojeve.

Dodatne informacije:

Kategorije:

  • Medicinski centri i klinike

Ostale medicinske ustanove:

Oftalmološki centar profesora Basinskog nalazi se u selu Oryol, Orlovska oblast, na 302001 ul. Krasnoarmeyskaya, 1. Glavni liječnik / direktor i zaposlenici zdravstvene ustanove odgovorit će vam telefonom: ☎ +7 (4862) 45-30-19; +7 (4862) 45-30-16.

Organizacija se nalazi u odjelu Medicinski centri i klinike u Orelu našeg medicinskog imenika. Informacije o tome kako doći, kao i raspored rada možete provjeriti na službenom web mjestu organizacije.

Ispod možete podijeliti svoje mišljenje, žaliti se s liječnicima ili zaposlenicima organizacije.

Važno: sve su recenzije moderirane.

Recenzije o oftalmološkom centru profesora Basinskog

Vaše povratne informacije: Otkaži odgovor

Pretraživanje web lokacije

Novi članci

Je li razborit uvijek osiguran? Očito da, ali također ne možete biti paranoični.

U Odintsovu postoji puno vrsta tonometra. Automatski.

© 2020. Medicinska enciklopedija

Informacije preuzete iz javnih izvora. Administracija web lokacije nije povezana s recenzijama koje su objavili njihovi autori i nije odgovorna za njih.

Recenzije o tvrtki Oftalmološki centar profesor Basinsky

Povratak na stranicu tvrtke

Nažalost, još nema recenzija. Ako ste se bavili tvrtkom "Oftalmološki centar profesora Basinskog", molimo vas da ostavite svoje mišljenje. Vaša će recenzija biti korisna drugima..
Jednostavno ne brišemo negativne kritike bez razloga. Za objektivnost i poštenje.!

Najnovije recenzije u Orel

Zahvaljujem rukovodstvu regionalne tvrtke Gorod na pruženom
usluge prodaje stanova.

Zahvaljujem tvrtki Gorod na izvrsnom radu. Treba napomenuti da je osoblje agencije kompetentno i profesionalno.

Izražavam zahvalnost LLC-u GK Gorod za visoku stručnost, profesionalnost, ljubazan, osjetljiv stav.

Profesionalni oftalmološki centar profesor Basinski - Orlovo i Orlovska oblast

Ostavite novu recenziju

GMstar.ru Katalog tvrtki - Oftalmološki centar profesora Basinskog: recenzije, kontakt informacije (adresa, mapa lokacije): Oryol i Oryol regija, područje djelovanja: Korekcija vida

Tijekom razdoblja od 01. 05. 2020. do 10.10.2020. Godine, stranica tvrtke u Oftalmološkom centru profesora Basinskog bio je pregledan 0.

Ova web lokacija je masovni medij (media) pod nazivom "GMSTAR.RU (DZHIEMSTAR.RU)".

Potvrda o registraciji E-mail broj FS77-42631. Izdala Federalna služba za nadzor komunikacija, informacijske tehnologije i masovnih komunikacija (Roskomnadzor)

Međunarodna akademija znanosti "Problemi intelektualnog razvoja"

Uredništvo: 127051, Moskva, per. Bolshoi Karetny, d. 20, str. 3
Uredništva: 8 (495) 783-76-11, 8 (800) 775-27-03 (besplatno u Rusiji)

Basinsky Sergey Nikolaevich, Oryol

Mjesta prijema

Oftalmološki centar profesora Basinskog

Adresa: Oryol, st. Krasnoarmeyskaya d. 1 pom. 91.

Telefon: trenutni telefonski broj naveden je na web mjestu klinike.

Web stranica: http://www.okulus.net

Radno vrijeme: pon-pet 10 00 - 18 00.

Tip klinike: privatne očne klinike.

Načini plaćanja: Gotovina.

Kako doći: Oftalmološki centar profesora Basinskyja može se doći javnim prijevozom. Institucija djeluje na adresi 2 Posadskaya 2

Zdravstvene usluge: odrasli pacijenti.

Na kliniku primaju sljedeće specijaliste: oftalmolog (optometrist).

Ocjene klinike:

Online snimanje

Ne možete zakazati sastanak s ovim liječnikom na mreži i odabrati internetski sastanak..

Prosječno vrijeme čekanja

Obrazovanje

Nema podataka o obrazovanju i tečajevima liječnika.

Kategorija i stupanj

Kategorija liječnika dodijeljena: najviša.

Liječnik najviše kategorije: karakterističan
Najviša kategorija dodijeljena je liječnicima koji su najmanje deset godina radili na certificiranom mjestu. Pohađanje posebno organiziranog povjerenstva je obavezno. Istodobno se podnosi izvješće o obavljenom radu u protekle tri godine, provode se ispitivanja i intervjui. Kategorija vrijedi petogodišnje razdoblje od dana izdavanja naloga o dodjeli, a mora se potvrditi ponovnom potvrdom. Ako se kandidat nije pojavio na ponovnom potvrđivanju, kategorija se gubi. Međutim, na inzistiranje glavnog liječnika medicinske ustanove, rok valjanosti kvalifikacijske kategorije može se produžiti.

Doktorski stupanj: Prof.

Profesor: Karakteristično
Profesor je akademski naziv u visokoškolskoj ustanovi. U pravilu se dodjeljuju doktorima znanosti koji imaju najmanje 50 objavljenih znanstvenih radova, obavljaju obrazovne aktivnosti, autori su udžbenika itd. Uz to, profesor ima pravo osloniti se na povećanje plaća. Medicinske ustanove i pacijenti liječnika-profesora cijene zbog opsežnijeg znanja i visokog stupnja kompetencije. Također, liječnik s titulom profesora može predavati na sveučilištu kao profesor. Ovaj je post namijenjen vrlo cijenjenim znanstvenicima..

Imenovanje liječnika za korekciju vida u Oftalmološkom centru profesora Basinsky S. N.

Imenovanje liječnika telefonom radi korekcije vida - oftalmološki centar profesora Basinsky S. N. u ulici Krasnoarmeyskaya 1, Oryol

  • +7 (4862) 45-30-19
  • +7 (4862) 45-30-16
Prvi regionalni medicinski centar
st. Pionir, 10a
Rehabilitacijski i tehnički centar zdravlja
Dostojevskog, 9
Regionalni vaskularni centar
Bulevar pobjede, 10
Sakara
st. 1. Posadskaya, 14
Trio centra zdravlja i ljepote
st. Komsomolskaya, 267
Medicina centra
st. Lenjin, 45 godina

Oftalmološki centar profesora Basinsky S. N.

Radno vrijeme u koje se možete zakazati s liječnikom pon-pet 10: 00-18: 00

Oftalmološki centar profesora Basinsky S. N. nalazi se na:
Krasnoarmeyskaya St., 1, Oryol

Recenzije o liječniku Sergeju Nikolajeviču Basinskom

Ukupan pregled za liječnika 0, negativan 0 i pozitivan 0. Recenzije za liječnika Sergeja Nikolajeviča Basinskog. Rusija, grad Oryol, specijalnost Oftalmolog radi u klinici Oftalmološki centar profesora Basinskog

Oftalmolog - Sergey N. Basinsky

PonUtooženiti sethPetSatSunce
SpecijalizacijaOftalmolog
PoložajLiječnik
Iskustvo39 godina
Doktorski stupanjProfesor
GradOrao
KlinikaOftalmološki centar profesora Basinskog
Podaci važni za 05/10/2020 g.

Napiši recenziju za Sergey Nikolaevich Basinsky

Tko je imao iskustva s liječnikom Sergejem Nikolajevičem Basinskim? Jeste li imali iskustva s ovim doktorom? Vješt? Iskusan? Pomaže u rješavanju problema? Hoćete li ga preporučiti drugim ljudima? Koga je liječio ovaj liječnik? Kako je specijalist impresionirao profesionalca? Pomagao vam u svojim problemima? Ili ste bacili novac za liječenje i sve je bilo uzalud? Podijelite svoje komentare o svom iskustvu s ovim liječnikom.

Podijelite svoja iskustva s Doktorom. Radujemo se vašim iskrenim povratnim informacijama.!

Pročitajte recenzije

Želimo vam skrenuti pažnju na činjenicu da sami liječnici mogu pisati pozitivne kritike kako bi izbjegli njihov ugled i povećali vjerodostojnost, a negativne kritike natjecatelji mogu napisati, bez obzira na to je li povjerenje napisanom ili ne. Ali podsjećamo da je od 100% pozitivnih recenzija, 99% prilagođenih recenzija, a od 100% negativnih recenzija, 99% je istinito.

Medicinski centar, klinika "Oftalmološki centar profesora Basinsky S. N."

Adresa: Krasnoarmeyskaya St., 1, Oryol, Rusija

Raspored: pon-čet 10: 00-18: 00; Pet 10: 00-17: 00

Glavne aktivnosti:

  • Medicinski centar, poliklinika
  • Korekcija vida

Linkovi do grupa na društvenim mrežama i recenzije:

Prema Yandex.Mapsu od 13. srpnja 2019. godine.

Pogledajte sve medicinske centre i klinike u gradu Oryol na karti:

  • pokazivač miša iznad crvene točke i vidjeti ime
  • kliknite na crvenu točku na karti da biste otvorili profil organizacije
  • zumirajte kartu da biste vidjeli medicinske centre i klinike u području koje vam je potrebno

Ocjena

medicinski centri i klinike razvrstani su po broju pregleda i ocjena korisnika. Ocenite i vi! Samo kliknite prstom prema gore ili dolje. Lako je za vas i korisno svima..

Kako uređivati ​​podatke?

Naše web mjesto uvozi podatke iz Yandex.Directory, tako da ih morate urediti tamo. To možete učiniti sami na ovoj poveznici. U pomoć možete saznati kako to učiniti. Nakon ažuriranja podataka u direktoriju Yandex u roku od 30 dana, oni će se s nama automatski ažurirati.

Medicinski centar, klinika "Oftalmološki centar profesora Basinsky S. N."

Adresa: Krasnoarmeyskaya St., 1, Oryol, Rusija

Raspored: pon-čet 10: 00-18: 00; Pet 10: 00-17: 00

Glavne aktivnosti:

Dodatne informacije o robama i uslugama koje se pružaju:

Linkovi do grupa na društvenim mrežama i recenzije:

Prema Yandex.Mapsu od 13. srpnja 2019. godine.

Kako uređivati ​​podatke?

Naše web mjesto uvozi podatke iz Yandex.Directory, tako da ih morate urediti tamo. To možete učiniti sami na ovoj poveznici. U pomoć možete saznati kako to učiniti. Nakon ažuriranja podataka u direktoriju Yandex u roku od 30 dana, oni će se s nama automatski ažurirati.

Također možete ukloniti ovu organizaciju s naše web stranice. Da biste to učinili, slijedite vezu. Nakon brisanja, stranica za spremanje podataka može se pojaviti još nekoliko dana. Nakon brisanja predmemorije podaci će se izbrisati.

Ako želite unijeti dodatne podatke koji nisu predviđeni u obliku Imenika, učinite to putem obrasca za povratne informacije na dnu stranice.

„Oftalmološkog centra“ profesora Basinsky S.N.

    Moskva, avenija Budyonny, d. 26, bldg. 2. pon-ned 08: 00-20: 00 +7 (495) -366-43-83belikova.net

Plastični kirurg. Savjetovanje o blefaroplastiki (kozmetička operacija očnih kapaka).

Očna klinika dr. Belikova

Prijavite se u kliniku

Recenzije o " Oftalmološkom centru "Profesor Basinsky S.N." (0)

Da biste ostavili komentar trebate se prijaviti.
Ako još nemate račun, registrirajte se.