Krema "Večernja" za vjeđe i lice - recenzije kozmetičara

Da biste dali vlastito mišljenje o proizvodu, možete pročitati recenzije kozmetičara o kremi "Večernje" za vjeđe i lice, kao i preporuke potrošača o upotrebi ovog kozmetičkog proizvoda..

Opis kreme "Večernja" i mišljenje kozmetičara

Zanimljivi pregledi i mišljenja kozmetičara o kremi za lice "Večer" iz slobode. Stručnjaci jednoglasno bilježe dobar sastav proizvoda, prisutnost vitamina, ulja i ekstrakta peršina u njemu. Veliki plus je hipoalergenska krema, pogodna je čak i za osjetljivu kožu. Vlasnicima suhe i normalne kože svidjet će se, ali za kombiniranu i masnu kožu može biti previše zasićena i teška. Nedostaci uključuju snažnu i nametljivu aromu proizvoda, lanolin i neke sintetičke komponente u sastavu.

Maslova T.E., Moskva: „Moje mišljenje o ovom proizvodu je pozitivno. Jednostavnim sastavom sadrži takve korisne sastojke kao kompleks vitamina, ekstrakt peršina, mineralne soli, pčelinji vosak. Mnogi se žale da je tekstura masna i teško se širi na koži. Ta se mana može popraviti. Prije nanošenja, malu količinu kreme treba istisnuti na dlan i pričekati malo, ona će se početi topiti od topline ruku i lakše se nanijeti na lice. Preporučio bih ga ženama s prvim znakovima starenja, ovdje će djelovanje biti izraženo. Vlasnicima suhog tipa kože također će se svidjeti. Svi ostali trebali bi koristiti kremu u tečajevima u hladnoj sezoni. Vlasnici masne kože trebali bi odustati od njegove upotrebe, jer proizvod sadrži veliki broj ulja i postoji visok rizik od upale na licu. "

Sazonova EK, Nižni Novgorod: „Preporučila bih ovu kremu ženama kategorije 45+, ovdje će njezin učinak biti maksimalan. U mlađoj dobi može se koristiti prema potrebama kože, posebno zimi i jeseni. Ne preporučujem ovaj proizvod za ljeto i proljeće. Vlasnici masne kože također ga ne bi trebali koristiti. Za kombinirani tip kože moguće ju je koristiti kao hranjivu masku za lice i za kožu oko očiju u hladnoj sezoni, kada su uočljivi suhoća i piling. Proizvod se nanosi na kožu debelim slojem, drži se oko pola sata, ostaci se uklanjaju ubrusom. Tijekom razdoblja korištenja kreme, preporučam posebnu pozornost posvetiti temeljitom čišćenju kože kako bi se izbjegla pojava komedona ili upala. "

Recenzije o kremi "Večernja" za vjeđe i lica sa fotografijama

Ispod su recenzije sa fotografijama kreme za lice tvornice "Večernja" Liberty.

Natalia, Moskva: „Ne vjerujem u jeftinu kozmetiku, pokušavam koristiti ljekarne. O „Večernjem“ sam čuo puno pozitivnih kritika prijatelja, i rezultat je bio vidljiv. Odlučila sam da 40 pe po epruveti neće mi pokvariti i kupila sam ovu kremu. Koža lica je suha, a ispod očiju su male „vrane noge“. Sama krema je vrlo gusta i masna, upija se polako, miris joj je jak i dugo traje na koži. Nakon prve aplikacije bio sam ugodno iznenađen: lice se izgladilo, ljuštenje nestalo, bore ispod očiju postale su manje uočljive. Koristim "Večernju" više od mjesec dana, stanje kože se značajno poboljšalo. Toplo preporučujem ovaj proizvod, posebno vlasnicima suhe kože. "

Anna, Saratov: „Pročitala sam puno dobrih stvari o ovom alatu i prilikom sljedećeg izleta u trgovinu kupila sam ga. Ono što mi se odmah nije svidjelo je miris. Za mene je previše oštar i ne ostavlja kožu dok se ne operete. Svojstva kreme su masna, distribuiraju se s poteškoćama, apsorbiraju se dugo vremena. Pokušao sam je nanijeti na cijelo lice, ali morao sam je isprati doslovno nakon 10 minuta, jer je glavobolja počela od smrada. Pronašao sam izlaz iz situacije: koristim je isključivo kao masku za kožu oko očiju. Nanosim 3 sata prije spavanja gustim slojem ispod očiju. Za to vrijeme krema se topi i djelomično se upije. Prije odlaska u krevet, ostatke uklanjam ubrusom. Sljedećeg jutra koža izgleda prekrasno: područje ispod očiju je glatko, njegovano. Kad se ova cijev završi, sigurno ću je ponovo kupiti za upotrebu kao masku oko očiju. U ovom svojstvu on je veličanstven. "

Marina, Perm: „Čitala sam hvale vrijedne kritike i kupila ovu kremu. Alergična sam, koža mi je normalna. Čudno mi se svidio miris kreme. Dosljednost također. Pakiranje pokazuje da se radi o hipoalergenskoj kremi za osjetljivu kožu. Pažljivo sam testirao "Večer" na alergije: malo sam se razmazao po unutarnjem pregibu lakta i bio sam kao par sati s njim, nisam našao nikakve negativne pojave. Kako bih to proslavio, nanosio sam proizvod na očišćenu kožu 2 sata prije spavanja, kao što proizvođač savjetuje. Sljedećeg jutra probudio sam se sa „svinjskim“ očima - natečenim i pocrvenjelim. Nakon ovog slučaja ne nanosim kremu na lice. Ali meni savršeno odgovara kao maska ​​za ruke. Dakle, ako ste alergični, dobro razmislite treba li vam to ili ne. "

Irina, Stavropol: „Već duže vrijeme koristim kreme tvornice„ Liberty “i sviđaju mi ​​se sve. Ali "Večer" je izvan konkurencije! Moja koža je normalna. Proizvod koristim u hladnoj sezoni. Savršeno njeguje i vlaži kožu, bore nestaju i ne žuri se ponovno pojaviti. Međutim, alat ima svoje karakteristike. Budući da je krema vrlo gusta, može se teško raspodijeliti na licu. Radim ovo: stisnem malo kreme na ruku, nježno je utrljam među prste i potapšam po licu. Ovom metodom nanošenja proizvod se malo "topi" i ne distribuira se na koži tako teško. Nanosim ga nekoliko sati prije spavanja, neposredno prije odlaska u krevet, ostatke uklanjam papirnatim ručnikom. Tijekom cijelog razdoblja upotrebe (a ovo je više od 5 godina) nikada nije došlo do negativnih reakcija, pore se nisu začepile, krema protiv akni ne provocira “

Tatjana, St. Petersburg: "Primila sam" Večer "kao poklon, dugo se nisam usudila koristiti. Činjenica je da imam kombiniranu kožu, a krema je gusta, masna. Ali jednom kad se znatiželja pojačala, odlučio sam. Krema mliječne boje, s jakom aromom, što mi se iznenađujuće svidjelo! Koristim "Večernju" u hladnoj sezoni, otprilike 3 puta tjedno. Prije odlaska u krevet stavim ga u gusto sloj na lice, nakon sat vremena skinem ostatke i odem u krevet. Uočila sam poboljšanja nakon par primjena: koža je bila izglađena, bore u nastajanju su nestale, lice je dobilo zdravu ružičastu boju. Jako sam zadovoljna kremom, nastavit ću je koristiti dok je ne pusti. Savjetujem svima! "

Polina, Krasnodar: „Sudeći prema recenzijama, bit ću jedna od rijetkih kojima se krema uopće nije svidjela. Imam kombiniranu kožu, zimi se često javlja osjećaj zatezanja i lagano ljuštenje na obrazima. Odlučio sam isprobati "Večernju", jer je bilo puno pozitivnih kritika. I uopće ga nisam volio. Krema je gusta, masna i viskozna. Dugo se upija, masni film ostaje na licu. Miris je užasan, nekakav bolesno mirišući. Nakon spavanja cijela je jastučnica bila masna. Ali sve to nije ništa ako bi krema djelovala. Nakon nekoliko korištenja lice je postalo neujednačeno, na koži je bilo nešto poput bezbojnog osipa. Nisam primijetio nikakvu prehranu niti poboljšanje kože. Preporučujem li kremu? Mislim da je vrijedno isprobati, jer nije loše što su mnogi oduševljeni njime, a cijena proizvoda je niska. "

Krema "Večernja" - univerzalni proizvod koji se može koristiti ne samo za lice, već i za njegu osjetljive kože oko očiju. Alat ima i prednosti i nedostatke koji se najbolje znaju unaprijed.

Nevjerojatno! Otkrijte tko je najljepša žena na planeti 2020. godine!

Recenzije o kremi za lice i oči Večer liječnika i kupaca

Krema za oči i lice Večer je jedan od najpopularnijih kozmetičkih proizvoda koji je potražen među ženama kao učinkovit i provjeren proizvod. Detaljan opis karakteristika pokazuje učinkovitost takve kozmetike i dobivanje potpune njege kože lica.

Proizvođač kreme

Preduzeće Freedom ima dugu povijest, jer je nasljednik tvrtke osnovane 1843. u Moskvi pod imenom partnerstva „A. Ralle and Co. " Štoviše, proizvodi su bili u velikoj potražnji među stanovnicima drugih svojstava zbog prisutnosti visokokvalitetne kozmetike.

Moderni naziv "Sloboda" prisvojen je 1922. godine i vrijedi i danas. Kvalitetu kozmetike potvrđuju različite diplome i certifikati ruskih i međunarodnih izložbi.

U isto vrijeme, tvrtka se neprestano bavi novim razvojem i predstavlja napredniju kozmetiku. Asortiman tvrtke sastoji se od proizvoda za njegu lica i kose, serije dječje kozmetike.

Proizvođač surađuje s kupcima iz različitih zemalja i koristi samo prirodne sirovine. Gotovi proizvodi zadovoljavaju međunarodne standarde kvalitete i imaju nisku cijenu u odnosu na postizanje potrebnog učinka izlaganja.

Video: Krema za oči i lice "Večernja". Kozmetičko udruženje "SLOBODA"

Struktura

Krema iz "Slobode" Večer ima sastav zasnovan na sadržaju prirodnih sastojaka (vitamin kompleks, esencijalna ulja, dodatne komponente):

  • ekstrakt peršina, koji pruža osvjetljavajući i tonik učinak na kožu, regulira vodeno-solnu ravnotežu, čime se uklanja prekomjerna nadutost na području oko očiju;
  • Vitamin A doprinosi prirodnom sjaju kože, vraća prirodni ten i sprječava prerano starenje;
  • Vitamin E dobro zaglađuje gornje slojeve kože i pomaže u uklanjanju bora na licu zbog prisutnosti antioksidanata koji sprečavaju oslobađanje slobodnih radikala u tijelu;
  • biljna ulja dobro njeguju i vlaže kožu, zasićuju je esencijalnim hranjivim tvarima;
  • lanolin je temelj kreme, jer pruža čvrstinu, elastičnost kože i pomaže drugim komponentama da prodru u dublje slojeve epiderme;
  • pčelinji vosak pruža baktericidna svojstva, uklanja upale i otekline na licu, pojačava cirkulaciju krvi.

Aktivni sastav proizvoda daje gustu teksturu lagane strukture koja ima ugodan i oštar miris. Redovitom primjenom krema nježno njeguje kožu i sprječava prerano starenje na licu.

Svojstva i princip izlaganja, svrha kreme

Krema za oči i lice Večer s ekstraktom peršina i vitaminima A i E ima značajan broj pozitivnih svojstava:

  • prehrana i hidratacija kože na licu i području oko očiju;
  • zasićenost epiderme korisnim tvarima i vitaminima;
  • posvjetljivanje kože;
  • postizanje blagog učinka;
  • aktiviranje metaboličkih procesa u stanicama kože;
  • izglađivanje sitnih bora i nabora;
  • sprečavanje procesa preranog starenja kože;
  • uklanjanje tamnih krugova i oteklina ispod očiju;
  • povećanje tonusa i elastičnosti kože;
  • uklanjanje pigmentacije i pružanje antioksidativnih svojstava.

Krema je dobro pogodna za suhu i osjetljivu kožu, što zahtijeva redovito nanošenje. Međutim, najbolje je koristiti u večernjim satima prije spavanja.

Povratne informacije o kremi imaju velik dio pozitivnih povratnih informacija, kao sredstva s umirujućim učinkom, koje je najbolje primijeniti neposredno prije spavanja. Eterična ulja prirodnog podrijetla liječe male pukotine, rane i štite kožu pri niskim temperaturama.

Krema se nanosi na lice nekoliko puta tjedno ako koža ima suhoću na određenim područjima. Kod normalnog tipa kože dovoljna je jedna aplikacija jednom tjedno. Upotreba proizvoda mora biti zamijenjena s drugim kremama, jer produljena upotreba izaziva ovisnost i doprinosi smanjenju učinkovitosti.

Upute za primjenu

Prije izravno nanošenje kreme potrebno je temeljito očistiti lice i izvršiti sljedeće manipulacije:

  1. proizvod se nanosi na kožu tankim slojem 2 sata prije spavanja;
  2. radi lakše raspodjele kreme, može se prethodno zagrijati u vodenoj kupelji;
  3. dio proizvoda je ravnomjerno raspoređen po cijelom licu;
  4. prilikom trljanja kreme pojačava se učinak njenog učinka i apsorpcije u koži;
  5. nakon 2 sata preostala krema se ispere ili temeljito obriše papirnatim ručnikom.

Ujutro temeljno očistite lice i nanesite hidratantnu kremu za svakodnevnu upotrebu. U uputama za uporabu krema se može koristiti za različite tipove kože (osim vrlo masnih i začepljenih pora).

Trošak i analozi

Cijena kreme "Večernja" kreće se u rasponu od 50 do 70 rubalja, što je pristupačna cijena za sve kategorije ljudi. U isto vrijeme, kvaliteta kozmetike nije dvojbena za većinu žena koje koriste ovaj alat.

Kako bi se povećala učinkovitost kreme, mora se izmjeniti s primjenom slične kozmetike. Jedan od njih je proizvod tvrtke "Freedom" pod nazivom "Lux".

Proizvod ima sličan sastav i sličan učinak na kožu, ali može se koristiti ljeti zbog prisutnosti ne baš guste strukture u usporedbi s kremom "Večernja".

Video: Kreme „Večernja“ i „Gerontol“. Analiziraćemo sastav?

Opis kreme „Večernje svjetlo“

Povratne informacije o kremi Večernje svjetlo ima uglavnom pozitivnu dinamiku, jer je ovaj alat razvijen na osnovu originala i ima lakšu konzistenciju, što mu omogućava upotrebu na bilo kojoj vrsti kože.

Krema ima svojstva protiv starenja za suhu, osjetljivu kožu i koristi se za sprečavanje pojave lica i dubokih bora, smanjujući prolaznost procesa starenja kože.

Aktivni sastav kreme potiče maksimalnu hidrataciju, zadržava vlagu i poboljšava konture lica. Vitaminski kompleks omogućuje obnavljanje stanica i pruža opći učinak jačanja.

Značajka kreme je prisutnost bademovog ulja koje dobro hrani, omekšava kožu i uklanja upalu dok normalizira rad lojnih žlijezda. Ekstrakt peršina posvjetljuje ton, pa se alat koristi za poboljšanje kože oko očiju.

Pozitivna svojstva:

  • primjena za suhu i osjetljivu kožu noću;
  • prisutnost komponenti prirodnog podrijetla;
  • ekonomična potrošnja, pristupačna cijena;
  • osiguravanje pravilne njege kože oko očiju;
  • nesavršenosti kože.

Nedostaci:

  • prisutnost karakterističnog mirisa;
  • gusta, masna tekstura;
  • mogući razvoj alergija kada se koristi;
  • krema se ne preporučuje za upotrebu u toplom i vrućem vremenu.

Upute za upotrebu kreme temelje se na preliminarnom testiranju na alergije i nanošenju proizvoda na očišćenu kožu prije spavanja. Postupak se provodi pažljivim trljanjem sastava kako bi se osigurala njegova maksimalna apsorpcija u dermisu.

Trošak je unutar 70 rubalja. Glavni analozi kreme su originalni "Evening" i "Lux" proizvedeni od strane iste kozmetičke tvrtke "Freedom". Ovaj je proizvod namijenjen vlaženju, njezi i obnovi kože noću.

Pregledi kozmetičara

Recenzije kozmetičara o korištenju kreme Vecher i njenih analoga uglavnom su dobre, jer kozmetika ima nizak trošak i najučinkovitija je za kategoriju starijih žena nakon 45 godina.

“Kao kvalificirani kozmetolog preporučujem svojim pacijentima kreme iz ove serije za svakodnevnu njegu, kao dokazano i jeftino sredstvo. Glavna stvar je slijediti sva pravila primjene i ne previše začepiti kožu. Kada proizvod koristite umjereno, koža je zasićena potrebnim tvarima i dobro se obnavlja. "

Liječnik kozmetičarke u Moskvi

„I ja sam iskusni kozmetolog i takve kreme mogu preporučiti samo nakon osobnog savjetovanja. Budući da koža lica svake osobe ima svoje individualne karakteristike i zahtijeva odabir sveobuhvatne njege. Ali općenito, kozmetika ovog oblika je prilično dobra u usporedbi s niskim troškovima. "

Liječnik kozmetolog u Vladivostoku

Recenzije

Recenzije žena o korištenju kozmetike tvrtke "Freedom" iz serije "Večer" potvrđuju učinkovitost ove linije, jer mnoge pišu o primjetnim poboljšanjima nakon redovite uporabe sredstava tijekom 2-3 mjeseca.

Poštovani čitatelji, je li vam ovaj članak bio koristan? Kakav ste dojam ostavili nakon korištenja kreme za oči i lice? Ostavite svoje komentare u komentarima! Vaše mišljenje nam je važno.!

„Moj prijatelj mi je savjetovao ovu jeftinu, ali dobru kremu. Redovito ga primjenjujte 2 puta tjedno prije spavanja. Učinak je, kako kažu, bio na licu, što potvrđuje fotografija prije i poslije. Stoga od mene samo najbolje preporuke. "

Elena, Rostov na Donu

„Imam vrlo suhu kožu sklonu upalama. I nakon čitanja recenzija, odlučila sam isprobati kremu "Večernja" za noćno nanošenje. Vrlo dobar lijek koji stvarno uklanja upale i piling. "

Freedom krema za večernje kritike

Večer krema za slobodu 29. travnja 2017

Davno sam probala ovu kremu, a napokon sam je kupila ljeti i koristila je cijelu zimu, ožujak i gotovo cijeli travanj. Mislim da većina ljudi zna kako izgleda.

Metalna cijev, rupa je zapečaćena, potrebno je probušiti škarama. Pakirano u kartonsku kutiju. Težina 41 grama.

Aktivni sastojci: ekstrakt peršina, vitamina A i E, prirodno biljno ulje, pčelinji vosak, lanolin - hidratiziraju, njeguju, smanjuju bore na licu, smanjuju tamne krugove ispod očiju i imaju sjajniji učinak na kožu.

Krema blago žućkasta, tekuća, ali izuzetno masna, zasićena uljima.

Proizvođač preporučuje da ga nanesete 2 sata prije spavanja, obrišite eksces ubrusom.

Nisam se gipkao, ostavio dok se potpuno ne upije.

Da biste ga primijenili, još uvijek treba biti vješt, on se nevoljko distribuira. Tada sam shvatio da je zgodnije i lakše lagano ga trljati između dlanova, a zatim ga nanositi pokretima namakanja. Tako se leže tiho i ravnomjerno.

Miris je osebujan, ali nije me nimalo smetao.

Tijekom apsorpcije, osjeti na koži nisu baš ugodni, ali krema ne začepljuje pore, ne izaziva akne. Savršeno njeguje, daje koži zdrav izgled, uklanja suhoću.

Za vjeđe je način primjene isti, samo trljati na vrhovima prstiju. Savršeno njeguje kožu očnih kapaka, zaglađuje.

Općenito, svidio mi se alat. Izvrsna opcija za zimsku njegu, za hladno izvan sezone također nije loše. Idealno za suhu i tanku kožu.

[Uredio autor 30. travnja 2017.]

Galina
Moldavija, Republika gost

Večer krema za slobodu, 17. studenog 2013

Kpilya krema prema recenzijama - užas, oči natečene, crvene, ljuskaste, svrbež. Utisak je bio kao da je ječam izliven na gzalaz. Koristi se samo 4 dana. A 1,5 tjedna ne mogu ništa učiniti očima. I doista vrlo gusta, slabo razmazana. Pokušat ću, kao što su neki ovdje rekli, za petama.

Večer krema za slobodu, 2. listopada 2013

MOJ FAVORITE KREME (imam suhu, osjetljivu kožu). Koristim ga dugi niz godina. Nema strašnog mirisa, uobičajeni "sovjetski" miris.

Komentari Recenzija korisna? Da 30 Ne 0

Večer krema za slobodu, 11. svibnja 2013

Pročitala sam recenzije i odlučila kupiti "Večernju". Oooooooo masnoća, oooooo tijesno (da biste razmazali, trebate uložiti puno napora) Mažem im pete - za njih najviše!

Večer krema za slobodu, 9. studenog 2012

Odlična stvar! Potpuno se slažem s djevojkom koja je napisala: "večer", on je najbrže apsorbirao, nije ostavio masni sjaj, a lice mu je svježe, s ugodnom hladovinom. "To je istina, više mi se svidjela" večer "nego" amber "i" luksuz ". Lijepo je što se može koristiti i za kapke i za lice. Imam grozne alergije, crvenilo i svrbež na svakoj maskarama i svakoj kremi oko očiju, ali ovdje je sve u redu. Po mom mišljenju miris je neutralan, sviđao mi se i više nego sve Svobodove kreme. Osim toga, "večernja" je jedina krema u kojoj, osim deklariranih učinaka, osim prehrane, postoji i hidratacija te je naznačeno da se može koristiti i za osjetljivu kožu. Puno hvala svima koji su je preporučili.

Večer krema za slobodu, 25. ožujka 2012

Ona je sama pitala, odgovorila je, pa SVE O KREMI VEČERI 1. Sastav (u zagradama stupanj sigurnosti) [100] AQUA - sve je jasno [100] OLUS - biljno ulje, koristi se za omekšavanje kože [60] LANOLIN - vosak od vune, životinjski vosak dobiveni varenjem ovčje vune, može nadražiti kožu, izazvati alergije, dermatitis. Može začepiti pore, ali općenito nema ničeg opasnog [80] CERA ALBA - vosak dobiven iz pčelinjih saća poboljšava prodornu sposobnost kreme i losiona i sprječava ih da gube vlagu kroz kožu, ima ograničenja u njezinoj upotrebi, također je općenito normalno, ako umjereno, ali koža ne diše [80] CERESIN - mineralno ulje, povećava ili smanjuje viskoznost kozmetike. Film mineralnog ulja zadržava toksine koji se oslobađaju kroz pore. Osim toga, sprječava prodiranje kisika, otapa prirodnu masnoću kože i suši kožu, ukratko, jer koža ne diše [80] CETEARYL ALCOHOL je voštana ili sintetička tvar dobivena iz biljaka koja poboljšava strukturu kozmetičkog proizvoda. Cetearilni alkohol prekriva kožu tankim zaštitnim slojem, koji smanjuje transepidermalni gubitak vlage, tj. Smanjuje isparavanje vlage iz kože. Može izazvati iritaciju kože, alergije, dermatitis, koža opet ne diše. [100] PENTAERTHRITALNI DIJOLAT - Ne znam tko zna napisati [80] GLYCERYL DIOLEATE - Prirodni emulgator dobiven iz biljnih ulja s visokom koncentracijom oleinske kiseline. Široko se koristi u kozmetici kao stabilizator. Ima omekšavajući i imunostimulirajući učinak na kožu. Obnavlja lipidni sloj kože, poboljšava propusnost kože na druge tvari koje se nalaze u kozmetičkom proizvodu Može nadražiti kožu, izazvati alergije, dermatitis, ali općenito je sve u redu [100] HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEMENSKO ULJE - sve je jasno [60] ELAEIS GUINEENSIS (PALM) ) ULJE - palmino ulje, Ne dopustite da vlaga isparava s površine kože [80] SORBITAN OLEATE - emulgator (miješalica, npr. Mast i voda) uzrokuje začepljenje lojnih žlijezda [100] GLUKOZA - Vlaži kožu, povećavajući postotak vlage u gornjim slojevima kože, ništa loše [80] RETINILNI PALMITAT - sve je u redu, vitamin A [70] TOCOPHERYL ACETATE - sve je ok, vitamin E [100] CARUM PETROSELINUM - ekstrakt peršina [60] PARFUM - sve je jasno, ne utječe posebno na kožu [80] METHLISOTHIAZOLINONE - konzervans, vrlo štetni, znanstvenici su otkrili da ovaj spoj oštećuje ljudske živčane stanice i ako se koristi često, čak i u malim koncentracijama, štetan je za ljudsko zdravlje. Posebno je opasno za trudnice i djecu. Preporučuje se upotreba samo u proizvodima koji su isprani s kože. [70] PHENOXYETHANOL - Sintetička komponenta. Konzervans, antiseptik, sredstvo protiv insekata, otapalo za celulozni acetat, boje, tinta i guma. Štetno ako se proguta, udiše ili apsorbira u kožu. Može uzrokovati reproduktivne nedostatke. Nadražuje oči i kožu. Označen je znakom "Opasnost" [50] METHYLPARABEN - parabeni, ništa dobro, ali ima ga svugdje [50] ZAKLJUČCI PROPYLPARABEN - NAJPOVOLJNIJE KOMPONENTE DJELUJU KAO NAČELO - KOŽNO PRIKLJUČIVANJE I NEPOKRETNOST KOŽE ODRŽAVANJE VODE - HUMIDIFIRANJE, OTROVANJE KOŽE I KOŽE. Postoje i korisne supstitucije - VITAMINI, GLUKOZA, PETRUSKA, ULJE. TAKO SU IZUZETNO ŠTETNI - POSLJEDICE RAKA, POVREDE SUSTAVA ENDOKRINA, ALI SU UKLJUČILI BRONOPOL, KOJI JE VIŠE OPASAN. Dakle, KREMA ĆE BITI PRIPREMNA ZA ODRASLE DOSLJE, NE ZA DJEVOJKE KATEGORIJSKO, SA IZUZETNO SUHOM KOŽOM, BOLJE OD NEKA. KONSTANTNO NE KORISTITE. KAKO JE MASKA KORISNA.

Večer krema za slobodu, 21. siječnja 2012

Rizična sam djevojka, često na sebi isprobavam ono što je vrlo pohvaljeno, i pored sumnjivo niske cijene. Često se i sama smijala, gledajući posljedice, ali takvih je neuspjeha malo. Ovaj put sam pročitala o dobrom učinku kreme Večer na problematičnu kožu. Kupila sam, iako je bila šteta, stereotip da je šminka za stare dame radila. Miris mu je odvratan, od nekakvog crkvenog tamjana, kojeg razmazuju mrtvima. Ali ja sam tvrdoglav, svi ih isti uporno razmazuju. I svidjelo mi se, jako mi se svidjelo. Prvo, masno je, ali apsolutno se ne osjeti na licu, čak do trenutka kada se višak obriše ubrusom. Ovo mi je prvi put s kremama. Drugo, ne začepljuje pore, usprkos komedogeni lanolin u sastavu-čudo. Treće, poboljšava problematičnu kožu, prištići se više ne pojavljuju, a stari se isušuju i nakon toga se peru nakon pranja i brisanja ručnikom. Koža nakon što je nahranjena poput voća, mrlje od akni blede već nakon 15 minuta nakon početnog nanošenja (samo sam nastavila razmazati ovaj smrad zbog toga). Ovo nije bajka i nije reklama. Stoga ne morate biti nevjernik Thomas i mislite da ovdje djevojke leže unatoč ili su povezane s tvrtkom Freedom (ili obrnuto s konkurentskom tvrtkom). Naravno, ima ih, svugdje ne bez njih, ali iskrenije.

Krema "Večernja" tvornica "Sloboda"

U modernom životu svaka žena može izgledati lijepo i njegovano. Industrija nudi ogroman asortiman proizvoda za njegu, važno je samo pravilno odrediti tip kože i ispravno procijeniti njeno stanje.

Suha koža lica može uzrokovati puno problema: pojavu bora, rano isušivanje, ljuštenje. Izvrsno rješenje može biti korištenje kreme "Večernja" iz tvornice "Sloboda". Dokazujući se tijekom godina kao izvrstan alat, nosi se s mnogim problemima koji nastaju kod žena sa suhom kožom - proizvođač jamči kvalitetu.

O proizvođaču

Temelj tvornice Freedom bila je ruska tvornica parfumerija i kozmetike, koja je osnovana u Moskvi 1843. godine i nazvana je tvornicom Udruge A. Ralle and Co. " Već tada su proizvodi zaslužili popularnost ne samo u Rusiji, već i u drugim zemljama..

Tvornica je današnje ime dobila 1922. godine. Kroz dugogodišnje postojanje, uvijek je održavao visoki standard kvalitete, za što je dobio titulu "Poduzeća izvrsne kvalitete" i više puta je nagrađivan medaljama i diplomama na ruskim i međunarodnim izložbama.

Suvremeni proizvođač nastavlja razvoj najboljih tradicija u proizvodnji kozmetike. Njegova je glavna zadaća služiti zaštiti zdravlja i ljepote..

Danas je tvornica moćna kozmetička industrija, koja proizvodi proizvode za njegu lica i tijela, kose i usne šupljine, kao i veliki asortiman dječje kozmetike. Proizvodi se proizvode na modernoj opremi koristeći najnoviju tehnologiju. Tvrtka ima vlastiti istraživački centar koji razvija i implementira moderne kozmetičke proizvode u proizvodnju..

  • Tvrtka surađuje s mnogim velikim proizvođačima iz Njemačke, Švicarske, Francuske, Indije i drugih zemalja, koji naručuju na svojoj opremi.
  • Svi proizvodi izrađeni su od prirodnih sirovina i podvrgnuti su rigoroznom testiranju u skladu s međunarodnim standardima kvalitete..
  • Tvrtka ima niz prodavaonica.
  • Proizvodi tvornice Svoboda zahvaljujući izvrsnoj kvaliteti i niskoj cijeni nadaleko su poznati u zemljama bliskog i dalekog inozemstva.
  • Savladavajući proizvodnju novih proizvoda, tvrtka ne zaustavlja puštanje popularnih proizvoda koje su potrošači vrlo hvalili.

Jedan od takvih popularnih proizvoda je i večernja krema.

Moja iskrena recenzija o kremi za oči i lice Freedom "Evening"

Pozdrav svim cijenjenim čitateljima recenzija i Patrole!

Nekad sam prolazila jeftine proračunske kreme za ruke i lice. Pa, nekako nije bilo povjerenja ili želje da ih preuzmu. No nakon što uopće ne znam zašto, usredotočio sam se na proizvod tvrtke "Freedom". Bila je to večernja krema za vjeđe i lice. Možda zato što je za kapke (prema proizvođaču), ali volim kreme s kojima možete navlažiti osjetljivu kožu oko očiju. I u mojoj dobi, kad je skoro mlađi od 30 godina, mislim da je vrijeme da počnem svim sredstvima kako bi se osiguralo da se bore na tim mjestima ne pojavljuju što duže.

Krema za oči i lice Freedom "Večer" prodaje se u mnogim trgovinama u našoj zemlji.

Cijena je oko 45 rubalja.

Težina proizvoda - 41 grama.

Krema sadrži razne korisne komponente kao što su vitamini A i E, ekstrakt peršina, pčelinji vosak, lanolin i prirodno biljno ulje)))


Krema je u metalnoj cijevi, poput kreme iz 90-ih. Iako se to ne treba iznenaditi, na policama naših trgovina još uvijek postoji puno takvih paketa. I to nije glavna stvar)
Miris proizvoda također podsjeća na neke stare kreme iz prošlosti. Ovdje sam udahnuo samo jednom miris i sve, mentalno prevezeno natrag.
Krema je bijelo mliječna i vrlo gusta. Ok debelo, vrlo nerealno masno.

Tako je hrabar da se definitivno ne može zauvijek obući! Definitivno! Utrljava se i utrljava u kožu prilično teško, konzistencija je vrlo gusta, masna, ljepljiva. Pa, definitivno nije za tanku kožu očiju.

Također, ljeti ga neću koristiti. Koža se samo uguši s njom. Vrlo težak proizvod.
Ali za zimu je prikladno. I onda, ne za svakodnevnu upotrebu, već jednom. Na primjer, kada je dan proveo u jakom mrazu. Ovo je stres za lice. I tek noću, nakon svih postupaka, nanesem sloj kreme i odem u krevet.
Druga opcija. Nakon izgaranja maski s prahom badyagija, koža je također pod stresom, presušena i treba je njegovati. Krema je savršena za to. Da, nakon upijanja, koža neće biti toliko masna. Ali prije ovoga treba proći barem sat vremena. Izvrsna je zamjena za proračun Nivea Classic masne kreme.


Na fotografiji se koža ruku čak sjajno podeblja.

Moja presuda je takva - stoljeće krema definitivno neće raditi! To je samo tempirana bomba za tako osjetljivo područje. Ali za suhu kožu i samo u hladnoj sezoni, proizvod dobro njeguje kožu.

jeftina, vrlo masna krema, pogodna za vrlo suhu kožu i za hladno godišnje doba

Večer krema za oči

Vrijedno je kupiti bez obzira na sve! Divna krema za oči i lice za peni.

Dobar dan svima.

Prije nekoliko dana završila sam svoju omiljenu večernju kremu.

Već duže vrijeme poznajem kreme iz tvornice Liberty i vjerujem da su njihova svojstva ponekad čak i bolja nego kod luksuznih krema. (Jako mi se sviđa Lux krema) Ova krema ne izaziva alergije, pogodna je za osjetljivu kožu. Hrani se izvrsno, što je posebno korisno u mraznim zimskim danima..

Pronalazeći ga u trgovini, ugodno sam se iznenadio: dizajn ambalaže se malo promijenio. Ostala je aluminijska cijev od 48 g))) I krema je ostala ista.

Sloboda proizvodi tri kreme, čiji sastav ostaje nepromijenjen mnogo, mnogo godina. Po tradiciji mu se ne dodaje propilen glikol. Postoji takva komponenta kao ceresin. To je mineralno ulje koje se dodaje za poboljšanje viskoznosti. Općenito, u kremi nema naročito "štetnih" komponenti. Ali postoje vitamini A i E, ekstrakt peršina, koji smanjuje tamne krugove ispod očiju.

Sastav kreme je: Aqua, Olus (biljno ulje), lanolin, cera alba, ceresin, cerearil alkohol, pentaeritril dioleat (i) gliceril dioleat, helianthus annuus (suncokretovo ulje), elaeis guineensis (palmino ulje), sorbitanski oleat, glukoza, retinil palmitat, tokoferil acetat, karumski retroroselenij (peršin), parfum, metilisotiazolinon, fenoksietanol, metilparaben, propilparaben.

Pitao sam svog prijatelja kozmetičara što misli o "Večernjem" i drugim kremama Freedom. Rekla je da što je kompozicija kraća, to bolje. Od svih krema sa slobode preporučila je kremu Evening.

U svakom slučaju, krema je u stanju njegovati samo vanjske slojeve kože. A samo kozmetički postupci mogu utjecati na dublje slojeve kože. (pilingi, injekcije, laser...)

Prije nekoliko godina pročitao sam članak iz kojeg sam naučio sjajan recept o tome kako napraviti univerzalnu kremu za lice. Potrebno je u jednakim dijelovima pomiješati kremu "Večernja", "Lux" i "Amber", dodati malo maslinovog ulja. Nanesite dva sata prije spavanja. Naravno, višak kreme uklonite ubrusom. Napravila sam ovu kremu, jako mi se svidjela. Može se koristiti kao maska ​​za lice..

Krema "Večernja", naravno, vrlo je masna, nanosi se teško. Stoga na kremu istisnem malo kreme, protrljam je i mazim pokretima tapkajući po koži. Tako krema bolje leži. Koristim samo kao noćnu kremu. Popodne s takvim masnim licem bolje je ne ići)))

krema se gotovo upije.

Ali ujutro je koža vrlo nježna. Suhoća nestaje kod drugog nanošenja. Ekspresivne bore oko očiju također su omekšane. Pore ​​se uopće ne začepljuju.

Usput, volim i miris kreme. Proizvođač piše o chypre cvjetnim notama. Za mene samo miriše na večernju kremu.... Podsjeća me na djetinjstvo))) I naše su majke kupovale ovu kremu.

Stoga preporučujem kremu "Večernja" svim srcem. Ako to ne uspije, nije šteta baciti ga jer ne košta više od 30 rubalja.

Jutro nakon napornog VEČERA)) + fotografija crvenih očiju

Nije tajna da je jedna od nedvojbenih prednosti našeg voljenog mjesta prilika da svaki dan otkrijemo nešto novo, bilo da je riječ o filmovima, hrani, odjeći ili kozmetici. Ponekad djevojke s web mjesta izbacuju samo sjajne ideje u šminkanju ili njezi kože. Ali ponekad se dogodi i obrnuto - proizvod koji, prema recenzijama, ostavlja dojam čuda, čudesan je, ispada da je beskoristan ili čak štetan. To se događa rijetko, srećom, ali to se ponekad dogodi i kod mene, pa sad pišem ovu recenziju-upozorenje.

Na temu recenzije o kremi "Večer" naišla je nekako slučajno. Odmah iznenađen brojem recenzija, sa oduševljenim recenzijama, ovako jeftine i, općenito, jednostavne kreme o_O.

Sama nikada nisam koristila ovu vrstu kreme, ali nemam ni predrasude prema jeftinoj kozmetici, vjerujem da se ponekad za vrlo malo novca može naći i vrlo vrijedan kozmetički proizvod. Nažalost, to uopće nije bio slučaj ((

O samoj kremi - namijenjeno vjeđama (!) i licu, za suhu i osjetljivu (!) kožu. Sadrži 100% prirodna ulja, ekstrakt peršina, vitamine A i E.

aqwa, olus (biljno ulje), lanolin, cera alba, ceresin, cetearilni alkohol, pentaeritritil dioleat (i), gliceril dioleat, helianthus annuus (suncokretovo ulje), elaeis guineensis (palmino ulje), sorbitanski oleat, glukoza, retinil palmitat, tokoferil acetat, karum petroselinum (perselej), parfum, 2-bromo-2-nitropropan-1,3-diol

Krema je bijela, o vrlo masna, mirisa sovjetske kreme poput dječje. Trošak od 35 rubalja (kupljeno u domaćinstvu, nigdje drugdje nije postojao takav "ekskluzivni").

Kako me ne bi optužili za pogrešnu primjenu, odmah ću rezervirati da sam se prijavila prema svim pravilima - dva sata prije spavanja (aplikacija neposredno prije spavanja navodno uzrokuje oticanje i otekline), ostatak se navlažio prije spavanja ubrusom (ne upija se dobro).

Budući da sam alergična, prethodno sam testirala kremu na ruci - nije došlo do reakcija. Općenito, čitajući noću kako bih pojačao učinak pohvalnih recenzija, otišao sam u krevet, a ujutro sam, umjesto sjajnog lica nakon čarobne kreme, u ogledalu ugledao dvije plamene crvene oči i natečeno lice.

Oči su joj bile temeljito natečene, crvenile i svrbile, ista slika bila je i oko usana. Morao sam se spasiti s hidrokortizonom, dva dana kasnije, srećom, crvenilo je uklonjeno. Prije toga imala sam sličnu reakciju samo na kremu-gel za kapke Natura Siberika.

Usput, i prije toga sam, po savjetu mještana, kupio Baletni temelj, koji je na mene ostavio sjajan utisak, sve dok nisam imao alergiju po cijelom licu ((Šta stavljaju u ovu jeftinu šminku ili obrnuto, nešto Općenito, više ne vjerujem u bajke o čarobnim sovjetskim kremama i vjerovatno više neću eksperimentirati na svom licu. Stavio sam tri zvjezdice kreme radi pravde - uostalom, alergičan sam, možda normalni ljudi to nemaju U svakom slučaju, ne preporučujem eksperimentiranje, jer je za kože bolje i sigurnije od ulja grožđa, po mom mišljenju još nisu smislili ništa.

U dokazu prilažem fotografiju "ljepote" ujutro, nakon čarobne večeri))

Tvornica "Sloboda", krema "Večer": recenzije, sastav, prednosti

Moderna žena želi izgledati privlačno uvijek. Kozmetička industrija nudi ogromnu količinu proizvoda za njegu kože, ali u početku je potrebno ispravno utvrditi njezin tip i stanje. Krema "Večernja" (iz "Slobode") recenzije su pozitivna, dakle, stekla je popularnost među mnogim ženama. U članku će se raspravljati o sastavu i prednostima ovog proizvoda..

O proizvođaču

Osnova poduzeća "Sloboda" bila je ruska tvornica parfumerija i kozmetike, otvorena 1843. u Moskvi i imala je ime partnerstva "A. Ralle and Co. " Već u to doba poduzeće je bilo poznato ženama ne samo u Rusiji, već i u drugim zemljama svijeta. Odlikovali su ga proizvodi jedinstvene kvalitete..

Tvrtka je današnje ime dobila 1922. godine. Kroz svoje postojanje tvornica je održavala visoku kvalitetu svojih proizvoda. Ima brojne diplome koje je kozmetika "Sloboda" dobila na raznim ruskim i međunarodnim izložbama.

Trenutno proizvođač nastavlja poboljšavati svoje proizvode, jer je usmjeren na zaštitu ljepote i zdravlja ljudi.

Tvornica proizvodi razne proizvode za njegu lica, tijela, kože, kose, kao i veliki broj dječje kozmetike. Svi su fondovi vrlo popularni..

Proizvođač surađuje s velikim tvrtkama iz mnogih zemalja i naručuje na svojoj opremi. Proizvodi se izrađuju od prirodnih sirovina i pažljivo se provjeravaju u skladu s međunarodnim standardima kvalitete..

Kreme iz tvornice "Sloboda" nadaleko su poznate u zemljama bliskog i dalekog inozemstva, zbog niske cijene i izvrsne kvalitete. Tvrtka se ne zaustavlja na tome, već nastavlja proizvoditi daljnje proizvode koji su potraženi i popularni..

Sva kozmetika proizvedena u tvornici ima prirodni sastav i ima pozitivna svojstva..

Sastav kreme

Kozmetički proizvod sadrži samo prirodne komponente u obliku esencijalnih ulja, vitaminskog kompleksa i dodatnih tvari. Miris vrhnja je prilično diskretan, što žene ponekad uspoređuju s "bakom" ili crkvom.

Nakon što se etablirao kao izvrstan i učinkovit lijek, dobro se nosi s osobinama koje se često javljaju kod žena koje imaju suhu kožu. Uostalom, proizvođač jamči kvalitetu svog proizvoda.

Krema "Večernja" uključuje:

  • Ekstrakt peršina. Komponenta sadrži korisne tvari i mikroelemente, koji imaju sjaj i obnavljajući učinak. U stanju je regulirati ravnotežu vode i soli. Ekstrakt peršina često se koristi u kremama za ublažavanje nadutosti i krugova ispod očiju..
  • Vitamin A. Esencijalan za ljepotu i mladenačku kožu. Vraća svoju prirodnu boju i usporava proces starenja. Uz pomoć vitamina, funkcionalnost epiderme se normalizira.
  • Vitamin E. izglađuje gornji sloj kože koji pomaže u smanjenju bora i bora. Vitamin sadrži antioksidanse koji sprečavaju negativne učinke slobodnih radikala i štite epidermu.
  • Biljna ulja. Promiču prehranu i hidrataciju kože. Zahvaljujući posebnim komponentama, epiderma se puni hranjivim tvarima i vitaminima..
  • Lanolin. Tvar djeluje kao osnova za kremu. Njegov učinak čini kožu mekom i podatnom. Lanolin povećava učinkovitost preostalih komponenti i pomaže im da prodru u dublje slojeve kože.
  • Vosak. Ima snažna baktericidna svojstva, uklanja upalu i pomlađuje kožu lica. Vosak tonira i ublažava oticanje, pojačava cirkulaciju krvi.

Sveukupno, sastav proizvoda daje mu gustu teksturu i mliječni ton. Minimalni sastav parfema daje kremi blagi miris. Sva kozmetika "Sloboda" ima posebnu aromu.

Svojstva kreme

Zbog svog sastava, alat ima mnogo pozitivnih kvaliteta. Korisna svojstva kreme "Večernja" uključuju sljedeće:

  1. Njeguje i vlaži kožu lica i područje ispod očiju.
  2. Zasićuje ga korisnim tvarima i vitaminima.
  3. Osvjetljava kožu.
  4. Ima blagi učinak..
  5. Aktivira metabolizam kože.
  6. Zaglađuje sitne bore i nabori.
  7. Suspenzira proces starenja kože.
  8. Uklanja oticanje i tamne krugove oko očiju.
  9. Povećava tonus i elastičnost kože.
  10. Ima antioksidacijska svojstva.
  11. Uklanja pigmentaciju kože.

Krema se odnosi na kozmetiku koja njeguje suhu i osjetljivu kožu. Dizajniran je za večernju upotrebu..

Princip rada

Recenzije o kremi "Večernja" iz "Slobode" uvijek su pozitivne, aparat se pozicionira kao noćni, dizajniran za suhu kožu, sklonu iritaciji i pilingu.

Prirodna ulja u svom sastavu liječe male pukotine i zatežu tragove akni. Krema se najbolje nanosi 2 sata prije spavanja. U hladnoj sezoni "Večer" je nezamjenjiv alat koji štiti kožu od vremenskih neprilika i iritacija uzrokovanih zimskim vjetrom. Ljeti se ne preporučuje njegovo korištenje, zbog moguće pojave masnog sjaja na koži.

Kako nanijeti kremu na lice? Alat ima jednostavnu uporabu. Ako dermis nije potpuno suh, ali samo na određenim područjima, onda možete koristiti kremu nekoliko puta tjedno. Uz istrošenu normalnu kožu lica, proizvod se može koristiti 1 puta u 7 dana.

Krema je izvrsna njega za suhu kožu. Njegova dugotrajna upotreba izaziva ovisnost i smanjuje učinkovitost. Kozmetičari predlažu izmjeničnu kremu i druge proizvode za njegu nakon nekoliko tjedana upotrebe. U ovom će slučaju koža imati pozitivan učinak..

Zbog činjenice da krema ima gustu teksturu, treba je dugo trljati. Za masnu vrstu kože, njegova uporaba se ne preporučuje uvijek..

Krema se učinkovito koristi za njegu kože oko očiju. Da biste to učinili, nanesite pola sata prije spavanja na područje očišćeno od šminke laganim pokretima prsta. Zatim se ostaci kreme uklanjaju ubrusom. Ako se to ne učini, ujutro će koža dobiti masni sjaj.

Rok trajanja kreme „Freedom“ iz „Slobode“ je 12 mjeseci, što je uzrokovano prisutnošću prirodnih sastojaka u njoj.

Upute za korištenje

Kako nanijeti kremu na lice? Prije njegove upotrebe šminka se mora ukloniti pomoću posebnog alata ili sapuna s kremom na bazi. Krema nema posebne upute, ali treba se pridržavati sljedećih pravila:

  • Nanesite proizvod na kožu tankim slojem 2 sata prije spavanja.
  • Da biste kremu lakše širili, trebate je zagrijati u vodenoj kupelji.
  • Nakon nanošenja, ravnomjerno rasporedite proizvod po koži..
  • Utrljavanje u dermis pomaže poboljšati apsorpciju i pojačava metaboličke procese.
  • Nakon 2 sata preostala krema uklanja se s papira ili matirajućeg ubrusa s lica..

Dan nakon nanošenja, ostatke proizvoda uklonite sapunom, a tek nakon toga nanesite temelj ispod šminke. Inače će lice ostati masnog sjaja.

Žene s različitim tipovima kože mogu koristiti ovu kremu. Lako se nanosi i distribuira preko kože, a ujedno se i ekonomično troši. Zbog svog sastava, proizvod rijetko izaziva alergijske reakcije.

Uputa za uporabu kreme "Večernja" iz "Slobode" omogućuje vam postizanje maksimalnog učinka. Potpuna njega pruža ne samo pravilnu prehranu kože, već i njeno čišćenje i vlaženje.

"Večernje svjetlo"

Krema ima puno pozitivnih kvaliteta, a ima i lakšu teksturu. Temelji se na večernjoj kozmetici.

Krema pomaže ženama koje imaju suhu i osjetljivu kožu. Stvara pomlađujući učinak. Proizvod se može koristiti kao profilaksa protiv bora, bora i smanjenja znakova starenja kože..

Prisutnost kompleksa morskog podrijetla u kremi ima hidratantni učinak i smanjuje gubitak vlage. Rezultat je poboljšana mikroreljefa kože.

Kompleks vitamina A i E doprinosi procesu obnove stanica, a također ima učvršćujuće djelovanje na kožu..

Izrazita karakteristika kreme "Večernje svjetlo" je prisutnost bademovog ulja u svom sastavu. Pozitivno djeluje na omekšavanje i njegu kože, a također izglađuje sitne bore. Ulje dobro utječe na rad lojnih žlijezda, a također pomaže u uklanjanju upale. Savršeno utječe na vlažnu kožu, sprječavajući ljuštenje i isušivanje..

Zbog prisutnosti ekstrakta peršina u kremi za žene, koristi se za njegu područja oko očiju. Ima posvjetljujuće djelovanje, a također smanjuje tamne krugove i otekline..

Nanesite kremu noću, nanoseći na kožu laganim pokretima. Lako se upija bez ostavljanja masnog sjaja..

Pozitivna svojstva

Prednosti kreme "Večernja" uključuju sljedeće:

  1. Koristi se za suhu i osjetljivu kožu..
  2. Koristi se za njegu kože navečer.
  3. Krema sadrži samo prirodne sastojke.
  4. Ekonomičan za korištenje i pristupačan.
  5. Briga za kožu oko očiju.
  6. Pomaže u uklanjanju raznih problema s kožom.

Zbog svog sastava, krema vam omogućuje poboljšanje strukture kože lica, kao i područja oko očiju.

Prednosti proizvoda - njegova vrijednost. Krema se po povoljnim cijenama može kupiti u bilo kojoj kozmetičkoj trgovini. U usporedbi s mnogim analogima, ima nisku cijenu i izvrsne kvalitete.

Nedostaci alata

Recenzije o kremi "Večer" iz "Slobode" nisu samo pozitivne, već su i negativne. Oni primjećuju sljedeće:

  • miris koji ne vole sve žene;
  • previše gusta i masna tekstura proizvoda;
  • prisutnost u sastavu sintetskih komponenata;
  • u nekim slučajevima izaziva alergije;
  • nije prikladno za ljetno vrijeme.

Alergijske reakcije mogu se pojaviti na najnekodljivijim komponentama kreme zbog individualne netolerancije. Ako tijekom korištenja proizvoda jedna osoba osjeti poboljšanje stanja kože, tada druga može osjetiti svrbež, osip ili peckanje.

Prije upotrebe kreme potrebno je napraviti test na unutarnjem zavoju lakta. Nakon nekog vremena provjerite kako je koža reagirala na učinak proizvoda. Ako se na njemu ne nađe crvenilo, tada možete početi koristiti kremu.

Zbog guste teksture, proizvod se ponekad teško distribuira po koži lica. To stvara određene neugodnosti u procesu brige o njemu..

Recenzije kupaca

Opet, krema "Večernja" iz recenzija "Slobode" uglavnom je pozitivna. Kupcima se posebno svidjela pristupačna cijena proizvoda..

Kao rezultat toga, postali su vlasnici kreme koja njeguje i vlaži kožu. Redovita uporaba značajno smanjuje bore, posvjetljuje i zaglađuje dermis..

Primjenjujući kremu "Večernja" na vjeđe i lice dok se njeguju područja oko očiju, žene su postigle glađenje "vrana stopala". Ublažava nadutost i tamni krugovi nestaju nakon upotrebe..

Nisu svi kupci voljeli miris proizvoda, ali to je znak nedostatka sintetičkih mirisa u njemu. Nekim ženama njegov miris podsjeća na indijske štapiće od tamjana.

Pohvalili su anti-age svojstva prirodnih sastojaka kreme..

Dobro uklanja izgled ljuštenja i suhe kože, što je posebno potrebno zimi. Vlasnici osjetljivog dermisa primjećuju da kao rezultat primjene iritacije i upalni procesi na njemu prolaze.

Žene su primijetile da su napokon odabrale lijek koji im u svakom pogledu odgovara. Oni stalno preporučuju kremu svojim najmilijima..

Nisu sve žene bile oduševljene prilično gustom teksturom kreme, što stvara određene poteškoće prilikom nanošenja. Nakon 2 sata uporabe, ostatke proizvoda potrebno je ukloniti ubrusom. Ako se to ne učini, lice će ostati masnog sjaja.

Neke negativne kritike pojavile su se kada nisu u potpunosti primijenjene upute za uporabu kreme „Večernje“ iz „Slobode“ ili nije odgovarao koži žene.

Mišljenja stručnjaka

Krema "Večernja" za vjeđe i lice ima mnogo pozitivnih recenzija kozmetičara. Pozitivno su ocijenili njegovu kvalitetu i učinkovitost, ali savjetuju ženama starijim od 45 godina da ga koriste..

Imajući masnu i gustu teksturu, krema se može dobro upijati samo u suhu ili sklonu koži ovog stanja. Nije pogodan za masnu vrstu lica.

Ako proizvod koristite za mlade, sposobne su obnoviti kožu, onda ostavlja masni sjaj i može začepiti pore. A to će se negativno odraziti na njegovu prehranu..

U slučaju starenja kože krema može pružiti dugotrajnu hidrataciju, kao i spriječiti pojavu sitnih bora na njoj. Neučinkovitost proizvoda na mladoj koži posljedica je činjenice da njegove stanice apsorbiraju potrebnu količinu hranjivih tvari i vitamina. Ostatak kreme će jednostavno ostati na koži. Najbolje ga je primijeniti navečer. Međutim, dugo razdoblje uporabe kreme smanjuje učinkovitost. Kozmetičari preporučuju njegovo korištenje zamijeniti s drugim vrstama kozmetike nakon nekog vremena uporabe..

Savršeno preporučljiva krema za njegu lica zimi, kada koža pati od mraza i vjetra. Kozmetičari savjetuju da ga redovito koristite tijekom ovog razdoblja kako biste izbjegli piling i iritaciju..

Krema "Večernja" tvornica "Freedom" - alat koji se koristi za večernju njegu za suhu i osjetljivu kožu. Imajući u svom sastavu korisne tvari i vitamine, dobro zasitiva epidermu i aktivira metaboličke procese. Krema savršeno njeguje, vlaži i poboljšava tonus kože. Proizvod ima antioksidacijska svojstva, poboljšava boju i bori se s pigmentacijom povezanom s godinama..