Freedom krema za večernje kritike

Večer krema za slobodu 29. travnja 2017

Davno sam probala ovu kremu, a napokon sam je kupila ljeti i koristila je cijelu zimu, ožujak i gotovo cijeli travanj. Mislim da većina ljudi zna kako izgleda.

Metalna cijev, rupa je zapečaćena, potrebno je probušiti škarama. Pakirano u kartonsku kutiju. Težina 41 grama.

Aktivni sastojci: ekstrakt peršina, vitamina A i E, prirodno biljno ulje, pčelinji vosak, lanolin - hidratiziraju, njeguju, smanjuju bore na licu, smanjuju tamne krugove ispod očiju i imaju sjajniji učinak na kožu.

Krema blago žućkasta, tekuća, ali izuzetno masna, zasićena uljima.

Proizvođač preporučuje da ga nanesete 2 sata prije spavanja, obrišite eksces ubrusom.

Nisam se gipkao, ostavio dok se potpuno ne upije.

Da biste ga primijenili, još uvijek treba biti vješt, on se nevoljko distribuira. Tada sam shvatio da je zgodnije i lakše lagano ga trljati između dlanova, a zatim ga nanositi pokretima namakanja. Tako se leže tiho i ravnomjerno.

Miris je osebujan, ali nije me nimalo smetao.

Tijekom apsorpcije, osjeti na koži nisu baš ugodni, ali krema ne začepljuje pore, ne izaziva akne. Savršeno njeguje, daje koži zdrav izgled, uklanja suhoću.

Za vjeđe je način primjene isti, samo trljati na vrhovima prstiju. Savršeno njeguje kožu očnih kapaka, zaglađuje.

Općenito, svidio mi se alat. Izvrsna opcija za zimsku njegu, za hladno izvan sezone također nije loše. Idealno za suhu i tanku kožu.

[Uredio autor 30. travnja 2017.]

Galina
Moldavija, Republika gost

Večer krema za slobodu, 17. studenog 2013

Kpilya krema prema recenzijama - užas, oči natečene, crvene, ljuskaste, svrbež. Utisak je bio kao da je ječam izliven na gzalaz. Koristi se samo 4 dana. A 1,5 tjedna ne mogu ništa učiniti očima. I doista vrlo gusta, slabo razmazana. Pokušat ću, kao što su neki ovdje rekli, za petama.

Večer krema za slobodu, 2. listopada 2013

MOJ FAVORITE KREME (imam suhu, osjetljivu kožu). Koristim ga dugi niz godina. Nema strašnog mirisa, uobičajeni "sovjetski" miris.

Komentari Recenzija korisna? Da 30 Ne 0

Večer krema za slobodu, 11. svibnja 2013

Pročitala sam recenzije i odlučila kupiti "Večernju". Oooooooo masnoća, oooooo tijesno (da biste razmazali, trebate uložiti puno napora) Mažem im pete - za njih najviše!

Večer krema za slobodu, 9. studenog 2012

Odlična stvar! Potpuno se slažem s djevojkom koja je napisala: "večer", on je najbrže apsorbirao, nije ostavio masni sjaj, a lice mu je svježe, s ugodnom hladovinom. "To je istina, više mi se svidjela" večer "nego" amber "i" luksuz ". Lijepo je što se može koristiti i za kapke i za lice. Imam grozne alergije, crvenilo i svrbež na svakoj maskarama i svakoj kremi oko očiju, ali ovdje je sve u redu. Po mom mišljenju miris je neutralan, sviđao mi se i više nego sve Svobodove kreme. Osim toga, "večernja" je jedina krema u kojoj, osim deklariranih učinaka, osim prehrane, postoji i hidratacija te je naznačeno da se može koristiti i za osjetljivu kožu. Puno hvala svima koji su je preporučili.

Večer krema za slobodu, 25. ožujka 2012

Ona je sama pitala, odgovorila je, pa SVE O KREMI VEČERI 1. Sastav (u zagradama stupanj sigurnosti) [100] AQUA - sve je jasno [100] OLUS - biljno ulje, koristi se za omekšavanje kože [60] LANOLIN - vosak od vune, životinjski vosak dobiveni varenjem ovčje vune, može nadražiti kožu, izazvati alergije, dermatitis. Može začepiti pore, ali općenito nema ničeg opasnog [80] CERA ALBA - vosak dobiven iz pčelinjih saća poboljšava prodornu sposobnost kreme i losiona i sprječava ih da gube vlagu kroz kožu, ima ograničenja u njezinoj upotrebi, također je općenito normalno, ako umjereno, ali koža ne diše [80] CERESIN - mineralno ulje, povećava ili smanjuje viskoznost kozmetike. Film mineralnog ulja zadržava toksine koji se oslobađaju kroz pore. Osim toga, sprječava prodiranje kisika, otapa prirodnu masnoću kože i suši kožu, ukratko, jer koža ne diše [80] CETEARYL ALCOHOL je voštana ili sintetička tvar dobivena iz biljaka koja poboljšava strukturu kozmetičkog proizvoda. Cetearilni alkohol prekriva kožu tankim zaštitnim slojem, koji smanjuje transepidermalni gubitak vlage, tj. Smanjuje isparavanje vlage iz kože. Može izazvati iritaciju kože, alergije, dermatitis, koža opet ne diše. [100] PENTAERTHRITALNI DIJOLAT - Ne znam tko zna napisati [80] GLYCERYL DIOLEATE - Prirodni emulgator dobiven iz biljnih ulja s visokom koncentracijom oleinske kiseline. Široko se koristi u kozmetici kao stabilizator. Ima omekšavajući i imunostimulirajući učinak na kožu. Obnavlja lipidni sloj kože, poboljšava propusnost kože na druge tvari koje se nalaze u kozmetičkom proizvodu Može nadražiti kožu, izazvati alergije, dermatitis, ali općenito je sve u redu [100] HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEMENSKO ULJE - sve je jasno [60] ELAEIS GUINEENSIS (PALM) ) ULJE - palmino ulje, Ne dopustite da vlaga isparava s površine kože [80] SORBITAN OLEATE - emulgator (miješalica, npr. Mast i voda) uzrokuje začepljenje lojnih žlijezda [100] GLUKOZA - Vlaži kožu, povećavajući postotak vlage u gornjim slojevima kože, ništa loše [80] RETINILNI PALMITAT - sve je u redu, vitamin A [70] TOCOPHERYL ACETATE - sve je ok, vitamin E [100] CARUM PETROSELINUM - ekstrakt peršina [60] PARFUM - sve je jasno, ne utječe posebno na kožu [80] METHLISOTHIAZOLINONE - konzervans, vrlo štetni, znanstvenici su otkrili da ovaj spoj oštećuje ljudske živčane stanice i ako se koristi često, čak i u malim koncentracijama, štetan je za ljudsko zdravlje. Posebno je opasno za trudnice i djecu. Preporučuje se upotreba samo u proizvodima koji su isprani s kože. [70] PHENOXYETHANOL - Sintetička komponenta. Konzervans, antiseptik, sredstvo protiv insekata, otapalo za celulozni acetat, boje, tinta i guma. Štetno ako se proguta, udiše ili apsorbira u kožu. Može uzrokovati reproduktivne nedostatke. Nadražuje oči i kožu. Označen je znakom "Opasnost" [50] METHYLPARABEN - parabeni, ništa dobro, ali ima ga svugdje [50] ZAKLJUČCI PROPYLPARABEN - NAJPOVOLJNIJE KOMPONENTE DJELUJU KAO NAČELO - KOŽNO PRIKLJUČIVANJE I NEPOKRETNOST KOŽE ODRŽAVANJE VODE - HUMIDIFIRANJE, OTROVANJE KOŽE I KOŽE. Postoje i korisne supstitucije - VITAMINI, GLUKOZA, PETRUSKA, ULJE. TAKO SU IZUZETNO ŠTETNI - POSLJEDICE RAKA, POVREDE SUSTAVA ENDOKRINA, ALI SU UKLJUČILI BRONOPOL, KOJI JE VIŠE OPASAN. Dakle, KREMA ĆE BITI PRIPREMNA ZA ODRASLE DOSLJE, NE ZA DJEVOJKE KATEGORIJSKO, SA IZUZETNO SUHOM KOŽOM, BOLJE OD NEKA. KONSTANTNO NE KORISTITE. KAKO JE MASKA KORISNA.

Večer krema za slobodu, 21. siječnja 2012

Rizična sam djevojka, često na sebi isprobavam ono što je vrlo pohvaljeno, i pored sumnjivo niske cijene. Često se i sama smijala, gledajući posljedice, ali takvih je neuspjeha malo. Ovaj put sam pročitala o dobrom učinku kreme Večer na problematičnu kožu. Kupila sam, iako je bila šteta, stereotip da je šminka za stare dame radila. Miris mu je odvratan, od nekakvog crkvenog tamjana, kojeg razmazuju mrtvima. Ali ja sam tvrdoglav, svi ih isti uporno razmazuju. I svidjelo mi se, jako mi se svidjelo. Prvo, masno je, ali apsolutno se ne osjeti na licu, čak do trenutka kada se višak obriše ubrusom. Ovo mi je prvi put s kremama. Drugo, ne začepljuje pore, usprkos komedogeni lanolin u sastavu-čudo. Treće, poboljšava problematičnu kožu, prištići se više ne pojavljuju, a stari se isušuju i nakon toga se peru nakon pranja i brisanja ručnikom. Koža nakon što je nahranjena poput voća, mrlje od akni blede već nakon 15 minuta nakon početnog nanošenja (samo sam nastavila razmazati ovaj smrad zbog toga). Ovo nije bajka i nije reklama. Stoga ne morate biti nevjernik Thomas i mislite da ovdje djevojke leže unatoč ili su povezane s tvrtkom Freedom (ili obrnuto s konkurentskom tvrtkom). Naravno, ima ih, svugdje ne bez njih, ali iskrenije.

Krema "Večernja" tvornica "Sloboda"

U modernom životu svaka žena može izgledati lijepo i njegovano. Industrija nudi ogroman asortiman proizvoda za njegu, važno je samo pravilno odrediti tip kože i ispravno procijeniti njeno stanje.

Suha koža lica može uzrokovati puno problema: pojavu bora, rano isušivanje, ljuštenje. Izvrsno rješenje može biti korištenje kreme "Večernja" iz tvornice "Sloboda". Dokazujući se tijekom godina kao izvrstan alat, nosi se s mnogim problemima koji nastaju kod žena sa suhom kožom - proizvođač jamči kvalitetu.

O proizvođaču

Temelj tvornice Freedom bila je ruska tvornica parfumerija i kozmetike, koja je osnovana u Moskvi 1843. godine i nazvana je tvornicom Udruge A. Ralle and Co. " Već tada su proizvodi zaslužili popularnost ne samo u Rusiji, već i u drugim zemljama..

Tvornica je današnje ime dobila 1922. godine. Kroz dugogodišnje postojanje, uvijek je održavao visoki standard kvalitete, za što je dobio titulu "Poduzeća izvrsne kvalitete" i više puta je nagrađivan medaljama i diplomama na ruskim i međunarodnim izložbama.

Suvremeni proizvođač nastavlja razvoj najboljih tradicija u proizvodnji kozmetike. Njegova je glavna zadaća služiti zaštiti zdravlja i ljepote..

Danas je tvornica moćna kozmetička industrija, koja proizvodi proizvode za njegu lica i tijela, kose i usne šupljine, kao i veliki asortiman dječje kozmetike. Proizvodi se proizvode na modernoj opremi koristeći najnoviju tehnologiju. Tvrtka ima vlastiti istraživački centar koji razvija i implementira moderne kozmetičke proizvode u proizvodnju..

  • Tvrtka surađuje s mnogim velikim proizvođačima iz Njemačke, Švicarske, Francuske, Indije i drugih zemalja, koji naručuju na svojoj opremi.
  • Svi proizvodi izrađeni su od prirodnih sirovina i podvrgnuti su rigoroznom testiranju u skladu s međunarodnim standardima kvalitete..
  • Tvrtka ima niz prodavaonica.
  • Proizvodi tvornice Svoboda zahvaljujući izvrsnoj kvaliteti i niskoj cijeni nadaleko su poznati u zemljama bliskog i dalekog inozemstva.
  • Savladavajući proizvodnju novih proizvoda, tvrtka ne zaustavlja puštanje popularnih proizvoda koje su potrošači vrlo hvalili.

Jedan od takvih popularnih proizvoda je i večernja krema.

"Freedom" / hranjiva krema za suhu i osjetljivu kožu Kreme za oči i lice Večer sa ekstraktom peršina i vitaminima A i E
Večernja krema iz "Slobode" - savjetujem vam da koristite kao masku


Vasilisa Kuzina 26. siječnja 2016

Ambalaža

Kutija je lijepa! Sviđa mi se ovaj dizajn.

Sa zanimanjem sam saznao da je tvrtka Freedom, ispada, postojala više od 150 godina (od 1843.)!

To me potaknulo da pročitam članak o povijesti marke na web stranici Freedom. Bilo je vrlo zanimljivo otkriti da „Liberty“ ima francuske korijene, pa čak i ima neke veze s poznatim mirisom „Chanel br. 5“, a stigao je daleko od tvornice parfema u Partnerstvu „A. Ralle and Co “u državnoj tvornici sapuna br. 4 i„ Državnoj tvornici sapuna i kozmetike „SLOBODA“.

Sama cijev me malo razočarala. On je metal!

Ali potpuno mala, samo 41 grama.

Evo njegove veličine u odnosu na standardnu ​​epruvetu (75 ml).

A vrat je sigurno zatvoren, trebate napraviti rupu da biste se počeli koristiti.

Tekstura i miris

Sastav je podebljan i gust. Boja - svjetlo bjelokosti.

Toliko gusta i neprozirna da se može staviti izravno s maskom na kožu.

Teško je distribuirati kožu preko kože. To je vrlo veliki minus ovog alata. Koža se pomiče prilikom masiranja, kremu trebate raspodijeliti s naporom. Za osjetljivu i tanku kožu ovo je nedopušteni luksuz - samo povucite kožu ovako, provocirajući pojavu novih bora.

Naravno, nakon apsorpcije ostaje masni ostatak. I dugo, sigurno sat vremena. A aroma ostaje na koži još duže - do jutra.

Miris je također neobičan. To je, kako mi je majka rekla, sovjetske kreme su tako mirisale. Ali za mene, koji se zapravo ne sjećam sovjetskih vremena (samo od ranog do ranog djetinjstva), ovaj miris nije oduševio. Naprotiv, nije mi se svidjelo. Miriše na neke stare žene. Prve note nisu ništa - cimet se osjeti tamo, lijepo. Ali uopće mi se nije sviđala krema na koži. I ne miriše obično, masni je trag i koža se kreće.

Moji osobni osjećaji

Ova stvar je nužna. Prije sam podcjenjivala noćnu kremu. Mislila sam da je to dodatni postupak. Ali nakon otprilike 28 godina, shvatio sam da nema dovoljno dnevnih lijekova. Nakon što skinem šminku i tuširam se, želim hidratizirati kožu.

Ali do sada nisam probala tako snažne masne kreme. Koristi se više gel formulacija za mladu kožu. Isprobala sam ovu kremu. Koristi se nekoliko noći zaredom. Evo mojih saznanja:

1. Unatoč jakoj aromi treće strane, kao i parabenima u sastavu, krema ne nadražuje osjetljivu kožu. Nije bilo kožne reakcije: ni crvenilo, ni perutanje.

2. Sastav je vrlo mastan. Čak i kada se potpuno apsorbira, na koži se osjeća kao masni film. Vjerojatno zato proizvođač preporučuje uklanjanje viška kreme prije spavanja. No, problem je što ova krema ne čisti ubrus! Ovaj masni film najvjerojatnije više nije ulje (oni se ipak upijaju za par sati), to je glicerin i slične komponente. Oni formiraju film na površini kože tako da sva korisna ulja iz kreme prodiru kroz kožu bez isparavanja. Općenito, čudne senzacije, trebate se naviknuti na njih. Krema djeluje na potpuno drugačiji način od lakih dnevnih formulacija.

3. U principu, mislim da su bore izravnane. To je učinak vrlo dobre hidratacije zbog velikog broja ulja u prirodnim biljnim uljima). Ali svake večeri ne želim kožu otežavati. Koristim 1-2 puta tjedno kada je koža previše suha.

Moja je majka odjednom rekla da joj se sviđa ova krema iz sovjetske ere. Kaže da su se u njihovo vrijeme kozmetičari pobrinuli za kožu upravo tako: stavili su vrlo, vrlo debeli sloj kreme, a zatim je uklonili ubrusom). Odnosno, ispada više poput maske. Stoga sam intuitivno i koristio samo nekoliko puta tjedno. Uostalom, hranjiva maska ​​se često ne može učiniti - koža postaje teža, umornija, prestaje proizvoditi vlastite korisne tvari).

Općenito, preporučam ovu kremu koristiti kao masku (1 put tjedno), dubinski njegujuću i jako hidratantnu. A noćnu kremu, čini mi se, bolje je odabrati moderniju - laganu i ne baš gustu. Kao noćnu kremu u uobičajenom smislu, ne koristim je, tako da ne mogu staviti "peticu".

Večer krema za oči

Vrijedno je kupiti bez obzira na sve! Divna krema za oči i lice za peni.

Dobar dan svima.

Prije nekoliko dana završila sam svoju omiljenu večernju kremu.

Već duže vrijeme poznajem kreme iz tvornice Liberty i vjerujem da su njihova svojstva ponekad čak i bolja nego kod luksuznih krema. (Jako mi se sviđa Lux krema) Ova krema ne izaziva alergije, pogodna je za osjetljivu kožu. Hrani se izvrsno, što je posebno korisno u mraznim zimskim danima..

Pronalazeći ga u trgovini, ugodno sam se iznenadio: dizajn ambalaže se malo promijenio. Ostala je aluminijska cijev od 48 g))) I krema je ostala ista.

Sloboda proizvodi tri kreme, čiji sastav ostaje nepromijenjen mnogo, mnogo godina. Po tradiciji mu se ne dodaje propilen glikol. Postoji takva komponenta kao ceresin. To je mineralno ulje koje se dodaje za poboljšanje viskoznosti. Općenito, u kremi nema naročito "štetnih" komponenti. Ali postoje vitamini A i E, ekstrakt peršina, koji smanjuje tamne krugove ispod očiju.

Sastav kreme je: Aqua, Olus (biljno ulje), lanolin, cera alba, ceresin, cerearil alkohol, pentaeritril dioleat (i) gliceril dioleat, helianthus annuus (suncokretovo ulje), elaeis guineensis (palmino ulje), sorbitanski oleat, glukoza, retinil palmitat, tokoferil acetat, karumski retroroselenij (peršin), parfum, metilisotiazolinon, fenoksietanol, metilparaben, propilparaben.

Pitao sam svog prijatelja kozmetičara što misli o "Večernjem" i drugim kremama Freedom. Rekla je da što je kompozicija kraća, to bolje. Od svih krema sa slobode preporučila je kremu Evening.

U svakom slučaju, krema je u stanju njegovati samo vanjske slojeve kože. A samo kozmetički postupci mogu utjecati na dublje slojeve kože. (pilingi, injekcije, laser...)

Prije nekoliko godina pročitao sam članak iz kojeg sam naučio sjajan recept o tome kako napraviti univerzalnu kremu za lice. Potrebno je u jednakim dijelovima pomiješati kremu "Večernja", "Lux" i "Amber", dodati malo maslinovog ulja. Nanesite dva sata prije spavanja. Naravno, višak kreme uklonite ubrusom. Napravila sam ovu kremu, jako mi se svidjela. Može se koristiti kao maska ​​za lice..

Krema "Večernja", naravno, vrlo je masna, nanosi se teško. Stoga na kremu istisnem malo kreme, protrljam je i mazim pokretima tapkajući po koži. Tako krema bolje leži. Koristim samo kao noćnu kremu. Popodne s takvim masnim licem bolje je ne ići)))

krema se gotovo upije.

Ali ujutro je koža vrlo nježna. Suhoća nestaje kod drugog nanošenja. Ekspresivne bore oko očiju također su omekšane. Pore ​​se uopće ne začepljuju.

Usput, volim i miris kreme. Proizvođač piše o chypre cvjetnim notama. Za mene samo miriše na večernju kremu.... Podsjeća me na djetinjstvo))) I naše su majke kupovale ovu kremu.

Stoga preporučujem kremu "Večernja" svim srcem. Ako to ne uspije, nije šteta baciti ga jer ne košta više od 30 rubalja.

Jutro nakon napornog VEČERA)) + fotografija crvenih očiju

Nije tajna da je jedna od nedvojbenih prednosti našeg voljenog mjesta prilika da svaki dan otkrijemo nešto novo, bilo da je riječ o filmovima, hrani, odjeći ili kozmetici. Ponekad djevojke s web mjesta izbacuju samo sjajne ideje u šminkanju ili njezi kože. Ali ponekad se dogodi i obrnuto - proizvod koji, prema recenzijama, ostavlja dojam čuda, čudesan je, ispada da je beskoristan ili čak štetan. To se događa rijetko, srećom, ali to se ponekad dogodi i kod mene, pa sad pišem ovu recenziju-upozorenje.

Na temu recenzije o kremi "Večer" naišla je nekako slučajno. Odmah iznenađen brojem recenzija, sa oduševljenim recenzijama, ovako jeftine i, općenito, jednostavne kreme o_O.

Sama nikada nisam koristila ovu vrstu kreme, ali nemam ni predrasude prema jeftinoj kozmetici, vjerujem da se ponekad za vrlo malo novca može naći i vrlo vrijedan kozmetički proizvod. Nažalost, to uopće nije bio slučaj ((

O samoj kremi - namijenjeno vjeđama (!) i licu, za suhu i osjetljivu (!) kožu. Sadrži 100% prirodna ulja, ekstrakt peršina, vitamine A i E.

aqwa, olus (biljno ulje), lanolin, cera alba, ceresin, cetearilni alkohol, pentaeritritil dioleat (i), gliceril dioleat, helianthus annuus (suncokretovo ulje), elaeis guineensis (palmino ulje), sorbitanski oleat, glukoza, retinil palmitat, tokoferil acetat, karum petroselinum (perselej), parfum, 2-bromo-2-nitropropan-1,3-diol

Krema je bijela, o vrlo masna, mirisa sovjetske kreme poput dječje. Trošak od 35 rubalja (kupljeno u domaćinstvu, nigdje drugdje nije postojao takav "ekskluzivni").

Kako me ne bi optužili za pogrešnu primjenu, odmah ću rezervirati da sam se prijavila prema svim pravilima - dva sata prije spavanja (aplikacija neposredno prije spavanja navodno uzrokuje oticanje i otekline), ostatak se navlažio prije spavanja ubrusom (ne upija se dobro).

Budući da sam alergična, prethodno sam testirala kremu na ruci - nije došlo do reakcija. Općenito, čitajući noću kako bih pojačao učinak pohvalnih recenzija, otišao sam u krevet, a ujutro sam, umjesto sjajnog lica nakon čarobne kreme, u ogledalu ugledao dvije plamene crvene oči i natečeno lice.

Oči su joj bile temeljito natečene, crvenile i svrbile, ista slika bila je i oko usana. Morao sam se spasiti s hidrokortizonom, dva dana kasnije, srećom, crvenilo je uklonjeno. Prije toga imala sam sličnu reakciju samo na kremu-gel za kapke Natura Siberika.

Usput, i prije toga sam, po savjetu mještana, kupio Baletni temelj, koji je na mene ostavio sjajan utisak, sve dok nisam imao alergiju po cijelom licu ((Šta stavljaju u ovu jeftinu šminku ili obrnuto, nešto Općenito, više ne vjerujem u bajke o čarobnim sovjetskim kremama i vjerovatno više neću eksperimentirati na svom licu. Stavio sam tri zvjezdice kreme radi pravde - uostalom, alergičan sam, možda normalni ljudi to nemaju U svakom slučaju, ne preporučujem eksperimentiranje, jer je za kože bolje i sigurnije od ulja grožđa, po mom mišljenju još nisu smislili ništa.

U dokazu prilažem fotografiju "ljepote" ujutro, nakon čarobne večeri))

Recenzije o večernjoj kremi

Objavljeno 6. listopada 2019. Objavila Alice Cooper
Zarada stranice od 19 813 tokena pažnje. Vrijednost pregleda: 87%

Pozdrav, dragi posjetitelji stranice!

Ljeti, na suncu i zimi u stanu s grijanjem, koži je posebno potrebno hidratantno i nježno. I osobno, posebno zimi, imam problema s kožom lica, ponekad se čak počne ljuštiti. Prije desetak godina prijateljica moje majke podsjetila me na večernju kremu za lice i kapke. U Rusiju je otišla na stalno prebivalište prije mnogo godina, ali godišnje dolazi u posjet, i uvijek kupuje naše kreme i uzima ih sa sobom, prema njenim riječima naše su stare kreme puno bolje od modernih uvezenih.

Mislim da je mnogima poznata večernja krema, jer su je vidjeli s majkama i bakama, ali su je zaboravile i ne koriste. Večernja krema tvornice Liberty ne oglašava se na TV-u i nema je puno na policama u trgovinama, a obično leži na donjim policama, a prodavači je također ne preporučuju za kupnju, jer im je isplativije od prodaje modernih skupih krema, više zarađuju na njima, a ova krema je stvarno jeftina.

Krema sadrži mnogo prirodnih ulja. Primjećujem da je jako debeo. Ova krema usmjerena je na vlaženje i njegu kože, ne samo u gornjim slojevima epiderme, već i duboko u sebi!

Prema uputama, krema se mora nanositi na lice dva sata prije spavanja i obavezno osušiti kožu. Kremu nanosim u debelom sloju, uklanjajući dlačice ispod oboda, inače se kosa može zaprljati, krema je bijela i, u skladu s tim, lice pocrni, nakon sat vremena krema se upije, prema uputama kremu treba ukloniti ubrusom.

Osobno to obično ne radim, cijela krema se upija. Također želim napomenuti da se, unatoč visokom udjelu masti u kremi, može nanositi na kožu vjeđa, dok se oči ne stežu.

Krem boja bijelo-krem.

Konzistencija kreme je prilično gusta i masna, što sam već spomenula. Osobno ne mogu reći da je ugodno nanositi je na kožu lica i na kapke, osjećaj da se cijelo lice u masti ne može baš tako nazvati ugodnim.

Miris ovog sredstva gađenja ne izaziva.

Krema je pakirana u metalnu cijev s vijčanim poklopcem, što rezultira minimalnim kontaktom sa zrakom.

Ponekad koristim ovu kremu kao masku za ruke, ali nije baš prikladno, jednostavno morate ležati i ne raditi ništa, obično ne mogu izdržati više od 30 minuta.

Ovu kremu za lice koristim jednom tjedno i mogu je sigurno preporučiti svojim prijateljima i čitateljima stranice.

Trenutna vrijednost opoziva: 87% na temelju glasova 12 promotora.
Dajte svoju ocjenu:

Tvornica "Sloboda", krema "Večer": recenzije, sastav, prednosti

Moderna žena želi izgledati privlačno uvijek. Kozmetička industrija nudi ogromnu količinu proizvoda za njegu kože, ali u početku je potrebno ispravno utvrditi njezin tip i stanje. Krema "Večernja" (iz "Slobode") recenzije su pozitivna, dakle, stekla je popularnost među mnogim ženama. U članku će se raspravljati o sastavu i prednostima ovog proizvoda..

O proizvođaču

Osnova poduzeća "Sloboda" bila je ruska tvornica parfumerija i kozmetike, otvorena 1843. u Moskvi i imala je ime partnerstva "A. Ralle and Co. " Već u to doba poduzeće je bilo poznato ženama ne samo u Rusiji, već i u drugim zemljama svijeta. Odlikovali su ga proizvodi jedinstvene kvalitete..

Tvrtka je današnje ime dobila 1922. godine. Kroz svoje postojanje tvornica je održavala visoku kvalitetu svojih proizvoda. Ima brojne diplome koje je kozmetika "Sloboda" dobila na raznim ruskim i međunarodnim izložbama.

Trenutno proizvođač nastavlja poboljšavati svoje proizvode, jer je usmjeren na zaštitu ljepote i zdravlja ljudi.

Tvornica proizvodi razne proizvode za njegu lica, tijela, kože, kose, kao i veliki broj dječje kozmetike. Svi su fondovi vrlo popularni..

Proizvođač surađuje s velikim tvrtkama iz mnogih zemalja i naručuje na svojoj opremi. Proizvodi se izrađuju od prirodnih sirovina i pažljivo se provjeravaju u skladu s međunarodnim standardima kvalitete..

Kreme iz tvornice "Sloboda" nadaleko su poznate u zemljama bliskog i dalekog inozemstva, zbog niske cijene i izvrsne kvalitete. Tvrtka se ne zaustavlja na tome, već nastavlja proizvoditi daljnje proizvode koji su potraženi i popularni..

Sva kozmetika proizvedena u tvornici ima prirodni sastav i ima pozitivna svojstva..

Sastav kreme

Kozmetički proizvod sadrži samo prirodne komponente u obliku esencijalnih ulja, vitaminskog kompleksa i dodatnih tvari. Miris vrhnja je prilično diskretan, što žene ponekad uspoređuju s "bakom" ili crkvom.

Nakon što se etablirao kao izvrstan i učinkovit lijek, dobro se nosi s osobinama koje se često javljaju kod žena koje imaju suhu kožu. Uostalom, proizvođač jamči kvalitetu svog proizvoda.

Krema "Večernja" uključuje:

  • Ekstrakt peršina. Komponenta sadrži korisne tvari i mikroelemente, koji imaju sjaj i obnavljajući učinak. U stanju je regulirati ravnotežu vode i soli. Ekstrakt peršina često se koristi u kremama za ublažavanje nadutosti i krugova ispod očiju..
  • Vitamin A. Esencijalan za ljepotu i mladenačku kožu. Vraća svoju prirodnu boju i usporava proces starenja. Uz pomoć vitamina, funkcionalnost epiderme se normalizira.
  • Vitamin E. izglađuje gornji sloj kože koji pomaže u smanjenju bora i bora. Vitamin sadrži antioksidanse koji sprečavaju negativne učinke slobodnih radikala i štite epidermu.
  • Biljna ulja. Promiču prehranu i hidrataciju kože. Zahvaljujući posebnim komponentama, epiderma se puni hranjivim tvarima i vitaminima..
  • Lanolin. Tvar djeluje kao osnova za kremu. Njegov učinak čini kožu mekom i podatnom. Lanolin povećava učinkovitost preostalih komponenti i pomaže im da prodru u dublje slojeve kože.
  • Vosak. Ima snažna baktericidna svojstva, uklanja upalu i pomlađuje kožu lica. Vosak tonira i ublažava oticanje, pojačava cirkulaciju krvi.

Sveukupno, sastav proizvoda daje mu gustu teksturu i mliječni ton. Minimalni sastav parfema daje kremi blagi miris. Sva kozmetika "Sloboda" ima posebnu aromu.

Svojstva kreme

Zbog svog sastava, alat ima mnogo pozitivnih kvaliteta. Korisna svojstva kreme "Večernja" uključuju sljedeće:

  1. Njeguje i vlaži kožu lica i područje ispod očiju.
  2. Zasićuje ga korisnim tvarima i vitaminima.
  3. Osvjetljava kožu.
  4. Ima blagi učinak..
  5. Aktivira metabolizam kože.
  6. Zaglađuje sitne bore i nabori.
  7. Suspenzira proces starenja kože.
  8. Uklanja oticanje i tamne krugove oko očiju.
  9. Povećava tonus i elastičnost kože.
  10. Ima antioksidacijska svojstva.
  11. Uklanja pigmentaciju kože.

Krema se odnosi na kozmetiku koja njeguje suhu i osjetljivu kožu. Dizajniran je za večernju upotrebu..

Princip rada

Recenzije o kremi "Večernja" iz "Slobode" uvijek su pozitivne, aparat se pozicionira kao noćni, dizajniran za suhu kožu, sklonu iritaciji i pilingu.

Prirodna ulja u svom sastavu liječe male pukotine i zatežu tragove akni. Krema se najbolje nanosi 2 sata prije spavanja. U hladnoj sezoni "Večer" je nezamjenjiv alat koji štiti kožu od vremenskih neprilika i iritacija uzrokovanih zimskim vjetrom. Ljeti se ne preporučuje njegovo korištenje, zbog moguće pojave masnog sjaja na koži.

Kako nanijeti kremu na lice? Alat ima jednostavnu uporabu. Ako dermis nije potpuno suh, ali samo na određenim područjima, onda možete koristiti kremu nekoliko puta tjedno. Uz istrošenu normalnu kožu lica, proizvod se može koristiti 1 puta u 7 dana.

Krema je izvrsna njega za suhu kožu. Njegova dugotrajna upotreba izaziva ovisnost i smanjuje učinkovitost. Kozmetičari predlažu izmjeničnu kremu i druge proizvode za njegu nakon nekoliko tjedana upotrebe. U ovom će slučaju koža imati pozitivan učinak..

Zbog činjenice da krema ima gustu teksturu, treba je dugo trljati. Za masnu vrstu kože, njegova uporaba se ne preporučuje uvijek..

Krema se učinkovito koristi za njegu kože oko očiju. Da biste to učinili, nanesite pola sata prije spavanja na područje očišćeno od šminke laganim pokretima prsta. Zatim se ostaci kreme uklanjaju ubrusom. Ako se to ne učini, ujutro će koža dobiti masni sjaj.

Rok trajanja kreme „Freedom“ iz „Slobode“ je 12 mjeseci, što je uzrokovano prisutnošću prirodnih sastojaka u njoj.

Upute za korištenje

Kako nanijeti kremu na lice? Prije njegove upotrebe šminka se mora ukloniti pomoću posebnog alata ili sapuna s kremom na bazi. Krema nema posebne upute, ali treba se pridržavati sljedećih pravila:

  • Nanesite proizvod na kožu tankim slojem 2 sata prije spavanja.
  • Da biste kremu lakše širili, trebate je zagrijati u vodenoj kupelji.
  • Nakon nanošenja, ravnomjerno rasporedite proizvod po koži..
  • Utrljavanje u dermis pomaže poboljšati apsorpciju i pojačava metaboličke procese.
  • Nakon 2 sata preostala krema uklanja se s papira ili matirajućeg ubrusa s lica..

Dan nakon nanošenja, ostatke proizvoda uklonite sapunom, a tek nakon toga nanesite temelj ispod šminke. Inače će lice ostati masnog sjaja.

Žene s različitim tipovima kože mogu koristiti ovu kremu. Lako se nanosi i distribuira preko kože, a ujedno se i ekonomično troši. Zbog svog sastava, proizvod rijetko izaziva alergijske reakcije.

Uputa za uporabu kreme "Večernja" iz "Slobode" omogućuje vam postizanje maksimalnog učinka. Potpuna njega pruža ne samo pravilnu prehranu kože, već i njeno čišćenje i vlaženje.

"Večernje svjetlo"

Krema ima puno pozitivnih kvaliteta, a ima i lakšu teksturu. Temelji se na večernjoj kozmetici.

Krema pomaže ženama koje imaju suhu i osjetljivu kožu. Stvara pomlađujući učinak. Proizvod se može koristiti kao profilaksa protiv bora, bora i smanjenja znakova starenja kože..

Prisutnost kompleksa morskog podrijetla u kremi ima hidratantni učinak i smanjuje gubitak vlage. Rezultat je poboljšana mikroreljefa kože.

Kompleks vitamina A i E doprinosi procesu obnove stanica, a također ima učvršćujuće djelovanje na kožu..

Izrazita karakteristika kreme "Večernje svjetlo" je prisutnost bademovog ulja u svom sastavu. Pozitivno djeluje na omekšavanje i njegu kože, a također izglađuje sitne bore. Ulje dobro utječe na rad lojnih žlijezda, a također pomaže u uklanjanju upale. Savršeno utječe na vlažnu kožu, sprječavajući ljuštenje i isušivanje..

Zbog prisutnosti ekstrakta peršina u kremi za žene, koristi se za njegu područja oko očiju. Ima posvjetljujuće djelovanje, a također smanjuje tamne krugove i otekline..

Nanesite kremu noću, nanoseći na kožu laganim pokretima. Lako se upija bez ostavljanja masnog sjaja..

Pozitivna svojstva

Prednosti kreme "Večernja" uključuju sljedeće:

  1. Koristi se za suhu i osjetljivu kožu..
  2. Koristi se za njegu kože navečer.
  3. Krema sadrži samo prirodne sastojke.
  4. Ekonomičan za korištenje i pristupačan.
  5. Briga za kožu oko očiju.
  6. Pomaže u uklanjanju raznih problema s kožom.

Zbog svog sastava, krema vam omogućuje poboljšanje strukture kože lica, kao i područja oko očiju.

Prednosti proizvoda - njegova vrijednost. Krema se po povoljnim cijenama može kupiti u bilo kojoj kozmetičkoj trgovini. U usporedbi s mnogim analogima, ima nisku cijenu i izvrsne kvalitete.

Nedostaci alata

Recenzije o kremi "Večer" iz "Slobode" nisu samo pozitivne, već su i negativne. Oni primjećuju sljedeće:

  • miris koji ne vole sve žene;
  • previše gusta i masna tekstura proizvoda;
  • prisutnost u sastavu sintetskih komponenata;
  • u nekim slučajevima izaziva alergije;
  • nije prikladno za ljetno vrijeme.

Alergijske reakcije mogu se pojaviti na najnekodljivijim komponentama kreme zbog individualne netolerancije. Ako tijekom korištenja proizvoda jedna osoba osjeti poboljšanje stanja kože, tada druga može osjetiti svrbež, osip ili peckanje.

Prije upotrebe kreme potrebno je napraviti test na unutarnjem zavoju lakta. Nakon nekog vremena provjerite kako je koža reagirala na učinak proizvoda. Ako se na njemu ne nađe crvenilo, tada možete početi koristiti kremu.

Zbog guste teksture, proizvod se ponekad teško distribuira po koži lica. To stvara određene neugodnosti u procesu brige o njemu..

Recenzije kupaca

Opet, krema "Večernja" iz recenzija "Slobode" uglavnom je pozitivna. Kupcima se posebno svidjela pristupačna cijena proizvoda..

Kao rezultat toga, postali su vlasnici kreme koja njeguje i vlaži kožu. Redovita uporaba značajno smanjuje bore, posvjetljuje i zaglađuje dermis..

Primjenjujući kremu "Večernja" na vjeđe i lice dok se njeguju područja oko očiju, žene su postigle glađenje "vrana stopala". Ublažava nadutost i tamni krugovi nestaju nakon upotrebe..

Nisu svi kupci voljeli miris proizvoda, ali to je znak nedostatka sintetičkih mirisa u njemu. Nekim ženama njegov miris podsjeća na indijske štapiće od tamjana.

Pohvalili su anti-age svojstva prirodnih sastojaka kreme..

Dobro uklanja izgled ljuštenja i suhe kože, što je posebno potrebno zimi. Vlasnici osjetljivog dermisa primjećuju da kao rezultat primjene iritacije i upalni procesi na njemu prolaze.

Žene su primijetile da su napokon odabrale lijek koji im u svakom pogledu odgovara. Oni stalno preporučuju kremu svojim najmilijima..

Nisu sve žene bile oduševljene prilično gustom teksturom kreme, što stvara određene poteškoće prilikom nanošenja. Nakon 2 sata uporabe, ostatke proizvoda potrebno je ukloniti ubrusom. Ako se to ne učini, lice će ostati masnog sjaja.

Neke negativne kritike pojavile su se kada nisu u potpunosti primijenjene upute za uporabu kreme „Večernje“ iz „Slobode“ ili nije odgovarao koži žene.

Mišljenja stručnjaka

Krema "Večernja" za vjeđe i lice ima mnogo pozitivnih recenzija kozmetičara. Pozitivno su ocijenili njegovu kvalitetu i učinkovitost, ali savjetuju ženama starijim od 45 godina da ga koriste..

Imajući masnu i gustu teksturu, krema se može dobro upijati samo u suhu ili sklonu koži ovog stanja. Nije pogodan za masnu vrstu lica.

Ako proizvod koristite za mlade, sposobne su obnoviti kožu, onda ostavlja masni sjaj i može začepiti pore. A to će se negativno odraziti na njegovu prehranu..

U slučaju starenja kože krema može pružiti dugotrajnu hidrataciju, kao i spriječiti pojavu sitnih bora na njoj. Neučinkovitost proizvoda na mladoj koži posljedica je činjenice da njegove stanice apsorbiraju potrebnu količinu hranjivih tvari i vitamina. Ostatak kreme će jednostavno ostati na koži. Najbolje ga je primijeniti navečer. Međutim, dugo razdoblje uporabe kreme smanjuje učinkovitost. Kozmetičari preporučuju njegovo korištenje zamijeniti s drugim vrstama kozmetike nakon nekog vremena uporabe..

Savršeno preporučljiva krema za njegu lica zimi, kada koža pati od mraza i vjetra. Kozmetičari savjetuju da ga redovito koristite tijekom ovog razdoblja kako biste izbjegli piling i iritaciju..

Krema "Večernja" tvornica "Freedom" - alat koji se koristi za večernju njegu za suhu i osjetljivu kožu. Imajući u svom sastavu korisne tvari i vitamine, dobro zasitiva epidermu i aktivira metaboličke procese. Krema savršeno njeguje, vlaži i poboljšava tonus kože. Proizvod ima antioksidacijska svojstva, poboljšava boju i bori se s pigmentacijom povezanom s godinama..

Recenzije o Večernoj kremi za oči

pedeset

4 - 0

trideset

dvadeset

10

Ovaj je alat jedan od mojih najdražih, čak i pored činjenice da je vrlo mastan i možete ga koristiti samo noću. Inače vam se pruža masni sjaj. Ali, unatoč ovom jednom nedostatku, krema je jednostavno sjajna.

Jako vlaži i njeguje suhu kožu, izglađuje sitne bore. Nanosim ga svakodnevno, na čisto i suho lice. Iscijedite doslovno od graška, ova količina je više nego dovoljna za jednu primjenu. Preostalu kremu uklanjam suhom krpom. Ujutro je koža u izvrsnom stanju..

Košta peni, ali u našem malom gradu prilično je teško pronaći. Dosta jedne cijevi za šest mjeseci. Koristi ga i moja majka koja je alergična na gotovo sve kreme, ali nema ovaj proizvod. Gotovo svi prirodni sastojci.

Moja baka nije previše pristrana oko proizvoda za njegu kože. Ne može popraviti promjene vezane uz starosnu upotrebu kreme, ali ipak je potrebno omekšati suhu kožu.

Kupujem joj proračunsku kozmetiku i ona je zadovoljna s njom. Moj posljednji poklon njoj bila je ova krema. Odmah joj se svidio, prisjetio se sredstava proizvodnje Sovdepa.

Odličan sastav: vitamini A i E, te ekstrakt peršina. Konzistencija lijeka je masna, ali prema njoj jest.
Uživa i hvala mi..

A ono što je dobro u vezi s kremom je da je pogodna i za lice i za kapke. Takav univerzalni lijek. Po mom mišljenju to je dobro i ugodno.

Ako netko skrene pažnju na njega, neće se žaliti, provjereno.

Ovu kremu mi je preporučila moja majka. Ovo je bilo ove zime; mraz i vjetar su mi prekomjerno sušili lice, a to se vidjelo prije svega na koži ispod očiju. Nisam se htjela pogledati u ogledalo - bore ispod donjih kapaka odjednom su se tako iznenada pojavile. Korištenje mojih uobičajenih kreme nije dalo dugog učinka: čim sam hodao niz ulicu, koža je izgubila vlagu i ponovno su se pojavile neugodne mreže.

Ovaj kozmetički proizvod bio je vrlo jeftin i, da budem iskren, nije potaknuo samopouzdanje. Ali moja je majka toliko uporno inzistirala da sam pristala i kupila. Od samog početka mi se uopće nije sviđao miris ovog proizvoda - malo slatko, stare sovjetske kreme su tako mirisale, pamtim ga iz djetinjstva. Štoviše, bio je previše debeo, ne volim takve kreme. Može se koristiti samo noću, tako da ima vremena da se upije bez traga. I sve je to. Nema više mana. Možda nećete vjerovati, ali jest. Nakon korištenja ove kreme, koža se njeguje, učvršćuje, hidratizira. I ona više ne reagira toliko na snijeg i mraz. Sastav proizvoda sadrži ekstrakt peršina, vitamine A i E, pčelinji vosak, lanolin - gotovo sve prirodne komponente. Sad bih mogao izgledati dobro i ne brinuti se za svoj izgled. Čak i ujutro, kad sam se tek probudio, ispod očiju nije bilo uobičajenih nabora i bora. Ovaj proizvod iz provjerene tvornice Liberty dokazao mi je da vrlo jeftin proizvod može biti vrlo kvalitetan..

Krema za lice Freedom Evening - recenzije

Rezultat premašuje očekivanja.

Prednosti: smanjuje bore, hidratizira, nježno izbjeljuje, ne začepljuje pore, pristupačno svima.

Minusi: Jednostavno ih nema.

Pregled: Dobar dan svima, večer ili noć! Imam 42 godine i probao sam ogroman broj kreme protiv starenja, nažalost, koje su puno obećavale, ali rezultat je nula. I još jednom, trčeći do majčine kuće, na polici sam vidio kremu „VEČERO“. Pročitao sam sastav, postao zainteresiran. Privukla je pažnju na lice svoje majke i ima 69 godina, baršunasto lice, bez pigmentacije, izgleda mnogo mlađe od svojih godina. Sutradan sam sebi kupio ovu kremu od 48 rubalja. Kao i obično, operemo, obrišemo tonikom i nanesemo kremu na lice. Krema n... Pročitajte više

Krema večernje kozmetičarke recenzije

kako zamijeniti mlijeko u prahu.

Bolje je ne stavljati ništa, ništa se neće promijeniti, tamo je samo jedna žlica.

ima li mješavina? Da, samo uobičajeno

Kako mogu zamijeniti neke sastojke u receptima.

korisne informacije pokazale su se nižim u komentarima... hvala, znat ću i gdje imati ukusnu užinu u svom rodnom gradu

lijep popis, hvala

usput, svježe vrhnje - na francuskom postoji kiselo vrhnje

a od okvira je to više sira s tekućom kiselom pavlakom

Kako mogu zamijeniti neke sastojke u receptima

Kako zamijeniti egzotično u receptima

Alergije nego zamjena jaja u hrani! ZANIMLJIVO

Mannick bez brašna - nerealno lako! Recepti različitih manina bez brašna na kefiru, kiselo vrhnje, mlijeko u pećnici i u laganoj ploči

Mannick bez brašna - nerealno lako! Recepti različitih manina bez brašna na kefiru, kiselo vrhnje, mlijeko u pećnici i u laganoj ploči

Kako možete zamijeniti neobične sastojke recepta, mascarpone, balzamični ocat, alkohol, pa čak i jaja.

Recepti slatkiša kod kuće samo pomažu! O prednostima domaćih slastica i izbor najboljih recepata za domaće slastice

Recepti slatkiša kod kuće samo pomažu! O prednostima domaćih slastica i izbor najboljih recepata za domaće slastice

Bujna omlet u pećnici kao u vrtiću: tajne i pravila recepta

Tijesto za perepechki - staro jelo udmurdske kuhinje, neobičan recept za svinje)

Sastojci:
pšenično brašno 2-2,5 hrpa. 1 pileće jaje maslac 25-30 g šećera 1-1,5 tsp mlijeko 1 stog. soli ½ žličice.

Da biste pripremili tijesto, prosijte u duboku zdjelu 2 šalice pšeničnog brašna. Po želji možete pšenično brašno pomiješati s malom količinom raženog brašna. Napravite malu depresiju u brašnu i tucite jedno pileće jaje u njega. U brašno dodajte oko 25-30 g maslaca. Po želji možete je otopiti u loncu na štednjaku ili u mikrovalnoj, tako da je prikladnije mijesiti tijesto.

Umjesto maslaca, možete koristiti biljno ulje. U posudu sa svim sastojcima sipajte oko 1-1,5 žličice. šećera i ulijte 1 šalicu mlijeka. Umjesto mlijeka, možete koristiti vodu. Brašno i mlijeko mogu trebati manje ili više, ovisno o kvaliteti.

Sve sastojke pospite približno ½ žličice. sol, a zatim mijesite tijesto žlicom. Prosijati još malo brašna ako je potrebno. Kad se tijesto zgusne i postane teško mijesiti žlicom, pospite malu količinu brašna na radnu površinu, stavite ga tijesto i rukama ga dobro mijesite 7-10 minuta.

Trebali biste imati jednoliku, usku kvržicu. Gotovo tijesto stavite u zdjelu, prekrijte ljepljivim filmom i ostavite da odstoji oko 15-20 minuta da tijesto postane elastičnije i elastičnije. Kad se tijesto udubi, od njega možete oblikovati košarice i napuniti ih nadjevom.

Kao nadjev možete koristiti potpuno različite sastojke po vlastitom nahođenju - gljive, mljeveno meso, slaninu, šunku, luk, pileća jaja, tvrdi sir, krumpir, bilje, kupus i razne začine.

Znam i recept za slatku omlet https://woman365.ru/recipes/pyshnyj-omlet/ Juha od slatkog omleta je win-win opcija za dječji doručak: sigurno će se jesti s užitkom. Kako biste nahranili bebu ne samo ukusnu i brzu, već i zdravu, jajima se u fazi miješanja može dodati četvrtina čaše sira s malo masnoće. Trebat će vam: jaja - 3 komada; šećer - 1 žlica. l.; maslac - 15 g; džem ili džem - 2 žlice. l.; šećer u prahu - prstohvat. Kuhanje, korak po korak Odvojite vjeverice od žumanjka i tuku do jake konzistencije. Žumanjke pomiješajte sa šećerom. Pažljivo spojite obje mase lopaticom. Izlijte omlet u tavu i kuhajte s maslacem, poklopite, 3-5 minuta, dok dno posude ne porumeni. Stavite tavu u prethodno zagrijanu 180 ° pećnicu na 5 minuta. Kad istekne vrijeme, stavite džem na vrh posude i pospite šećerom u prahu. Da bi tekstura omleta bila gušća, na masu jaja može se dodati 1 žlica kiselog vrhnja. U receptu za slatku omlet nisu zabranjene vanilija, suho voće, med, kumin, orasi, kandirano voće, kao i prstohvat praška za pecivo radi prozračnosti. Klasično omlet sufle može se pripremiti u kaiserističkom stilu: jelo razmrvljeno s obje strane (s grožđicama i cimetom) narežite na komade, a zatim ih pržite do mrvice. Kako napraviti najukusniji i veličanstveniji omlet tako da ne padne? Ne postoji ni jedna tajna: da biste jelo učinili visokim, morate slijediti nekoliko pravila za njegovu pripremu odjednom. Koristeći znanje iskusnih kuhara, možete kuhati kašu od jaja "kao u djetinjstvu" - s kremastim okusom jaja i nježnom teksturom koja neće pasti ni nakon hlađenja.

Omlet sa sirom - svima će se sigurno svidjeti, recept je vrlo jednostavan:

jaja - 3 komada; tvrdi sir - 50 g; mlijeko - ½ šalice; zelje, sol.

Jaja pomiješajte s mlijekom, soli. Stavite posudu sa smjesom omleta u mikrovalnu i pecite, prekriven poklopcem, na 200 W snage petnaestak minuta. Gotovo jelo začinite sirom (naribanim) i začinskim biljem.

LUKSUZNA hranjiva krema za lice JSC FREEDOM

Povratne informacije

Da li sam kojom prilikom odlučio kupiti Lux itd. Od Liberty-a, ne sjećam se, vjerojatno sam čitao recenzije))), u početku sam imao puno različitih domaćih krema i RBA i Magrav-a, Nevskaya i Vesne i drugih, ali kad sam se upoznao s proizvodima Liberty - sva moja potraga za sasvim pravim kremama prestala je za mene, sad moram potražiti Liberty proizvode))).

Zapravo o kremi:

Taj je apartman dosta debeo, ali prema meni je masniji Evening i Amber, ali Gerontol, naprotiv, nije toliko debeo. Problem suhoće kože rješava se odmah, i to ne samo tijekom vremena uporabe! U toploj sezoni to praktički ne koristim za lice, a koža se ne ljušti, a prije nanošenja pudera pojavile su se ljuskaste mrlje (posebno zimi), a puder je bio skup i kremast, a sada je puder Evelyn i Cream Lux, a pilinga sam se sjetio kad pisanje recenzije - vidite kako))) Sada recept ugodne šminke za suhu kožu u zimskoj hladnoći))):

Nanesite Lux kremu na lice (Amber, Evening, Gerontol) bez nanošenja! (ton se nanosi ravnomjernije), zatim porcija s graškom temeljca Ballet2000, zatim premažem lice Evelyn puderom ili reflektirajućim kuglicama))), a zatim sjene, rumenilo, sjaj, maskara, sve prema mojoj osobnoj želji (imam sve domaće).