Murat Baizetovich Sheujen

Informacije Oftalmolog, refraktivni i katarakta kirurg.

Glavna područja profesionalne djelatnosti:
• refraktivna operacija rožnice - s miopijom, hiperopijom, astigmatizmom.
• refraktivna lansektomija za kratkovidnost i hiperopiju s implantacijom IOL (multifokalna, tonična, itd.).
• kirurško liječenje katarakte (ultrazvučna fakoemulzifikacija katarakte različitih kategorija složenosti).
• kirurško liječenje glaukoma (antiglaukomatozne operacije).

Registracija događaja

Broj gostiju sa mnom:

Tema: Laserska korekcija vida

Opcije teme

Laserska korekcija vida

Tko je? Gdje? koliko? učinci? kontakti?)))
dosadno, ali umorno od slijetanja.

Na potoku. 20 minuta i ići ćete kući. Cijene lepršaju oko 70.000.

Učinio sam 2002. godine u Sankt Peterburgu. Bila su oba dioptrija oka -2. Dok je sve u redu, pah, pah, pah. Operacija je jednostavna, izvedena brzo, puštena kući. Suze se izlijevaju na dan, nemoguće je gledati svjetlost. Drugi se vraća u normalu. Savjetujem svima. Prijatelj, istodobno, -6 fiksno, sve je također ok.

koji ima kratkovidnost, nakon četrdeset godina savjetuju da to više ne rade. jer započinje pad vida u plusu. i još uvijek vam trebaju bodovi, samo plus. a ako sam cijeli život uzimao minus bodova, onda idite na plus - teški rad.
optičar mi je to rekao.

Izvadi jezik takvog optometrista.

+1 Želim to učiniti i na duže vrijeme.
Možda će netko savjetovati koju kliniku?

)))) leglo, prijatelji. ))) kome smeta, ne obaviti oba oka odjednom))) prvo provjeri jedno, ako je normalno, pa učini drugo. )))

A ako na drugi "neće ući u boju")))

ali prvo ćemo još vidjeti. )))

osim "tekstova" koja će biti specifična nit: adrese, lozinke, pojave ??))

upravo vratio iz preliminarne inspekcije. brojio 70 po oku.

Oleg, umorna si od nošenja naočala / leća?))

Umorna sam, tamo je sve komplicirano. složen astigmatizam. to nije samo + ili - to je lako očistiti.

Astigmatizam se uklanja i dodatnom operacijom..

shvatit ćete pakao, rekli su: imate 3. kategoriju složenosti, onih 29.500 po oku plus 30.000 po oku za stvaranje preklopa pomoću femtosekundnog lasera FEMTO FLAP, što jamči sprječavanje "noćne sljepoće"

MNTK Fedorova
Helmholtz
Centar za mikrokirurgiju oka Gazprom

Hodao sam 39 godina, još uvijek izgledam kao nit)))

Idite u klinike. Nakon Extmera (klinike), ljudi su slijepi, google. Kakva dijagnoza?

aahhh. naziv ureda: centar za obnavljanje vida, koji pri Državnom istraživačkom institutu za očne bolesti RAMS

Možete li mi reći detaljnije što da kontaktiram, inače ne moram u te svrhe ići u centar Fedorova u Kupchinu, ne želim ponovo ići i vidjeti ljubaznog doktora ispred mene koji kaže "podnesite zahtjev za uputnicu u mom prebivalištu", ali nemam smjer nije dozvoljeno. Navodno možete proći kroz MLA? Ista nevolja - astigmatizam je nekako kompliciran, xs, ako su obične naočale koštale 2 rublje, na moj minus, onda je moja u vrijeme ubrojila prvih deset, prije krize još. Otprilike -13 imam.

Postoje mnogi prijatelji liječnika. Nikome ne savjetujem, nakon jednog incidenta.
Ali mogu vam ovo preporučiti. Idite u klinike na konzultacije. Obavezno zatražite plan liječenja u kojem su navedeni dijagnoza i cijena usluga. Tamo gdje neće dati - zaobiđite zabavu. Gdje će ih dati, vidjet ćete podudaraju li se dijagnoze i planovi liječenja. Ponekad je zanimljivo čitati). Vođa i osnivač ultimativnog Svyatoslav Fedorov, ali čak je i za vrijeme svog života uvijek imao novca na prvom mjestu. To je skuplje nego svugdje.

GU Istraživački institut za očne bolesti RAMS izgleda kao normalna "bolnica", liječnik je sve tako moderan, cijene su "izvrsne". a onda su me zvali iz druge klinike, nude istu stvar, samo 20-30 rubalja jeftinije.
Ići ću i razgovarati s tim i onim.

Sheujen Murat Bayzetovich

Specijalizira se za refraktivnu kirurgiju rožnice i fakoemulzifikaciju katarakte. Autor je brojnih znanstvenih publikacija o prodornim ranama očne jabučice.

Dogovoriti sastanak

Recenzije

  • Olga
  • 2019/11/27
  • izvrsno (10 od 10)

Murat Bayzetovich - pristojan, smiren liječnik i profesionalac - kakav bi liječnik trebao biti. Proveo je dobar i cjelovit pregled, propisao adekvatan tretman. Preporučat ću svojim prijateljima!

Upis u kliniku očne klinike Moskva na Semenovskoj

Draga Olga! Hvala na lijepim riječima upućenim našem liječniku! Zdravlje vama i vašim najmilijima! MGK

  • Aleksandar
  • 2019/06/24
  • izvrsno (10 od 10)

Dobar i stručan stručnjak. Zna što govori i sve objašnjava na pristupačan način. Obavijestili su me i nisam požalila. Liječnik je razgovarao sa mnom, savjetovao me, propisao liječenje u dvije faze, to su kapi i masti, a zatim čišćenje. Preporučam ovom liječniku i uskoro idem k njemu.!

Upis u kliniku očne klinike Moskva na Semenovskoj

Dobar dan, Aleksandere. Veliko hvala na visokoj cijeni rada Murata Bayzetoviča! Vaše mišljenje nam je vrlo važno. Zdravlje vama i vašim najmilijima! MGK

  • Grigor
  • 2018/12/20
  • izvrsno (10 od 10)

Nadležni liječnik, nakon konačne dijagnoze, morat ćete doći k njemu na drugi sastanak. Smiren doktor, jasno je da osoba želi riješiti problem.

Upis u kliniku očne klinike Moskva na Semenovskoj

Dragi Grigor! Zahvaljujemo na odgovorima Politika prihvata pacijenata na MGC usmjerena je na smanjenje broja posjeta, a stručnjaci su zainteresirani za pružanje visokokvalitetne medicinske skrbi svojim pacijentima. Zdravlje vama! MGK

  • Olga
  • 2016/07/12
  • izvrsno (9 od 10)

Liječnik je dobar. Davao je sve savjete, odgovarao na sva pitanja, postavljao dijagnozu. Klinika je dobra, svi su pažljivi.

Upis u kliniku očne klinike Moskva na Semenovskoj

  • Voljeni
  • 2016/06/24
  • izvrsno (10 od 10)

Jako sam zadovoljan posjetom. Dalje ću i dalje biti promatran i liječen u klinici. Zahvaliti. Oduševljena sam liječnikom. Bio sam zadovoljan osobljem i liječnikom. Vrlo povoljno mjesto u klinici.

Upis u kliniku očne klinike Moskva na Semenovskoj

  • Asiyat
  • 2016/01/26
  • izvrsno (10 od 10)

Stvarno sam volio doktora. Bavio se njegovim radom. Stav je bio pozitivan. Nisam vidio ništa negativno. Vrlo dobar liječnik.

Upis u kliniku očne klinike Moskva na Semenovskoj

  • Lav
  • 2014/08/29
  • izvrsno (10 od 10)

Cijena je sasvim u skladu s kvalitetom. Svidjelo mi se zanimanje liječnika za rješenje mog problema. Liječnik je djelovao kao kvalificirani specijalist. A klinici se sve svidjelo. Bez komentara.

Upis u kliniku očne klinike Moskva na Semenovskoj

  • Kseniya
  • 2014/06/26
  • izvrsno (9 od 10)

Prijateljski liječniče, ovo nije prvi put da dolazim na recepciju i uvijek dobijem savjet i pomoć.

Upis u kliniku očne klinike Moskva na Semenovskoj

Sheujen Murat Bayzetovich

Oftalmolog, refraktivni i kataraktivni kirurg, kandidat medicinskih znanosti, specijalizirao se za kirurško liječenje refrakcijskih pogrešaka (miopija, hiperopija i astigmatizam) metodama PRK, LASIK, SuperLASIK, EpILASIK i FemtoLASIK.

Također provodi uklanjanje katarakte i liječenje keratokonusa.

Obrazovanje i praksa

Od 1998., šest godina, M.B. Sheudzhen je studirao medicinsku specijalnost na temelju Državne medicinske akademije Kuban koja se nalazi u Krasnodaru.

2004. godine dobio je diplomu s odlikovanjem i iste godine počeo je studirati oftalmologiju u rezidenciji u bazi RMAPO u Moskvi. Dvije godine kasnije stekao je specijalitet oftalmolog i nastavio postdiplomski studij na Odjelu za oftalmologiju Ruske akademije medicinskih znanosti. Ovdje je prošao tečaj orbitalne patologije i oftalmičke onkologije. U prosincu 2009. obranio je disertaciju.

M.B. Sheujen je objavio nekoliko zanimljivih djela koja su objavljena u domaćim i stranim publikacijama. Također je pohađao napredne tečajeve i sudjelovao u edukativnim tečajevima, uključujući:

  • "Wetlab na ultrazvučnoj terapiji katarakte", održan 2005. u Ufi;
  • "Tehnike LASIK, FTK, PRK na eksimernim laserima", koja je održana na temelju FSI MNTK "Mikrokirurgija očiju" u Moskvi 2006. godine;
  • „Tehnologija transplantacije aloplantata u oftalmološkoj kirurgiji“, održana 2007. u Ufi u Sveukupnom ruskom centru za oftalmičku i plastičnu kirurgiju;
  • "Metode fakoemulzifikacije katarakte", održane u Moskvi 2008. godine.

Metode korekcije koje je napravio specijalist

Glavna područja prakse su:

  • Refraktivna operacija rožnice za oštećenje vida (miopija, hiperopija, astigmatizam);
  • Refrakcijska Lensextomy i postavljanje umjetne leće (torične, multifokalne) za pacijente s hiperopijom ili kratkovidnošću;
  • Ultrazvučno uklanjanje izmijenjenih leća tijekom katarakte;
  • Kirurško liječenje bolesnika s glaukomom.
  • Liječenje keratokonusom umrežavanjem i implantacijom rožnice

Načini korekcije koje koristi stručnjak

Sheujen Murat Bayzetovich tečno govori u svim suvremenim metodama excimer i femtosekundne laserske korekcije vida:

  • PRK (PRK)
  • LASIK
  • EpiLASIK
  • SuperLASIK (SuperLASIK)
  • FemtoLASIK (FemtoLASIK)

Laserska kirurgija oka - pregled

pročitajte i pogledajte (priča u slikama))))

Želim toliko pisati, u potpunosti dijeliti svoje osjećaje, prenijeti cjelokupnu paletu osjećaja. Iskreno ću to pokušati, ali je li se pokazalo ili ne - prosudite sami.

Moja kratkovidnost bila je sa mnom već duže vrijeme. Čak se i ne sjećam da sam ga jednom vidio i sjajno, možda u djetinjstvu. U školi mi se vid postupno smanjivao, kad sam shvatio da sam već na fakultetu, vid mi je bio -3,5, a u 8 godina je pao na -4,0. Negdje prije 6 godina prebacio sam se na kontaktne leće, "sjeo" na njih i počeo brutalno mučiti oči. nosili leće 12 sati ili više.

Kad se postavilo pitanje o operaciji i izboru klinike, projurio sam kroz sve u potrazi za pregledima permskih klinika i kirurga. Odabrala je Medlife. O ovoj klinici postoje vrlo laskavi osvrti. Kirurg, oftalmolog, dobro je poznat, tražila je recenzije o njemu. Općenito, riskirao sam. Istina, bilo je zastrašujuće pogriješiti s izborom.

Kad sam došao na početni prijem na kliniku, bio sam vrlo dobro primljen, žena oftalmolog se iskrivila, okrenula me pred uređajima, pažljivo pregledala oči, provjerila sve parametre. Zaključak: prikazana operacija. "Miopija 2 stupnja. Astigmatizam OI." Ispada da su mi oči već na različitim dioptrijama. čini se da je razlika 0,5 (rezultata nema pri ruci, pišem iz sjećanja) i kao što je rekao liječnik, rožnica se ne troši s godinama. Dali su tjedan i pol odmoriti se od leća i obnoviti rožnicu.

Otišla sam kupiti naočale))) Već dvije godine ih nemam. Nosio sam leće cijeli dan, skidao ih je prije spavanja i stavljao ih odmah nakon buđenja. besraman)

Dan prije operacije došao sam vidjeti Maxima Leonidovicha na sastanak. Presuda: Rožnica je dobra, sutra možete na operaciju.

Liječnik mi je dao veliki popis ograničenja, rekao je bit operacije na očima i neke detalje. Dan prije operacije, morate napustiti kozmetiku za lice, eliminirati alkohol 48 sati, prije operacije temeljito oprati lice i glavu.

S vama: sunčane naočale, zamjenjive cipele. i novca naravno)

Ponoć prije operacije proveo sam na Internetu. posljednji put smo sve vagali i gledali video zapise operativnog postupka O_o. slaba srca, molim te, ne radi to. jezivo je. Ja sam liječnik, nisam ga još vidio, ali nije mi bilo lako. Kasno je otišao u krevet s osjećajem rukavica)))

Ujutro je puhala poput uboda, a podrhtavanja su se pojačala. da se smirim, istuširao sam se s ukusnim sapunom, popio slatki čaj i valerijanu))) Za svaki slučaj bacio sam analgetik u ruksak, kao što se uzalud pokazalo.

U klinici, u predvorju pored operacijske dvorane, bilo je još 5 ljudi osim mene. Platio sam i nakon 20 minuta počeli su pozivati ​​pacijente. Transporter se uključio i zupčanici su mu se zavrtili))) Ja sam bio treći. dok se jedan radi, drugi se priprema.

Anesteziolog je ugodan čovjek dobrog izgleda (vjerojatno su to naučili, nisam upoznao zle anesteziologe)))

Rekao mi je da skinem naočale: "Draga moja, one ti više neće biti korisne. Imaš li muzej kod kuće? Napravi muzej i stavi pod čašu)))" (očigledno odvratno). Oči sam tretirala antiseptikom, prvo sam kapnula jednu kap, a zatim još malo. dali su mi dliin navlake za cipele do koljena, haljinu i šešir, općenito odjeveni))) Liječnik me pitao mogu li vidjeti drugu ruku na satu na zidu. "Ne, naravno, jedva razlikujem satove!" I vodio. Reći da je zastrašujuće znači ne reći ništa. živčana napetost dosegla je vrhunac. U tim se trenucima budi smisao za humor. crno. smiješno je. Smiješan i zastrašujući pakleni miks)

Anesteziolog doveden u operacijsku salu, pokazao je kauč na stolicu.

"Sjednite, pogledajte svijet. Ovo više nećete vidjeti!" Oooo! Mislio je "tako nejasno."

Nasmijao sam se (nervozno) i rekao: "Kako? Više neću vidjeti više? Ništa?" o_o.

Ležala je na kauču, ispod glave jastuk zaokružen polumjesecom, napuhan je i pojavio se udoban otvor koji je fiksirao glavu. Iznad lica je laserski aparat, rupa i crveno trepereće svjetlo. Desno oko prekriveno ubrusom.

Kirurg je počeo govoriti da je operacija brza, bezbolna i da je sve dobro. Čekam. Bol Uopće nisam osjećao nikakvu anesteziju. Ne.

Kad su joj na kapku instalirani ekstenderi, glasno sam rekao: "EEE, pričekaj malo! Što radiš? Osjećam sve. GDJE JE ANESTEZIJA. Ne radi."

Kirurg je tih, simpatičan i vedar: "Što, je li to istina? Sad će doći anesteziolog. Reci mu da osjećaš sve. Dobro? Možeš.".

"Reci mu, da. Ali počet ću sada."))) To je to.

Kažem: "Hmm, mislio sam da je to kao u stomatologiji. Zamrzavanje na pola točke?))) Nije li tako?" Kirurg: "Ne, nije tako), gornju polovicu tijela treba oduzeti. Osjećate li nešto? Čudno! Sve bi trebalo biti otrgnuto od vrha glave do trbuha)))" Nisam se iznenadio: "I što, zajedno s mozgom?" On: "Da, ne: Mozak više ne treba." Ja: "Da, već su smrznuti, je li tako?)))" Svi su se smijali. veselo pomiješan s mojim užasom. ne previše adekvatan, ali ne tako oštro osjećao strah. poput ja-divlje kose, vjerojatno se ispostavilo da je jedno)))

Nameće ploču s okruglom rupom na rožnici, opipljiv pritisak. odvratno naravno. ali to ne škodi O_o iiiii. WZHZHIIIKS. odrežite rožnicu, bacite je štapom u stranu kao poklopac (također otvarate konzerviranu hranu))). Neugodna, ali NE bolna! Postalo je blatno, kirurg je zatražio da gleda na crveno svjetlo u aparatu, što je značilo da vidljivost treba biti mutna. Ne mislim usput trepnuti. same oči od užasa gledaju naprijed))). Laser se uključuje. kirurg vjeruje. ras-dva-tri. treperi i klikće kao u disko klubu. oštro bijelo svjetlo poput bljeskalice. pileća kokoš. i miris spaljene kose ili što se događa kad stomatolog izbuši zub.

ne za dugo))). doktor kaplje kapi. zatvara rožnicu natrag, zaglađuje je i zalijepi se na njezino pravo mjesto. uklanja ekspandere. pita tiho polako da trepne.

"Pa, sve, lijevo oko je spremno. Hoćemo li učiniti drugo ili ćemo ga ostaviti tako?"

"Da, doktore, ostavite to. Mogu li poći."

Drugo oko je u istom obrascu. Čitava operacija na oba oka oko 10 minuta.

Kad je anesteziolog rekao da sjedne na kauč i pogleda oko sebe. Nisam vidio razliku O_o Muddy kao uvijek (((

Rekao sam to, na što su mi odgovorili, kada višak vlage napusti rožnicu, vid će mi postati jasan. Umoran sam. vicevi su gotovi. Zahvalila sam se kirurgu i otišla.

Odveli su me u satnu sobu i pitali vidim li drugu polovinu. ne, nisam vidio, otišao sam na sat. "Ona je sigurno tamo, ne provjeravajte)))." Skinuo sam pokrivače cipela, ogrtač, kapu. pozdravio se, zahvalio i otišao.

A onda sam u predvorju shvatio da se počinjem viđati. jasno, sve više i vedrije. Obukla sam se i izašla vani. I zapanjena!

Nikad nisam vidio tako fantastičnu svjetlinu, sa strane ceste stajao je žućkasti Matiz. tako vedra, bistra i radosna.

Zora se uzdizala nad Permom, preplavljujući zlatno-ružičaste zrake probuđenog grada. Božićno drvce na trgu zavijalo je visoko i nevjerojatno zeleno. nebo me veselo dočekalo, igrajući se žuto-ružičastim tonovima dugih, uskih oblaka.

Osmjehnula sam se. Postao sam sretniji. a ne postoji takva mjera koja bi mi prenijela zadovoljstvo.

Tada me boljelo, oči su mi bile vodene, više nisam mogla otvoriti trepavice. izvadio tamne naočale. Došao sam kući, anestetik nije uzeo, rekli su da je beskoristan. Kod kuće sam kapljao u oči kapi propisane uoči i odlazio u krevet bez skidanja naočala. Stvorena tama, tišina. i zaspao.

Nakon par sati probudio sam se već druga osoba, vidio sam. Bol je prolazila, neka nelagoda nije bila tako strašna. Ušla sam u kuhinju, natočila kavu i smrznula se uz prozor. Perm me igrao s novim bojama. kao da je rekao: "Gledaj. Želim ti toliko pokazati!" A sunce je raširilo svoje zrake krovovima i stazama pozivajući me na novi svijet.

Bilo mi je zabranjeno dodirivati ​​oči, oprati lice i glavu, prvu noć sam spavala strogo na leđima, a za sada sam pola sata stavila tamne naočale. prošla su dva dana. I ja sam sretna.

1 stari fotoobjektiv -4.0

2 desno oko nakon operacije 2. dan

3 lijevo oko. lagana modrica, ali to se ne miješa i brzo će proći bez traga.

4 nakon operacije 2. dan.

5,6-pa sam gledao s naočalama)))

A kad će se moći slikati, napravit ću još jednu fotografiju svojih sretnih, blistavih očiju.

P / S. Travanj 2012. zadnje dvije fotografije u gotovo pola godine)) Sretna sam što VIDIM.. Nisam se odmah požalila što sam se odlučila na operaciju.

Recenzije o liječniku Sheujenu Muratu Bayzetovichu

Pozitivno: Liječnik je dobar. Davao je sve savjete, odgovarao na sva pitanja, postavljao dijagnozu. Klinika je dobra, svi su pažljivi.

Pozitivno: Vrlo sam zadovoljan posjetom. Dalje ću i dalje biti promatran i liječen u klinici. Zahvaliti. Oduševljena sam liječnikom. Bio sam zadovoljan osobljem i liječnikom. Vrlo povoljno mjesto u klinici.

Pozitivno: jako mi se svidio liječnik. Bavio se njegovim radom. Stav je bio pozitivan. Nisam vidio ništa negativno. Vrlo dobar liječnik.

Pozitivno: Cijena je u skladu s kvalitetom. Svidjelo mi se zanimanje liječnika za rješenje mog problema. Liječnik je djelovao kao kvalificirani specijalist. A klinici se sve svidjelo. Bez komentara.

Pozitivno: Prijateljski liječniče, ovo nije prvi put da dolazim na prijem i uvijek dobijem savjet i pomoć.

O liječniku

  • refraktivna operacija rožnice;
  • fakoemulzifikacija katarakte;
  • excimer korekcija vida - excimer laser itd..

Optometristi (oftalmolozi) u Moskvi

Ryzhova Lyubov Evgenievna
Moskovska regija Noginsk st. Radni, d. 75 a

Sheujen Murat Bayzetovich

  • Semenovskaya (353 m)

Objavljujemo samo provjerene recenzije stvarnih pacijenata klinike. Anonimne recenzije ili recenzije koje ne uključuju podatke za kontakt s pacijentima se ne uzimaju u obzir!

Nadležni liječnik, nakon konačne dijagnoze, morat ćete doći k njemu na drugi sastanak. Smiren doktor, jasno je da osoba želi riješiti problem.

  • Diploma iz "Opće medicine (opća medicina)", Državna medicinska akademija Kuban (2004)
  • Boravak u oftalmologiji, Ruska medicinska akademija poslijediplomskog obrazovanja (2006)
  • Poslijediplomski studij oftalmologije, Ruska medicinska akademija poslijediplomskog obrazovanja (2009)

Sheujen Murat Bayzetovich

Telefon za sastanak s liječnikom

  • O usluzi
  • Informacije o projektu
  • Kontaktirajte HTML mapu web mjesta
  • Klinike i liječnici
  • Pravila usluge
  • Prijava za registraciju
  • Pacijentu
  • ordinacije
  • liječnici
  • Katalozi
  • Priručnik za pacijente
  • Imenik bolesti

Urednička adresa: 241023, Bryansk, ul. Bezhitskaya, umro 54 prije Krista „Na Bezhitskaya“. Telefon: +7 (495) 104-44-88.
Glavni urednik: I. Kostoglotov E-mail: [email protected]

Informacije na web mjestu dobivene su iz otvorenih izvora - uprava stranice MosMedPortal.ru nije odgovorna za to. Sve objavljene na web mjestu, recenzije liječnika i klinika su procjene vrijednosti korisnika web mjesta i nisu povezane s administracijom i urednicima web stranica MosMedPortal.ru. Sve informacije objavljene na web mjestu MosMedPortal.ru, informacije se ne mogu upotrijebiti za zamjenu izravnih medicinskih savjeta ili za donošenje odluka o uporabi lijekova. Svaka upotreba materijala s web mjesta MosMedPortal.ru zabranjena je bez pismenog odobrenja urednika i administracije projekta.

Cijene prikazane na web mjestu nisu konačne, nisu javna ponuda i samo su upute.

Doktor Sheujen Murat Bayzetovich

Specijalizira se za refraktivnu kirurgiju rožnice i fakoemulzifikaciju katarakte. Autor je brojnih znanstvenih publikacija o prodornim ranama očne jabučice.

Pojedinosti o liječniku

  • Diploma iz "Opće medicine (opća medicina)", Državna medicinska akademija Kuban (2004)
  • Boravak u oftalmologiji, Ruska medicinska akademija poslijediplomskog obrazovanja (2006)
  • Poslijediplomski studij oftalmologije, Ruska medicinska akademija poslijediplomskog obrazovanja (2009)
  • refraktivna operacija rožnice;
  • fakoemulzifikacija katarakte;
  • excimer korekcija vida - excimer laser itd..

Recenzije o liječniku Sheujenu Muratu Bayzetovichu

Olga

Murat Bayzetovich - pristojan, smiren liječnik i profesionalac - kakav bi liječnik trebao biti. Proveo je dobar i cjelovit pregled, propisao adekvatan tretman. Preporučat ću svojim prijateljima!

Aleksandar

Dobar i stručan stručnjak. Zna što govori i sve objašnjava na pristupačan način. Obavijestili su me i nisam požalila. Liječnik je razgovarao sa mnom, savjetovao me, propisao liječenje u dvije faze, to su kapi i masti, a zatim čišćenje. Preporučam ovom liječniku i uskoro idem k njemu.!

Sheugen
Murat Bayzetovich

Sheujen Murat Bayzetovich, pronađena recenzija: 8, iskustvo: 15 godina

  • refraktivna operacija rožnice;
  • fakoemulzifikacija katarakte;
  • excimer korekcija vida - excimer laser itd..

Sheujen Murat Bayzetovich Optometrist (oftalmolog), oftalmohirurg

  • Diploma iz "Opće medicine (opća medicina)", Državna medicinska akademija Kuban (2004)
  • Boravak u oftalmologiji, Ruska medicinska akademija poslijediplomskog obrazovanja (2006)
  • Poslijediplomski studij oftalmologije, Ruska medicinska akademija poslijediplomskog obrazovanja (2009)

Doktor Sheujen Murat Bayzetovich zakazati sastanak

Naš tim svake minute provjerava raspored rada za sastanak s liječnikom Sheujenom Muratom Bayzetovičem, kao i troškove prijema u različite klinike u koje Sheujen Murat Bayzetovich uzima. Ako vam raspored, mjesto ili uvjeti prijema koje nudi Sheujen Murat Baizetovich ne odgovaraju i želite pronaći drugog stručnjaka iz područja optometrista (oftalmologa), oftalmohirurga, služba Head Doctor pomoći će vam da pronađete pravog liječnika. Da biste to učinili, predlažemo da prijeđete na obrazac za pretraživanje i postavite potrebne parametre. Naša usluga radi brzinom munje!

Sheujen Murat Bayzetovich

Murat Bayzetovich kandidat je medicinskih znanosti, vodeći refraktivni i kataralni kirurg.

2004. godine diplomirao je s odličjem na Kubanskoj državnoj medicinskoj akademiji. Dalje M.B. Dvije godine Sheujen je studirao oftalmologiju u zaljevu RMAPO, nakon čega je upisao diplomski fakultet na istoj ustanovi. 2009. godine obranio je disertaciju.

Murat Bayzetovich redovno pohađa tečajeve za usavršavanje:

  • 2005. godine u Ufi je proučavao ultrazvučnu fakoemulzifikaciju katarakte;
  • 2006. godine u Moskvi je pohađao tečaj laserske operacije za ametropiju koristeći metode LASIK, PRK i FTK;
  • 2007. godine u Sveu ruskom centru za oftalmičku i plastičnu kirurgiju završio je tečaj o transplantaciji aloplanta u oftalmološkoj praksi;
  • 2008. godine u Moskvi je pohađao tečaj fakoemulzifikacije katarakte..

Područje znanstvenih i praktičnih interesa MB Sheudzhen su:

  • Kirurško liječenje katarakte ultrazvučnom fakoemulzifikacijom i primjenom drugih modernih tehnika;
  • Refraktivna kirurgija za ametropiju;
  • Kirurško liječenje glaukoma različitih etiologija;
  • Implantacija IOL-a, uključujući multifokalne i tonične, s ciljem refrakcijske lansektomije s hiperopijom i kratkovidnošću.